دوست خوبم , به مرکز پژواک خوش آمدید اگر مایلید همراه دوستانتان باشید ... (اینجا) کلیک کنید
امروز سه شنبه 2 خرداد 1391, 2:52 am

CSS Dock Menu

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است

پیام های عمومی مرکز پژواک

دوستان خوبم ; همیشه بخاطر نوشته های مفید دوستانتان بجای ارسال نوشته ، با یک اشاره ساده بر روی دکمه سپاس ازشون سپاسگزاری کنید !!  

قوانين تالار

دوستان گرامی
درود
دوستان , این انجمن کاملا" آزاد است و شما میتوانید به راحتی و آزادانه , همانطور که در جمع دوستانه خود هستید با دیگر دوستانتان در گروه در مورد هر چیزی که خوشایندتان است صحبت و تبادل نظر کنید .
فقط یک مورد که خودتان بسیار بر آن واقفید و آن , رعایت قوانین است .
تنها قوانین همان قوانین مرکز پژواک است و درج منبع برای مقالات ارسالی دوستان .
سلامت و تندرست باشید
thunderclap

ارسال گفتگو جديد پاسخ به این گفتگو  [ 8 نوشته ] 
  مبحث پيشين | اولين نوشته خوانده نشده | گفتگوی بعدی 
نويسنده پيغام
 آخرین نوشته در گفتگوی : علل غير فعال بودن برخي تالاسمي ها در جامعه و عرصه هاي مختلف
UNREAD_POSTارسال شده در: جمعه 20 خرداد 1390, 1:26 pm 
آفلاين
افتخار جامعه تالاسمی
افتخار جامعه تالاسمی
نماد کاربر
نشان ویژه کاربران فعال (1)
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 دی 1389, 3:29 pm
حال شما: همه چی روبراهه !!
از کدام استان همراه مرکز پژواک هستید ؟: گیلان
من ...: تالاسمی هستم
من ...: آقا هستم
ارسال : 348 سپاس
دریافت : 644 سپاس
با سلام به تك تك همرزماي عزيز.
يكي از دغدغه هاي هميشگي ذهنم اين است كه چرا برخي از همنوعانم كه مثل من از يك بيماري رنج مي برند و همچو من براي حل مشكلات اين بيماري به هر دري مي زنند و خيلي از مشتركات ديگري كه با هم داريم باز با امثال خود غربيگي مي كنند و فراريند و از بودن در كنار همنوع خود لذت نمي برند بلكه مي توان گفت به نوعي احساس بدي دارند و رنج مي برند.

در حالي كه مي توانند با اتّكاء به مشتركات خود بهتر همديگر را درك كنند و از باهم بودن لذت هاي زيادي ببرند و از تجربه هاي دوستان در بهتر زيستن بهرهاي زيادي ببرند.

من خودم كه با چند تا از اين مورد كه آشنام و در احوالشان تامل كردم چنين برداشت كردم:

1-     
اكثراً ترس از آن دارند كه با حضور در جامعه مورد نگاه ساير افراد جامعه قرار گيرند و حال اگر با همنوع خود در خيابان حاضر شوند اين نگاه ها بيشتر شود.

2-     
بعضي ها نيز از كودكي مشكل خود را حتي از بستگان خود مخفي كردند و ترس از برملاشدن اين راز مهم خود، آخر دنياي خود مي دانند و اين ماجرا كابوسي براي آنها شده.

3-     
بعضي ديگر با وجود اين هم مشتركات خود را تافته جدا بافته مي دانند و هم كلام و همراه شدن در برخي مسائل جمعي را خلاف مصلحت خود مي دانند.

4-     
عده اي هم هستند كه با افعال (نمي شود ، ما نموتونيم ، همين جور خوبه ، ولش كن بابا كي حالشو داره و ...) هم خودشون از دنيا سير مي كنند وهم باعث دلسردي ديگران براي تلاش و فعاليت براي زندگي خود و جمع تالاسمي ها خودشون مي شند.

و خيلي مواردي  اين چنين ؛ اين در حالي است كه با اندكي انگيزه و اميد به فردايي بهتر مي توانند هم به خود و ديگران كمك كنند بطور مثال :

1-     
اگر از حضور در جامعه ترسي نداشته باشند و با بنيه قوي براي پيگيري كارهاي خود(درماني ، شغلي و...) در متن جامعه قرار گيرند و با نشان دادن چهره اي فعال از يك فرد تالاسمي به جامعه مي توانند اين نگرش بد جامعه كه فرد تالاسمي ، يك بيمار عاجز و ناتوان و قابل اعتماد براي هيچ كاري نيست و نمي توان روي آن حسابي باز كرد را 100% تغيير دهند. نشاندادن فردي ضعيف و عاجز به هر بهانه اي از سوي هر بيمار تالاسمي براي پيشبرد كارهايش، كاري بسيار زشت و خيانت به جامعه تالاهاست چون چنين صحنه هاي در اذهان مردم عامه ثبت خواهد شد و كار و زحمت آندسته از تالاهاي عزيزي كه به مبارزه با نگرش غلط جامعه مي پردازند را زياد مي كنند .

2-     
مخفي كاري هاي برخي از دوستان هيچ ثمري ندارد بلكه ترس هر لحظه اي از برملاشدن اين راز همچون كرمي در پايه صندلي است كه در آخر سرنشين خود را خواهد انداخت و هيچ وقت ماه پشت ابر باقي نخواهد ماند. شايد بنظرتان مسخره بيايد ولي استدلالم اين است كه اگر همسايه ام وضعيتم را بداند شايد در يك زمان مناسب بر حسب قضا و قدردر حالت رازونياز و با دلي شكسته آهي كشدو يادي از ما كند و فرشته اجابت آمين كشد. يا خبرمهمي بشنود كه بسود من باشد و من از آن بي خبر باشم و موادر زيادي از اين قبيل

3-     
خواستن توانستن است و اين را تجربه ثابت كرده و درپس هر كار و فعاليت مهم انگيزه و اميد و توكل بود و اتحاد ، تنها بايد خواست تا توانست و با آيه ياس خواندن  چيزي آيدي كسي نخواهد شد جز افسوس فرصتهاي از دست رفته.

4-     
همه ما از آدم نبي(ع) تا آخر دنيا خميرمايه ما يكي است و منزل آخر مان خاك است پس چرا با خود برتر بيني هاي بيجا هم ديگران را برنجانيم و هم نعمت مفيد بودن براي ديگران را از دست بدهيم.
شايد آن دسته از دوستان نيز براي خود جاي  اين دلايلي كه گفتم دلايل قانع كننده ديگري داشته باشند نميدانم اما اي كاش مي شد اين جمعيت تقريبي 18هزار نفري ما متحد مي شدند.  
باعث خوشحالي كه نظر ساير دوستان را در اين زمينه بدانم و بيشتر خوشحال ميشم كه راهكارهايي در اين زمينه ارائه دهند. )(*)(

آنگونه زنده ام بدار كه نشكند دلي از زنده بودنم !

و

آنگونه بميران كه به وجد نيايد كسي از نبودنم !

دوست خوبم ( Laleazard ) این دوستان برای این نوشته از شما سپاسگزاری نموده اند ( 9 دوست ) ( توجه نمائید ! نام ( مدیران کل ) تنها به معنای بازدید از نوشته شماست نه تائید آن ) : CHANGIZ (يکشنبه 24 اردیبهشت 1391, 5:56 pm) • maloosmoochoolpejvak centershaparakshohrehsoheil.pthunderclapyaldaمیم.دال
  رتبه این نوشته: 23.68%
بالا
 مشخصات  

بازدید کننده گرامی ، توجه نمائید !

در ادامه این گفتگو 7 پاسخ ارسال شده است .

جهت ادامه مطالعه نوشته ها و یا شروع فعالیت خود در مرکز پژواک عضو شوید و چنانچه پیش از این عضو همراه مرکز پژواک بوده اید با استفاده از نام کاربری ( User Name ) و گذرواژه ( Password ) خود وارد شوید .

( در غیر اینصورت نخواهید توانست از تمامی امکانات مرکز پژواک بهرمند شوید ) .

یا
بالا
نمايش نوشته ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال گفتگو جديد پاسخ به این گفتگو  [ 8 نوشته ] 

پاسخ سریع
موضوع:

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است

گفتگوهای مشابه
 گفتگوها   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين نوشته 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . زندگینامه بزرگان در عرصه هنر و ادب

dariush

11

827

سه شنبه 2 تیر 1388, 7:21 pm

loocy نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . معرفی داروی ( ویتامین D فعال )

thunderclap

0

285

شنبه 19 اردیبهشت 1388, 2:48 pm

thunderclap نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . مفید بودن مقاله روزنامه اعتماد

Ardeshir

3

226

چهارشنبه 26 فروردین 1388, 1:19 pm

Azadeh نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . با كدوم خواننده پاپ ايراني فعال خارج بيشتر حال ميكني ؟

soheil.p

16

281

دوشنبه 24 مرداد 1390, 10:20 am

soheil.p نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . بيمار تالاسمي جاي خود را به فرد تالاسمي مي دهد

thala tala

0

219

يکشنبه 13 مرداد 1387, 12:55 am

thala tala نمایش آخرین ارسال

کدام دوست فعال است ؟

کاربران فعال در اين تالار : هیچ كاربری فعال نیست ! و 2 بازدید کننده

شما نمی توانيد گفتگوی جديدی در اين تالار ايجاد کنيد
شما نمی توانيد به گفتگوهای در اين تالار پاسخ دهيد
شما نمی توانيد نوشته های خود را در اين تالار ويرايش کنيد
شما نمی توانيد نوشته های خود را در اين تالار حذف کنيد

انتقال به: