دوست خوبم , به مرکز پژواک خوش آمدید اگر مایلید همراه دوستانتان باشید ... (اینجا) کلیک کنید
امروز سه شنبه 2 خرداد 1391, 2:13 am

CSS Dock Menu

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است

پیام های عمومی مرکز پژواک

دوستان خوبم ; همیشه بخاطر نوشته های مفید دوستانتان بجای ارسال نوشته ، با یک اشاره ساده بر روی دکمه سپاس ازشون سپاسگزاری کنید !!  

قوانين تالار

دورود بیکران بر دوستان و همیاران گرامی
این بخش نیز قوانین خاصی ندارد و دوستان میتوانند با فراق بال از شعر , کتاب و یا مقاله ای و .. تمام آنچه در این حدود است و مورد پسندشان بود و تصور نمودند برای دیگر دوستان نیز مفید است را یا بصورت چکیده و یا ذکر نام با در نظر گرفتن و رعایت قوانین مرکز پژواک معرفی نمایند یا با دیگر عزیزان در باره آن به بحث و تبادل نظر و گفت و گو بپردازند .
تنها قوانین همان قوانین مرکز پژواک است و درج منبع برای مقالات ارسالی دوستان .
آرزوی بنده برای همه شما خوبان
همیشه سلامت و بهروز باشید
thunderclap

ارسال گفتگو جديد پاسخ به این گفتگو  [ 130 نوشته ] 
  مبحث پيشين | اولين نوشته خوانده نشده | گفتگوی بعدی 
نويسنده پيغام
 آخرین نوشته در گفتگوی : گنجشک و خدا
UNREAD_POSTارسال شده در: شنبه 15 تیر 1387, 1:12 pm 
آفلاين
مدیر ارشد تالار فعالیتهای اجتماعی و ورزش
مدیر ارشد تالار فعالیتهای اجتماعی و ورزش
نماد کاربر
نشان درجه یک مدیران ارشد (1) نشان درجه یک کاربران (V.I.P) (1) نشان کاریران گروه ورزش (1)
تاريخ عضويت: دوشنبه 20 خرداد 1387, 10:49 am
حال شما: یه فکری دارم !!
از کدام استان همراه مرکز پژواک هستید ؟: مازندران
من ...: تالاسمی هستم
من ...: آقا هستم
ارسال : 3123 سپاس
دریافت : 2269 سپاس
روزها گذشت و گنجشک با خدا هیچ نگفت، فرشتگان سراغش را از خدا گرفتند و خدا هر بار به فرشتگان اين گونه مي‌گفت: مي‌آيد، من تنها گوشي هستم كه غصه‌هايش را مي‌شنود و يگانه قلبي‌ام كه دردهايش را در خود نگه مي‌دارد و سر انجام گنجشك روي شاخه‌اي از درخت دنيا نشست.

فرشتگان چشم به لبهايش دوختند، گنجشك هيچ نگفت و خدا لب به سخن گشود:

"با من بگو از آنچه سنگيني سينه توست". گنجشك گفت: لانه كوچكي داشتم، آرامگاه خستگي‌هايم بود و سرپناه بي كسي‌ام.

تو همان را هم از من گرفتي. اين توفان بي موقع چه بود؟ چه مي‌خواستي از لانه محقرم كجاي دنيا را گرفته بود؟ و سنگيني بغضي راه بر كلامش بست. سكوتي در عرش طنين انداز شد. فرشتگان همه سر به زير انداختند.

خدا گفت: ماري در راه لانه ات بود. خواب بودي. باد را گفتم تا لانه‌ات را واژگون كند. آنگاه تو از كمين مار پر گشودي. گنجشك خيره در خدايي خدا مانده بود. خدا گفت: و چه بسيار بلاها كه به واسطه محبتم از تو دور كردم و تو ندانسته به دشمني‌ام بر خاستي.

اشك در ديدگان گنجشك نشسته بود. ناگاه چيزي در درونش فرو ريخت. هاي هاي گريه‌هايش ملكوت خدا را پر كرد.

دوست خوبم ( HEALTH ) این دوستان برای این نوشته از شما سپاسگزاری نموده اند ( 3 دوست ) ( توجه نمائید ! نام ( مدیران کل ) تنها به معنای بازدید از نوشته شماست نه تائید آن ) : ferritin (دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 7:41 am) • maryam7777777 (جمعه 1 اردیبهشت 1391, 6:24 pm) • Roya
  رتبه این نوشته: 7.89%
بالا
 مشخصات  

بازدید کننده گرامی ، توجه نمائید !

در ادامه این گفتگو 129 پاسخ ارسال شده است .

جهت ادامه مطالعه نوشته ها و یا شروع فعالیت خود در مرکز پژواک عضو شوید و چنانچه پیش از این عضو همراه مرکز پژواک بوده اید با استفاده از نام کاربری ( User Name ) و گذرواژه ( Password ) خود وارد شوید .

( در غیر اینصورت نخواهید توانست از تمامی امکانات مرکز پژواک بهرمند شوید ) .

یا
بالا
نمايش نوشته ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال گفتگو جديد پاسخ به این گفتگو  [ 130 نوشته ] 

پاسخ سریع
موضوع:

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است

گفتگوهای مشابه
 گفتگوها   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين نوشته 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . مروری کوتاه بر اچ آی وی و عوارض آن بر دستگاه های بدن !

thunderclap

0

285

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 4:17 pm

thunderclap نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . اخبار کوتاه : سلامت , سلامت و بازهم سلامت

[ برو به برگبرو به برگ: 1, 2, 3, 4 ]

thunderclap

71

1956

دوشنبه 4 اردیبهشت 1391, 11:38 am

shaparak نمایش آخرین ارسال

کدام دوست فعال است ؟

کاربران فعال در اين تالار : هیچ كاربری فعال نیست ! و 0 بازدید کننده

شما نمی توانيد گفتگوی جديدی در اين تالار ايجاد کنيد
شما نمی توانيد به گفتگوهای در اين تالار پاسخ دهيد
شما نمی توانيد نوشته های خود را در اين تالار ويرايش کنيد
شما نمی توانيد نوشته های خود را در اين تالار حذف کنيد