دوست گرامی , به مرکز پژواک خوش آمدید اگر مایلید همراه دوستانتان باشید ... (اینجا) کلیک کنید
امروز يکشنبه 16 بهمن 1390, 5:53 pm

CSS Dock Menu

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

پیام های عمومی مرکز پژواک

دوستان خوبم ; همیشه بخاطر نوشته های مفید دوستانتان با یک اشاره ساده بر روی دکمه سپاس ازشون سپاسگزاری کنید !!  

قوانين تالار

درود بر دوستان گرامی ,
این انجمن همانطور که از نامش نمایان است فقط جهت اطلاع دوستان همراه مرکز پژواک است و انجمنی بسته است .
در این انجمن تنها مدریت کل , مدیران سایت قادر به ایجاد تاپیک و هدف تنها رساندن اخبار و اطلاعیه های  مرکز پژواک برای استفاده راحت تر دوستان گرامی و همراهان عزیز است .
با سپاس بیکران
thunderclap

ارسال گفتگو جديد پاسخ به این گفتگو  [ 1 نوشته ] 
  مبحث پيشين | اولين نوشته خوانده نشده | گفتگوی بعدی 
نويسنده پيغام
 آخرین نوشته در گفتگوی : سخنی با تمامی خوبان همراه مرکز پژواک
UNREAD_POSTارسال شده در: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 7:54 pm 
آنلاين
مدیر کل مرکز پژواک
مدیر کل مرکز پژواک
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 8 اردیبهشت 1387, 11:57 pm
حال شما: همه چی روبراهه !!
از کدام استان همراه مرکز پژواک هستید ؟: تهران
من ...: تالاسمی هستم
من ...: آقا هستم
ارسال : 7959 سپاس
دریافت : 12868 سپاس
ارسال کننده محبوبارسال کننده محبوبارسال کننده محبوبارسال کننده محبوبارسال کننده محبوبارسال کننده محبوبارسال کننده محبوبارسال کننده محبوبارسال کننده محبوبارسال کننده محبوب
درود بر دوستان خوب و گرامی
همیشه  دوست داشتم بتوانم باری از روی دوش همه عزیزان و خوبانی که گرفتار  این  معضل یعنی تالاسمی و کم خونی و عوارض ناشی از آن هستند بردارم .
نمیتوانستم اما در فکرش بودم و همیشه در ذهنم همین فکر بود .
بالاخره  توانستم  تمام امکانات را گرد آوری کنم و همچنین از دوستان بسیاری قول  همکاری و  همیاری در ادامه راه را گرفتم که امیدوارم بنده و شما را تنها  نگذارند .
دوستان پزشک , داروساز , داندانپزشک , ارتوپد , گوارش , انتقال خون و ...
پرستاران , همکاران و کارمندان بخشهای تالاسمی , کارمندان سازمان انتقال خون , دوستان دست اندر کار , یاران دور و نزدیک و ...
مسئولین شرکتهای دارویی , تجهیزات پزشکی , آزمایشگاههای خصوصی و بیمارستانی , مسئولین رادیولوژیست و ...
و  با  تمام این دوستان و یاران سعی خواهیم نمود تا برای همه شما خوبان  مرجعی  پربار و آموزنده و امید بخش و همچنین محفلی برای همه شما خوبان  بسازیم و صد  البته این بدون فعالیت شما عزیزان که به عبارتی صاحب و لایق  بهترینها ,  فایده ای نخواهد داشت و چنانچه از همه دوستان سراغ دارم همگی  همراه و همیار  و همراز هستیم و میدانم این محفل مرکز پژواک نجواها و زمزمه های شما خواهد شد و همه از آن بهرمند خواهند شد .
همیشه  خواهان  این بودم , هستم , و خواهم بود و امید دارم هم تلاش بنده برای  دوستان در  جهت لیجاد این محفل و شما بعنوان تلاشگران این عرصه مفید فایده  واقع شود .
همیشه خواهان این بودم تا بوسیله مرکز پژواک بتوانیم نجوای دوستان تالاسمی را بگوش مسئولین و متولیات امر درمان از انجمنهای تالاسمی بعنوان تکیه گاه اصلی دوستان تالاسمی گرفته تا وزارت بهداشت , درمان و آموزش پزشکی در داخل و فدراسیون جهانی تالاسمی ( T.I.F ) و سازمان بهداشت جهانی ( WHO ) بعنوان نهاد متولی و حافظ بهداشت جهانی .
این مهم ( تاسیس تالارهای گفتگوی مجازی مرکز پژواک ) در تاریخ پنج شنبه 17 دی ماه 1386 بصورت آزمایشی و در تاریخ دوشنبه 9 اردیبهشت 1387 بصورت رسمی محقق و شروع به فعالیت نمود و بنده به یکی از آرزوها و خواسته های مهم در زندگی خود رسیدم .
سخنی با دوستان :
ستون اصلی و مجریان رسیدن به اهداف مرکز پژواک و پایگاه های مجازی اطلاع رسانی ( Site ) و دلنوشته ( Weblog ) و تالارهای گفتگو ( Forum  )  خود دوستان تالاسمی هستند که این پایگاه ها بدون حضور و فعالیت  ایشان  هرگز به اهداف خود که همانا تلاش جهت رساندن صدایی رساتر از نجوای  دوستان  تالاسمی جهت بهبود وضعیت دوستان تالاسمی و رسیدن به فعل درمان  بهینه است  نخواهد رسید .
دوستان بدانید ! این محفل ها و جایگاههای  گفتگو همانطور  که به ایجاد کنندگان آن نیازمند است , همانطور به نجواهایی  که بخواهند  صدایشان رسا تر شود نیازمند است !
این محفل ها توانایی آن  را دارد تا  بسان بلندگویی آهسته ترین نجوا ها و زمزمه ها را به بلند ترین  فریاد ها  تبدیل نماید و از آنجا که در راس این محفل ها خود دوستان هستند  بنظر میرسد  دوستان نیز راحت تر میتوانند با این پایگاه های ارتباط بر قرار  نمایند .

