دوست خوبم , به مرکز پژواک خوش آمدید اگر مایلید همراه دوستانتان باشید ... (اینجا) کلیک کنید
امروز سه شنبه 2 خرداد 1391, 3:09 am

CSS Dock Menu

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است

پیام های عمومی مرکز پژواک

دوستان خوبم ; همیشه بخاطر نوشته های مفید دوستانتان بجای ارسال نوشته ، با یک اشاره ساده بر روی دکمه سپاس ازشون سپاسگزاری کنید !!  

قوانين تالار

دورود بیکران بر دوستان و همیاران گرامی
این بخش نیز قوانین خاصی ندارد و دوستان میتوانند با فراق بال از شعر , کتاب و یا مقاله ای و .. تمام آنچه در این حدود است و مورد پسندشان بود و تصور نمودند برای دیگر دوستان نیز مفید است را یا بصورت چکیده و یا ذکر نام با در نظر گرفتن و رعایت قوانین مرکز پژواک معرفی نمایند یا با دیگر عزیزان در باره آن به بحث و تبادل نظر و گفت و گو بپردازند .
تنها قوانین همان قوانین مرکز پژواک است و درج منبع برای مقالات ارسالی دوستان .
آرزوی بنده برای همه شما خوبان
همیشه سلامت و بهروز باشید
thunderclap

ارسال گفتگو جديد پاسخ به این گفتگو  [ 30 نوشته ] 
  مبحث پيشين | اولين نوشته خوانده نشده | گفتگوی بعدی 
نويسنده پيغام
 آخرین نوشته در گفتگوی : متن كامل سينوهه ( بحث و بررسي اثر )
UNREAD_POSTارسال شده در: دوشنبه 21 شهریور 1390, 6:38 am 
آفلاين
همراه فعال مرکز پژواک
همراه فعال مرکز پژواک
نماد کاربر
نشان کاربران فعال (1)
تاريخ عضويت: چهارشنبه 9 شهریور 1390, 6:44 am
حال شما: همه چی روبراهه !!
من ...: تالاسمی نیستم
من ...: خانم هستم
ارسال : 0 سپاسگزاری شده
دریافت : 8 سپاس
سلام خدمت دوستان عزيز
متن كامل   كتاب سينوهه نوشته ميكا والتري و به ترجمه قلم زيباي استاد ذبيح الله منصوري .

