| امروز سپتامبر 6th, 2010, 9:40 pm |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
قوانين انجمن
دورود بیکران بر دوستان و همیاران گرامی
این انجمن نیز قوانین خاصی ندارد و دوستان میتوانند با فراق بال از هرچه در مورد هر چیز از هر جا در نظرشان قابل طرح و تبادل نظر است , با در نظر گرفتن و رعایت قوانین مرکز پژواک با دیگر عزیزان به بحث و تبادل نظر و گفت و گو بپردازند .
فقط توجه داشته باشید مواردی را که میخواهید طرح کنید در بخشهای دیگر و انجمنهای دیگر این بخش جایگاهی نداشته باشند .
آرزوی بنده برای همه شما خوبان
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin
|
صفحه 1 از 1 |
[ 9 پست ] |
| حالت پرينت | مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي | ||||||
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| saman |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 6th, 2009, 2:28 am پست ها : 30 محل سکونت: ایران - تهران تشکر کرده: 171 تشکر ها تشکر شده: 202 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از saman برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| thunderclap |
|
||||||
تاريخ عضويت: آپريل 28th, 2008, 4:27 am حالت من: ![]() پست ها : 1322 محل سکونت: Tehran تشکر کرده: 3612 تشکر ها تشکر شده: 9011 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: afshin, Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, ZORRO |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm پست ها : 365 تشکر کرده: 2055 تشکر ها تشکر شده: 2888 تشکر ها |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: afshin, Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| afshin |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 23rd, 2009, 6:18 pm پست ها : 29 محل سکونت: بلژیک تشکر کرده: 177 تشکر ها تشکر شده: 190 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از afshin برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, Azadeh, mahsa, morteza, Roya, shark, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm پست ها : 365 تشکر کرده: 2055 تشکر ها تشکر شده: 2888 تشکر ها |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| thunderclap |
|
||||||
تاريخ عضويت: آپريل 28th, 2008, 4:27 am حالت من: ![]() پست ها : 1322 محل سکونت: Tehran تشکر کرده: 3612 تشکر ها تشکر شده: 9011 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 6 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, ZORRO |
|||||||
| thunderclap |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 6 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, ZORRO |
|||||||
| ZORRO |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 3rd, 2009, 12:31 am حالت من: پست ها : 125 محل سکونت: همونجایی که دلبر خونه داره ! ایران > تهران تعداد مدال: 1 تشکر کرده: 1065 تشکر ها تشکر شده: 930 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 6 کاربر از ZORRO برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, morteza, Roya, shaparak, shark, thunderclap |
|||||||
| shaparak |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm حالت من: ![]() پست ها : 195 محل سکونت: ایران تعداد مدال: 2 تشکر کرده: 607 تشکر ها تشکر شده: 1290 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, matrix, morteza, pirates, Roya, shark, thunderclap, ZORRO |
|||||||
|
صفحه 1 از 1 |
[ 9 پست ] |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
چه کسي حاضر است ؟ |
||||
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
| شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |

.gif)
[/center]

.gif)