با سپاس بیکران از تمامی دوستانی که از هیچ تلاش و کوششی جهت خواست بحق خود که همانا درمان بهینه است کوتاهی نمی نمایند .
و در پایان از سوی مدیریت مرکز پژواک برای تمامی شما خوبان سلامتی , بهروزی , شادی و شادکامی و بهترینها را برایتان آرزو مینمایم ...
با سپاس و احترام
thunderclap

موارد مهمی که بد نیست دوستان جدای از قوانین بدانند !
برای آگاهی کنید !

این دوستان از نویسنده این نوشته thunderclap سپاسگزاری و حمایت نموده اند ( 13 دوست ) : alirezabache mosbatChakavakkiarashKonstanzmosafersasanshydathala talathunderclap و ... 3 دوست دیگر
  رتبه این نوشته: 34.21%
بالا
 مشخصات  

نمايش نوشته ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال گفتگو جديد پاسخ به این گفتگو  [ 1 نوشته ] 

پاسخ سریع
موضوع:

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

گفتگوهای مشابه
 گفتگوها   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين نوشته 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . خوبان تازه پیوسته به مرکز پژواک , خوش آمدید

[ برو به برگبرو به برگ: 1, 2, 3, 4, 5 ]

thunderclap

88

1171

شنبه 15 بهمن 1390, 3:13 pm

mostafa نمایش آخرین ارسال

اين گفتگو بسته شده است ! شما نمی توانيد نوشته های خود را ويرايش يا نوشته جديدی ارسال کنيد ! دیدار دوستان تهرانی همراه مرکز پژواک ( انتخاب روز دیدار )

[ برو به برگبرو به برگ: 1, 2, 3 ]

thunderclap

48

509

سه شنبه 18 مرداد 1390, 11:12 pm

thunderclap نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . حرفی و سخنی از درون جامعه!!

shaparak

17

3899

چهارشنبه 30 شهریور 1390, 9:46 am

shaparak نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . بخش تبلیغات مرکز پژواک

thunderclap

2

247351

يکشنبه 11 بهمن 1388, 3:41 pm

thunderclap نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . روز تاسیس مرکز پژواک