مقدمه كوتاه نويسنده

نام من,نویسنده این کتاب(سینوهه) است   و من این کتاب را برای مدح خدایان نمی نویسم زیرا از خدایان خسته شده ام.من این   کتاب را برای مدح فراعنه نمی نویسم زیرا از فراعنه هم به تنگ آمده ام.من این   کتاب را فقط برای خودم می نویسم بدون اینکه در انتظار پاداش باشم یا اینکه   بخواهم نام خود را در جهان باقی بگذارم . آن قدر در زندگی از فرعون ها و مردم   زجز کشیده ام که از همه چیز حتی امیدواری تحصیل نام جاوید سیرم . من این کتاب   را فقط برای این مینویسم که خود را راضی کنم و تصورمینمایم که یگانه نویسنده   باشم که بدون هیچ منظور مادی و معنوی کتابی می نویسم.هرچه تا امروز نوشته شده,   یا برای این بوده که به خدایان خوشامد بگویند یا برای این که انسان را راضی   کنند . من فرعونها را جزو انسان می دانم زیرا آنها با ما فرقی ندارند ومن این   موضوع را از روی ایمان می گویم. من چون پزشک فرعونهای مصر بودم از نزدیک,روز و   شب,با فراعنه حشر و نشر داشتم و می دانم که آنها از حیث ضعف و ترس و زبونی و   احساسات قلبی مثل ما هستند.حتی اگر یک فرعون را هزارمرتبه بزرگ کنند واو را   درشمارخدایان درآورند بازانسان است ومثل ما می باشد.آنچه تا امروزنوشته شده,به   دست کاتبینی تحریرگردیده که مطیع امرسلاطین بوده اند وبرای این مینوشتند که   حقایق رادگرگون کنند.من تاامروزیک کتاب ندیده ام که درآن,حقیقت نوشته شده باشد.   درکتابها یا به خدایان تملق گفته اند یا به مردم یعنی به فرعون.دراین دنیا تا   امروزدرهیچ کتاب و نوشته,حقیقت وجود نداشته است ولی تصورمی کنم که بعد ازاین هم   درکتابها حقیقت وجود نخواهد داشت. ممکن است که لباس و زبان و رسوم وآداب و   معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و درتمام اعصارمی توان به   وسیله گفته ها ونوشته های دروغ مردم را فریفت . زیرا همانطور که مگس,عسل را   دوست دارد,مردم هم دروغ و ریا و وعده های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست   می دارند. آیا نمی بینید که مردم چگونه در میدان,اطراف نقال ژنده پوش را که روی   خاک نشسته ولی دم از زر و گوهرمی زند و به مردم وعده گنج می دهد می گیرند و به   حرفهای او گوش می دهند. ولی من که نامم(سینوهه) می باشد از دروغ دراین آخر   عمر,نفرت دارم و به همین جهت این کتاب را برای خود می نویسم نه دیگران. من نمی   خواهم کسی کتاب مرا بخواند و تمجید کند.نمی خواهم اطفال در مدارس عبارات کتاب   مرا روی الواح بنویسند واز روی آن مشق نمایند.من نمی خواهم که خردمندان در موقع   صحبت از عبارات کتاب من شاهد بیاورند و بدین وسیله علم و خرد خود را به ثبوت   برسانند. هرکس که چیزی می نویسد امیدوار است که دیگران بعد از وی,کتابش را   بخوانندوتمجیدش کنند و نامش را فراموش ننمایند.به همین جهت ایمان خود را زیرپا   می گذارد وهمرنگ جماعت می شود و مهمل ترین و سخیف ترین گفته ها را که خود بدان   معتقد نیست می نویسد تا اینکه دیگران او را تحسین و تمجید نمایند.ولی من چون   نمی خواهم کسی کتاب مرا بخواند همرنگ جماعت نمی شوم و اوهام وخرافات او را   تجلیل نمی کنم. من عقیده دارم که انسان تغییرنمی کند ولو یکصدهزارسال ازاو   بگذرد.یک انسان رااگردررودخانه فرو کنید به محض اینکه لباسهای او خشک شد,همان   است که بود. یک انسان را اگر گرفتاراندوه نمایید از کرده های گذشته پشیمان می   شود,ولی همین که اندوه او از بین رفت,به وضع اول برمی گردد و همانطور خودخواه و   بیرحم می شود. چون شکل و رنگ بعضی از اشیاء و کلمات بعضی از اقوام تغییر می کند   و بعضی از اغذیه و البسه امروز متداول می شود که دیروز نبود,مردم تصورمی نمایند   که امروزغیراز دیروزاست. ولی من می دانم چنین نیست ودرآینده هم مثل امروز   ومانند دیروز کسی حقیقت را دوست نمی دارد.بنابراین نمی خواهم کسی کتاب مرا   بخواند و میل دارم که در آینده گمنام بمانم. من این کتاب را برای این می نویسم   که میدانم. ودانایی من مانند تیزاب قلب انسان را میخورد و اگر انسان دانایی خود   را به دیگری نگوید,قلب او از بین می رود.من نمی توانم دانایی ام را به کسی   بگویم و لذا آن را برای خویش می نویسم تا بدین وسیله خود را تسکین بدهم. من   درمدت عمر خود چیزها دیدم.من مشاهده کردم که پسری مقابل چشم من پدر خود را کشت.   دیدم که فقرا علیه اغنیاء,حتی طبقه خدایان قیام کردند.دیدم کسانی که در ظروف   زرین شراب می آشامیدند,کناررودخانه,با کف دست آب مینوشیدند.دیدم کسانی که زر   خود با قپان وزن می کردند, زن خود را برای یک دستبند مسی به سیاهپوستان فروختند   تا اینکه بتوانند برای اطفال همان زن, نان خریداری کنند. درگذشته جای من در کاخ   فرعون در طرف راست او بود و بزرگانی که صدها غلام داشتند به من تملق می گفتند و   برای من هدایا می فرستادند و دارای گردنبند زر بودم.امروز دراینجا,که نقطه ای   واقع درساحل دریای مشرق است,زندگی می کنم ولی ثروت من از بین نرفته وهم چنان   توانگر می باشم و غلامانم دو دست را روی زانو می گذارند و مقابلم سر فرود می   آورند. علت اینکه مرا ازمصروشهرطبس تبعید کردند وبه اینجا فرستادند این است که   من درزندگی,همه چیزداشتم,می خواستم چیزی به دست بیاورم,که لازمه به دست آوردن   آن این است که انسان همه چیز را ازدست بدهد.من می خواستم که حقیقت حکمفرما باشد   و ریا و دروغ و ظاهرسازی از بین برود و نمی دانستم که حکمفرمایی حقیقت در زندگی   انسان,امری محال است و هرکس که راستگو باشد و با راستگویی زندگی کند باید همه   چیز را از دست بدهد و من باید خیلی خوشوقت باشم که هنوز ثروت خویش را حفظ کرده   ام.

بالا
 مشخصات  

بازدید کننده گرامی ، توجه نمائید !

در ادامه این گفتگو 29 پاسخ ارسال شده است .

جهت ادامه مطالعه نوشته ها و یا شروع فعالیت خود در مرکز پژواک عضو شوید و چنانچه پیش از این عضو همراه مرکز پژواک بوده اید با استفاده از نام کاربری ( User Name ) و گذرواژه ( Password ) خود وارد شوید .

( در غیر اینصورت نخواهید توانست از تمامی امکانات مرکز پژواک بهرمند شوید ) .

یا
بالا
نمايش نوشته ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال گفتگو جديد پاسخ به این گفتگو  [ 30 نوشته ] 

پاسخ سریع
موضوع:

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است

گفتگوهای مشابه
 گفتگوها   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين نوشته 
اين گفتگو بسته شده است ! شما نمی توانيد نوشته های خود را ويرايش يا نوشته جديدی ارسال کنيد ! تفســــير آزمـــايش كامل ادرار

thunderclap

4

220

سه شنبه 17 اسفند 1389, 7:26 pm

thunderclap نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . بررسي تاثیر درمان ترکيبي دو داروی دسفرال و ال 1

thunderclap

0

388

شنبه 12 مرداد 1387, 8:20 pm

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست . بررسي نگرش پرستاران در مورد رعايت حقوق مددجويان ...

thunderclap

0

712

پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 2:11 pm

کدام دوست فعال است ؟

کاربران فعال در اين تالار : هیچ كاربری فعال نیست ! و 2 بازدید کننده

شما نمی توانيد گفتگوی جديدی در اين تالار ايجاد کنيد
شما نمی توانيد به گفتگوهای در اين تالار پاسخ دهيد
شما نمی توانيد نوشته های خود را در اين تالار ويرايش کنيد
شما نمی توانيد نوشته های خود را در اين تالار حذف کنيد

انتقال به: