نام کاربري:  
کلمه عبور:  
عضويت 
امروز سپتامبر 6th, 2010, 8:29 pm

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

درود بی پایان بر شما
توجه داشته باشید :
در این انجمن فقط اخبار در رابطه با بیماران تالاسمی ایران قرار میگیرد .
این انجمن همه موارد خبری را که به بیمارن گرامی ارتباط پیدا میکند را شامل میگردد .
این انجمن یک قانون بسیار خاص دارد و آن اینکه نگارنده پستها که از جانب یک روزنامه یا یک منبع خبری , خبری ارسال مینماید میبایست نام منبع خبری , تاریخ و منبع دریافت خبر از یک سایت غیر را نیز در پست خود درج نمایند تا در صورتی که کاربر عزیز دیگری به اشتباه خبری را ارسال نمود بقیه اعضاء متوجه اشتباه آن عزیز بشوند و ار آنجا که نام کاربری برای هر عضو با عضو دیگر تفاوت میکند و مانند امضاء فردی است تمایز بین درستی خبر و اشتباه بودن آن چندان دشوار مشخص گردد .
توجه بسیار مهم :
داشته باشید انتقال اخبار از کلیه رسانه ها میبایست با حفظ حق خبر و خبرنگار آن و بدون هیچگونه تغییر , تفسیر و حاشیه انجام شود که انحراف و یا عدم رعایت آن موجب سلب امتیاز انتقال خبر از جانب مدیران مرکز پژواک برای کاربر خاطی در این زمینه خواهد شد .
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 28 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
  حالت پرينت مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: خبرگزاری فارس
پست جديدارسال شده در: ژوئن 19th, 2010, 7:21 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: اکتبر 7th, 2009, 11:17 pm
حالت من: خوشحالم !
تشکر کرده: 195 تشکر ها
من: تالاسمی هستم
من: آقا هستم
مدير عامل انجمن تالاسمي ايران در گفت‌و‌گو با فارس:
داروي دسفرال بيماران تالاسمي همچنان ناياب است
خبرگزاري فارس: مدير عامل انجمن تالاسمي ايران گفت: داروي دسفرال بيماران تالاسمي همچنان در كشور ناياب است، داروي خوراكي خارجي نيز روزي 18هزار تومان هزينه دارد، داروي خوراكي ايراني نيز فقط با دوز بالا در بازار وجود دارد كه براي كودكان و بيماران كم وزن كاربرد ندارد.

تصوير
کد:
89/03/12 - 13:46
شماره:8903121028

محمدرضا مشهدي در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: مشكل كمبود داروي بيماران تالاسمي هنوز حل نشده است اما در جلسه‌اي كه روز دوشنبه با معاون غذا و داروي وزارت بهداشت داشتيم، هم كمبود دارو را پذيرفتند و هم وعده دارند كه به زودي مشكل كميود داروي بيماران تالاسمي حل شود.
وي گفت: در حال حاضر داروي دسفرال كه داروي وارداتي و اصلي بيماران تالاسمي است در دسترس بيماران نيست. داروي دسفوناك كه آن هم يك داروي وارداتي است به علل مختلف مورد اعتماد اكثريت بيماران نيست و پزشكان نيز ايرادات جدي درباره آن دارند و به همين علت در كشور مصرف چنداني ندارد.
مدير عامل انجمن تالاسمي ايران اضافه كرد: داروي خوراكي بيماران تالاسمي كه چندسالي است وارد بازار شد و كيفيت آن هم مورد بحث و سؤال است فقط با دوز 500 ميلي گرم كه دوز بالاي آن است در بازار كشور وجود دارد و دوز 125 ميلي گرم و 250 ميلي گرم آن كه مورد نياز كودكان و بيماران كم وزن است در شهرستان‌ها وجود ندارد.
مشهدي اضافه كرد: داروي ديگر بيماران تالاسمي نيز داروي خوراكي خارجي است كه قرار بود با يارانه دولتي هر گرم آن 6هزار تومان در اختيار بيماران قرار گيرد اما اكنون هر بيمار براي مصرف روزانه خود بايد 18 هزار تومان بپردازند كه ماهانه 600 هزار تومان مي‌شود و شايد از 18 هزار بيمار تالاسمي كشور حتي 50 نفر هم توان خريد اين دارو را با اين قيمت نداشته باشند.
وي گفت: اكنون خواست بيماران تالاسمي اين است كه داروي دسفرال كه شنيده‌ايم حدود يك ميليون دوز آن وارد كشور شده است، وارد بازار شده و به صورت رايگان در اختيار بيماران قرار گيرد، دوز 125 و 250 ميلي گرم داروي خوراكي ايراني نيز وارد بازار شود و داروي خارجي خوراكي نيز با پوشش يارانه‌اي به قيمت توافقي يك سوم فعلي و معادل 6هزار تومان براي هر گرم در اختيار بيماران قرار گيرد. معاون غذا و داروي وزارت بهداشت قول مساعد داده كه به خواست بيماران تالاسمي توجه كنيم كه منتظر آن هستيم.
انتهاي پيام/ش

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 12 کاربر از pejvak center برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
alireza, Konstanz, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, Roya, salar, shaparak, shark, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: ژوئن 19th, 2010, 7:24 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

معاون شبكه بهداشت فريدونكنار:
خبرگزاري فارس: معاون شبكه بهداشت و درمان فريدونكنار گفت:
80 درصد موارد تالاسمي با آزمايش ساده خون قابل شناسايي است.

تصوير
کد:
89/03/15 - 09:28
شماره:8903140217

نبي‌الله باقري امروز در گفت‌و گو با خبرنگار فارس در شهرستان فريدونكنار افزود: چاقي از عواملي همچون عادت غذايي جامعه، باورهاي غلط و نوع رژيم غذايي خانواده نشأت مي‌گيرد و عوارضي همچون سايش عضلات، ديابت، سنگ كيسه صفرا، عوارض پوستي و مشكلات روحي و رواني را در پي دارد.
باقري رعايت رژيم غذايي، فعاليت‌هاي بدني، كوچك‌تر كردن ظرف‌هاي غذا، آهسته‌خوري و اندازه‌گيري وزن هر چند وقت يكبار را از مهم‌ترين راه‌هاي پيشگيري چاقي در افراد دانست.
وي از كم‌خوني ناشي از كمبود آهن به عنوان يكي ديگر از بيماري‌هاي شايع در زنان ياد كرد و بيان داشت: سردرد، خستگي مفرط، چهره زرد و پريشان، پا درد و تنگي نفس از عوارض كم‌خوني است كه مي‌توان با استفاده از قرص‌هاي آهن، ميوه، سبزي، ويتامين C، آبليمو و غلات و عدم استفاده از جوش شيرين از بروز اين بيماري جلوگيري كرد.
وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با بيان اينكه هر سال 300 نفر به تعداد بيماران تالاسمي كشور افزوده مي‌شود، گفت: سالانه مبالغ هنگفتي براي بيماران تالاسمي در كشور هزينه مي‌شود.
وي درباره تعداد بيماران تالاسمي در كشور افزود: تعداد بيماران مبتلا به تالاسمي ماژور در كشور 18 هزار و 600 نفر است كه از اين لحاظ ما بيشترين تعداد بيماران ثبت شده در دنيا را داريم، شايد اگر نظام ثبت در هند يا پاكستان وجود داشته باشد آمار مبتلايان در كشور ما نسبت به آنها كمتر باشد، اما فعلا آمار ثبت شده ما بيشتر است و همچنين بر اساس برآوردها حدود چهار تا هفت درصد مبتلا به تالاسمي مينور داريم كه در واقع بيمار نيستند بلكه ناقل ژن هستند و مي‌توانند ژن را به نسل بعدي منتقل كنند.
انتهاي پيام/ي30/ب

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 9 کاربر از pejvak center برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
alireza, Konstanz, mahsa, morteza, P.C Admin, Roya, salar, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: ژوئن 19th, 2010, 7:26 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

به دليل قرار گرفتن در كريدور بيماري‌هاي ژنيتكي تالاسمي و فابيسم؛
گيلان بالاترين ميزان مصرف خون كشور را دارد
خبرگزاري فارس: مدير كل پايگاه انتقال خون گيلان گفت: گيلان به دليل قرار گرفتن در كريدور بيماري‌هاي ژنيتكي تالاسمي و فابيسم، بالاترين ميزان مصرف و نيازمندي به خون را در كشور دارد.

تصوير
کد:
89/03/24 - 18:05
شماره:8903241495

به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، علي داودي بعد از ظهر امروز در جمع اهدا كنندگان خون در سالن اجتماعات مركز بهداشت افزود: شاخص اهداي خون در كشور 25 نفر به ازاي هر يك هزار نفر است در حالي كه اين آمار در گيلان به ازاي هر هزار نفر 30 نفر است.
به گفته وي گيلان بالاترين ميزان اهدا و مصرف خون در كشور را دارد.
مدير كل پايگاه انتقال خون گيلان با اشاره به توزيع 72 هزار واحد خون طي سال گذشته در گيلان، تصريح كرد: با توجه به اين مسئله بايد گفت خون اهدا شده در گيلان پاسخگوي نيازمندان به خون در استان نيست.
به گفته وي بانوان مي‌توانند سالانه سه بار اهداي خون داشته باشند كه تنها شش درصد از بانوان گيلان به اهداي خون مي‌پردازند.
داودي؛ بيماران قلبي، سرطاني، دياليزي، تالاسمي و هموفيلي را از گروه‌هاي نيازمند خون در استان ناميد و اضافه كرد: با توجه به اهداي خون ايثارگرانه مردم، خريد و فروش خون در كشور ما وجود ندارد.
مدير كل پايگاه انتقال خون گيلان به انجام چهار آزمايش روي هر واحد خون اهدا شده اشاره كرد و گفت: سال گذشته با راه‌اندازي اتوماسيون الايزور در رشت، امكان انجام چهار آزمايش براي بالا بردن كيفيت سلامت خون فراهم شده است.
داودي افزايش مصرف خون را ناشي از وجود دو عامل مهم در گيلان دانست و بيان داشت: گيلان به دليل قرار گرفتن در كريدور بيماري‌هاي ژنتيكي تالاسمي و فابيسم از نيازمندان خون بالايي برخوردار است.
به گفته وي از ابتداي امسال تا نيمه ارديبهشت، 305 بيمار فابيسم نيازمند خون در بيمارستان‌هاي گيلان بستري شدند.
مدير كل پايگاه انتقال خون گيلان با اشاره به افزايش ميزان بيماران تالاسمي در گيلان خاطر نشان كرد: بيشتر بيماران تالاسمي استان از نوع ماژور بوده كه نيازمند تزريق خون هستند.
داودي به وجود 250 بيمار هموفيلي در استان اشاره كرد و افزود: با توجه به محدود بودن زمان نگهداري خون، نياز به توليد خون سالم همواره در استان لازم و ضروري است.
وي انجام جراحي‌هاي قلب در گيلان را دليل ديگر افزايش نياز به خون عنوان كرد و اظهار داشت: روزانه شش عمل جراحي قلب باز به طور همزمان در رشت انجام مي‌شود كه هر عمل نيازمند 10 واحد خون است.
داودي اضافه كرد: تامين 70 واحد خون براي عمل‌هاي جراحي قلب در كنار بيماران تصادفي و ديگر نيازمندان خون، نياز به اهداي خون در گيلان را بيشتر مي‌كند.
انتهاي پيام/ي20/ش

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejvak center در ژوئن 19th, 2010, 7:31 pm .

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از pejvak center برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
alireza, Konstanz, mahsa, morteza, P.C Admin, Roya, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: ژوئن 19th, 2010, 7:28 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

مدير كل پايگاه منطقه‌اي انتقال خون گيلان:
گيلان 1200 بيمار تالاسمي ماژور دارد
خبرگزاري فارس: مدير‌كل پايگاه منطقه‌اي انتقال خون گيلان گفت: گيلان يك‌هزار و 200 بيمار تالاسمي ماژور دارد كه تعداد يك‌هزار و 40 نفر از آنها ماهانه 2 بار خون دريافت مي‌كنند.

تصوير
کد:
89/03/29 - 15:15
شماره:8903291133

علي داوودي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت اظهار داشت: خون ارائه شده به اين بيماران بايد تازه و كمتر از هفت روز از اخذ آن گذشته باشد.
وي تعداد بيماران هموفيلي در گيلان را نيز 250 نفر اعلام كرد و اظهار داشت: اين بيماران از مراكز انتقال خون فرآورده‌هاي خوني دريافت مي‌كنند.
داوودي، تنوع بيماري‌هاي ژنتيكي و قوي در منطقه را از دلايل مصرف بالاي خون در گيلان عنوان كرد و گفت: تغيير وضعيت بيماري در استان از ديگر عوامل مصرف خون است.
مدير كل پايگاه منطقه‌اي انتقال خون گيلان افزايش جمعيت شهرنشيني، وضعيت جغرافيايي و دسترسي راحت مردم به نظام سلامت را از ديگر دلايل مصرف خون در استان برشمرد و تصريح كرد: روزانه حداقل شش عمل قلب باز در استان صورت مي‌گيرد.
وي با بيان اينكه سال گذشته 14 هزار نفر در گيلان به مرگ طبيعي فوت شدند، خاطرنشان كرد: مرگ 14 درصد از آنها بر اثر بيماري قلبي و عروقي بود ضمن اينكه 15 درصد بر اثر سرطان و 9 درصد نيز به دليل سوانح و حوادث فوت شدند.
داوودي بيش از هشت درصد جمعيت گيلان را بالاي 60 سال بيان كرد و افزود: اين امر هشداري براي گسترش نظام سلامت است كه بايد تمهيداتي براي سالمندان داشته باشيم.
مدير كل پايگاه منطقه‌اي انتقال خون گيلان در بحث اهدا كنندگان مستمر خون اظهار داشت: با اين افراد ارتباط تلفني داريم كه در مواقع نياز خون خود را اهدا مي‌كنند.
وي ادامه داد: سه مركز اتوبوس سيار نيز در شهرستان‌هاي مختلف استان نسبت به خونگيري اهدا كنندگان اقدام مي‌كنند.
داوودي، توليد پلاسما را از ديگر اقدام‌هاي پايگاه منطقه‌اي انتقال خون گيلان ذكر كرد و اظهار داشت: سال گذشته 15 هزار واحد پلاسما در اين مركز توليد شده است.
مدير كل پايگاه منطقه‌اي انتقال خون گيلان، بيماران هموفيلي و هپاتيت را از استفاده‌كنندگان فرآورده‌هاي خوني نام برد و تصريح كرد: تمام توليدات پلاسماي گيلان گواهينامه پلاسماي بين‌المللي دارند كه افتخاري براي نظام اسلامي است.
وي با تاكيد بر اينكه پلاسما فرزيس به طور روزانه در پايگاه انتقال خون گيلان انجام مي‌شود، گفت: برخي بيماران عصبي كه قبلا‍ دارو مصرف مي‌كردند در حال حاضر با پلاسماي خون درمان مي‌شوند كه اين امر (اخذ برخي فرآورده‌ها و بازگرداندن خون) توسط پلاسما فرزيس صورت مي‌گيرد كه خون‌هاي گرفته شده از بيماران دوباره به آنها انتقال مي‌يابد.
به گفته داودي پلاسما فرزيس پرتابل گيلان راه‌اندازي شده و گروه‌هاي پزشكي در تمام شهرهاي گيلان و حتي تا چالوس در غرب استان مازندران براي اين امر اعزام مي‌شوند.
مدير كل پايگاه منطقه‌اي انتقال خون گيلان با اشاره به اينكه استان به دليل مصرف بالا صادرات خون به استان‌هاي ديگر ندارد، خاطرنشان كرد: براي مصرف داخلي استان خون وارد نمي‌كنيم و ذخيره پنج تا هفت روز مصرف خود را نيز داريم.
وي از ثبت و پذيره‌نويسي سلول‌هاي بنيادي خون‌ساز غير خويشاوندي در گيلان خبر داد و افزود: 15 درصد سرطان‌ها با سلول‌هاي بنيادي درمان‌پذير هستند و اين امر در سطح ملي در حال انجام بوده كه براي همه افراد استفاده مي‌شود.
داوودي بيماري فاسيولا را از ديگر موارد نياز بيماران به خون دانست و تصريح كرد: طي دو ماه گذشته تعداد 305 نفر براي دريافت خون در گيلان بستري شدند.
مدير كل پايگاه منطقه‌اي انتقال خون گيلان ارديبهشت ماه به دليل بيماري فاسيولا و مرداد ماه به واسطه ورود گردشگران بسيار به استان را از ماه‌هاي پر مصرف خون عنوان كرد و گفت: طبق آمار در اين دو ماه بالغ بر 12 هزار واحد خون توزيع مي‌شود.
وي سيستم‌هاي كنترلي سازمان خون ايران را بسيار شديد توصيف كرد و اظهار داشت: تمام موارد در اين‌باره ثبت مي‌شود.
انتهاي پيام/ي10/ب

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 10 کاربر از pejvak center برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
alireza, Konstanz, mahsa, morteza, P.C Admin, Roya, sadaf, shark, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: ژوئن 19th, 2010, 7:30 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

مدير عامل انجمن تالاسمي ايران:
وزارت بهداشت مسئول كمبود دارو و افزايش بار آهن بيماران تالاسمي است
خبرگزاري فارس: مدير عامل انجمن تالاسمي ايران گفت: كمبود داروهاي مورد نياز بيماران تالاسمي باعث افزايش بار آهن اين بيماران و افزايش نارسايي قلبي در بين آنان شده است و مسئول واردات بي برنامه داروهاي اين بيماران وزارت بهداشت است.

تصوير
کد:
89/03/29 - 15:15
شماره:8903291133

به گزارش خبرگزاري فارس، محمدرضا مشهدي با انتقاد از سياست‌هاي دارويي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اعلام كرد كه بسياري از بيماران تالاسمي به دليل عدم مصرف شلات كننده‌هايي با نام‌هاي تجاري جديد به افزايش بار آهن مبتلا شده‌اند و ممكن است اين افراد به دليل بارآهن به مشكلاتي همچون نارسايي قلبي مبتلا شوند.
مشهدي اعلام كرد: اميد است مديران دارويي وزارت بهداشت متوجه مسئوليت خطير خود در قبال بيماران باشند و حيات مبتلايان به تالاسمي را هزينه تصميمات غيركارشناسي خود نكنند.
اين عضو هيئت مديره انجمن تالاسمي ايران با انتقاد از توجيه معاونت دارو در خصوص ايجاد مانع در مقابل دسترسي بيماران به داروي دسفرال گفت: مسئول واردات بي‌برنامه و عدم مصرف داروي دسفوناك، بيماران تالاسمي نبوده و نيستند. لذا معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت نبايد با اين توجيه كه در صورت توزيع داروي دسفرال بخشي از داروي دسفوناك خريداري شده توسط دولت بدون مصرف مانده و از بين خواهد رفت به درمان بيماران تالاسمي لطمه وارد كند.
انتهاي پيام/ش

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 11 کاربر از pejvak center برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
alireza, Konstanz, mahsa, morteza, P.C Admin, Roya, sadaf, salar, shark, thunderclap, ZORRO
 موضوع پست: خبرگزاری فارس
پست جديدارسال شده در: جولاي 18th, 2010, 11:37 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: نوامبر 10th, 2009, 1:30 am
حالت من: غصه دارم !
تشکر کرده: 167 تشکر ها
من: خانم هستم
مدير عامل انجمن تالاسمي:
وزارت بهداشت به جاي شركت‌هاي دارويي از بيماران تالاسمي حمايت كند
خبرگزاري فارس: مدير عامل انجمن تالاسمي ايران گفت: روند تصميم‌گيري‌ها درباره داروهاي بيماران تالاسمي به جاي اينكه منافع و ملزومات درمان بيماران را در نظر بگيريد منافع توليد‌كنندگان و واردكنندگان صاحب نفوذ را در نظر دارد.
کد:
89/04/27 - 15:24
شماره:8904271250

تصوير
به گزارش خبرگزاري فارس، محمدرضا مشهدي مدير عامل و عضو هيئت مديره انجمن تالاسمي ايران با انتقاد از عملكرد وزارت بهداشت و وزارت رفاه در زمينه حمايت بدون قيد و شرط از توليدات داخل گفت: روند تصميم‌گيري‌ها در خصوص داروهاي بيماران تالاسمي به جاي اينكه منافع و ملزومات درمان بيماران را در نظر بگيريد منافع توليد‌كنندگان و واردكنندگان صاحب نفوذ را در نظر دارد.

مشهدي افزود: با اينكه بسياري از بيماران بزرگسال از مصرف داروي دسفوناك واهمه دارند، وزارت بهداشت نه تنها تلاشي براي افزايش دسترسي بيماران به داروي دسفرال نكرده است بلكه همه تلاش خود را مصروف توجيه روند نادرست واردات دارويي كرده كه حتي در كشور توليد‌كننده نيز فاقد مجوز مصرف است.

وي گفت: از سوي ديگر سازمان‌هاي بيمه‌گر تحت تأثير شركت‌هاي دارويي كه زير نظر افراد صاحب نفوذ اداره مي‌شوند ميزان پرداخت خود به دسفرال را كاهش داده‌اند كه اين مسئله بار مضاعفي بر دوش بيماران تالاسمي تحميل كرده است.

مدير عامل انجمن تالاسمي ابراز اميدواري كرد كه وزارت بهداشت با درك صحيح از مسئوليت‌ خود در قبال حمايت از بيماران مانع از تحمل عوارض بيشتر به افراد مبتلا به تالاسمي شود.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 6 کاربر از sadaf برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, mahsa, P.C Admin, Roya, salar, shark
پست جديدارسال شده در: جولاي 20th, 2010, 10:28 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

مدير كل نظارت بر داروي وزارت بهداشت:
ذخيره داروهاي هموفيلي و تالاسمي به اندازه نياز كشور است
خبرگزاري فارس:
مدير كل نظارت بر وزارت بهداشت گفت: ذخيره دارويي براي بيماران هموفيلي و دارويي مناسب است و در حال حاضر از منابع مختلفي تهيه مي‌شود تا اگر كشوري بخواهد شيطنتي انجام دهد مشكلي در تأمين دارو نداشته باشيم.

کد:
89/04/28 - 11:29
شماره:8904280447

به گزارش خبرنگار بهداشت فارس محمدرضا شانه‌ساز امروز در كارگاه آموزشي كنترل كيفيت دارو كشورهاي عضو اكو اظهار داشت: ايران با توجه به توانايي و قدمتي كه در زمينه توليد، كنترل و ارزيابي دارو دارد حرف‌هاي زيادي در منطقه براي گفتن دارد.

وي افزود: كشورهاي منطقه اكو تحت تأثير حوادث سياسي زيادي بودند و از بين اين كشورها فقط چند كشور از جمله ايران و تركيه محوريت بسياري از مباحث علمي و كلينيك‌هاي دارويي را برعهده داشته‌اند.

شانه‌ساز با بيان اينكه تمام كشورهاي دنيا نگران قاچاق دارو هستند، تصريح كرد: در حال حاضر در منطقه‌اي قرار گرفته‌ايم كه داروهاي تقلبي از كشورهاي مختلف به سمت ايران روانه مي‌شوند كه با اجراي طرح برچسب اصالت دارو مي‌توان بسياري از داروهاي قاچاق را حذف كرد.

مدير كل نظارت بر داروي وزارت بهداشت اظهار داشت: طرح برچسب اصالت دارو از ابتداي امسال آغاز شده است و تاكنون بيش از چند قلم داروهاي وارداتي گرانقيمت كه احتمال قاچاق آنها وجود داشت برچسب دارو دريافت كرده‌اند. اين طرح در سه فاز اجرا خواهد شد كه امثال فقط فاز اول آن كه كنترل تقلب در قاچاق داروست انجام مي‌شود.

شانه‌ساز درباره ميزان قاچاق دارو در كشورهاي مختلف يادآور شد: ميزان قاچاق دارو در كشورهاي شمال آمريكا يك تا 3 درصد در كشورهاي اروپايي 3 تا 5 درصد و در كشورهاي در حال توسعه 10 تا 15 درصد و ميزان آن در ايران زير 200 ميليارد تومان در سال مي‌شود.

وي اضافه كرد: در زمينه قاچاق داروهاي توليد داخل كنترل خوبي داشته‌ايم و قاچاقي به صورت جدي مشاهده نكرديم. اما در زمينه داروهاي وارداتي با اجراي برچسب دارو رقم قاچاق كمتر خواهدشد.

شانه‌ساز خاطرنشان كرد: در طرح برچسب دارو مردم همه كاره و بازرس هستند و بايد پس از مشاهده برچسب شماره آن را از طريق تلفن‌هاي تماس و پيامك به خط اينترنت استعلام كنند كه پاسخ آن پس از دقايق كوتاهي به آنها خواهد رسيد كه داروي استعلام شده تقلبي است يا نه البته اين طرح در انتهاي سال اعلام خواهد شد.

مدير كل نظارت بر داروي وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: در حال حاضر بدمصرف كردن دارو ما را نگران كرده است به طوري كه مصرف آنتي‌بيوتيك و مسكن‌ها به بالاتر از حد استاندارد جهاني مصرف مي‌شود و علت آن يا مسايل فرهنگي يا عدم اطلاع صحيح از بيماري است.

وي گفت: در برخي داروخانه‌ها بعضي از مراجعان درگيري‌هايي با مسئول فني داروخانه داشته‌اند كه با سماجت دارويي با بدون تجويز از مسئول فني داروخانه مي‌خواستند.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل یک کاربر از sadaf برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Roya
پست جديدارسال شده در: جولاي 20th, 2010, 11:01 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

مدير درمان تامين اجتماعي گيلان:
100 درصد هزينه داروي بيماران خاص رايگان است

خبرگزاري فارس:
مدير درمان تامين اجتماعي گيلان گفت: 100 درصد هزينه‌هاي داروي بيماران خاص رايگان است.

کد:
89/04/26 - 12:24
شماره:8904260632

تصوير
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، محمدحسين شهدي‌نژاد پيش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تسهيلات ويژه تامين اجتماعي به بيماران خاص افزود: دفتر اسناد پزشكي تامين اجتماعي استان با صدور دفترچه‌هاي خاص براي بيماران مبتلا به بيماري‌هاي هموفيلي، تالاسمي ماژور و دياليزي خدمات ارائه مي‌دهد.
وي اظهار داشت: اين خدمت شامل پرداخت 100 درصد هزينه‌ داروي بيماري‌هاي خاص و ثانويه مانند ايدز و هپاتيت، پرداخت 100 درصد هزينه‌هاي درمان در بخش‌هاي سرپايي و بستري در بيمارستان‌هاي دولتي و خصوصي طبق تعرفه‌هاي مصوب است.
شهدي‌نژاد، پرداخت 85 درصد هزينه داروهاي شيمي درماني بيماران مبتلا به سرطان، پرداخت 90 درصد از هزينه داروهاي تخصصي بيماران مبتلا به ام اس را از ديگر خدمات تامين اجتماعي به بيماران خاص عنوان كرد.
وي ارائه خدمات تشخيصي و درماني به بيمه شدگان را از مهم‌ترين تعهدات سازمان تامين دانست و تصريح كرد: به موجب قانون الزام مصوب سال 69، مديريت درمان تامين اجتماعي در راس امور درمان بيمه شدگان زير پوشش سازمان بر عهده گرفته است.
مدير درمان تامين اجتماعي گيلان با اشاره به فعاليت اين مديريت خاطرنشان كرد: مديريت درمان تامين اجتماعي استان با هدف خدمت رساني به بيمه شدگان و حفظ شأن و كرامت انساني آنها به ارائه خدمات درماني در بخش درمان مستقيم و غير مستقيم پرداخته و تلاش مي‌كند تا نيازهاي درماني بيماران را با حفظ اولويت بيمه شدگان خود به بهترين نحو ممكن برآورده كند.
وي با بيان اينكه تامين اجتماعي گيلان داراي تنها يك بيمارستان در مركز استان است، افزود: بيمارستان 200 تختخوابي رسول اكرم (ص) تامين اجتماعي گيلان از سال 79 فعاليت خود را آغاز كرد.
شهدي‌نژاد ادامه داد: تامين پوشش درمان بيمه شدگان سازمان و ارائه خدمات رايگان براي جمعيت اصلي و تبعي در استان مهم‌ترين هدف راه‌اندازي آن بوده است.
به گفته وي بيمارستان رسول اكرم (ص) گيلان در رشت به غير از بيمه شدگان تامين اجتماعي، ارائه خدمات سرپايي و بستري به ديگر بيمه شدگان از جمله مراجعان بيمه‌هاي ارتش، نيروهاي مسلح، خدمات درماني، كميته امداد، روستايي و... را نيز در دستور كار قرار داده است.
مدير درمان تامين اجتماعي گيلان اظهار داشت: در حال حاضر مراجعان به بيمارستان رسول اكرم (ص) رشت را بيمه شدگان سازمان‌هاي مذكور تشكيل مي‌دهند.
وي اضافه كرد: سال گذشته 18 هزار و 722 نفر در اين بيمارستان بستري شدند و يك ميليون و 256 نفر به پزشكان طرف قرارداد تامين اجتماعي استان مراجعه كردند.
شهدي‌نژاد نقش بيمارستان‌ها را در ارائه خدمات تاثيرگدار خواند و تصريح كرد: در بخش درمان غير مستقيم با بيمارستان‌هاي دانشگاهي، نظامي، خصوصي، آزمايشگاه‌ها و پزشكان قرارداد خدمت داريم.
وي ميزان رضايت‌مندي مردم از خدمات رايگان درمان مستقيم تامين اجتماعي گيلان را 95 درصد اعلام كرد و افزود: سال گذشته در بخش درمان غير مستقيم حدود 76 ميليارد تومان هزينه شد كه 50 ميليارد تومان در درمان غيرمستقيم يعني خريد خدمات بوده است.
شهدي‌نژاد با بيان اينكه بالاي 90 درصد هزينه‌هاي بيمارستان‌هاي دولتي با بيمه است، خاطرنشان كرد: بيمارستان رسول اكرم (ص) داراي پنج اتاق عمل فعال بوده كه متخصص بيهوشي در آن مقيم است.
وي تامين اجتماعي را در بسياري از خدمات پيشرو دانست و افزود: يك هزار و 925 مركز با تامين اجتماعي استان طرف قرارداد هستند و توسعه سي‌تي اسكن از امتيازهاي خوب اين بيمارستان است.
شهدي‌نژاد افتتاح مركز جديد براي بيمه شدگان را از برنامه‌هاي تامين اجتماعي استان در اين هفته اعلام كرد.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 2 کاربر از sadaf برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
mahsa, Roya
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 28 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
Quick reply

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد