نام کاربري:  
کلمه عبور:  
عضويت 
امروز سپتامبر 6th, 2010, 9:40 pm

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

دورود بیکران بر دوستان و همیاران گرامی
این انجمن نیز قوانین خاصی ندارد و دوستان میتوانند با فراق بال از هرچه در مورد هر چیز از هر جا در نظرشان قابل طرح و تبادل نظر است , با در نظر گرفتن و رعایت قوانین مرکز پژواک با دیگر عزیزان به بحث و تبادل نظر و گفت و گو بپردازند .
فقط توجه داشته باشید مواردی را که میخواهید طرح کنید در بخشهای دیگر و انجمنهای دیگر این بخش جایگاهی نداشته باشند .
آرزوی بنده برای همه شما خوبان
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 9 پست ] 
  حالت پرينت مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: خوشه بندي نهايي خانوارها
پست جديدارسال شده در: ژانويه 24th, 2010, 12:29 am 
آفلاين
قدم اول در مرکز پژواک
قدم اول در مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: اکتبر 6th, 2009, 2:28 am
تشکر کرده: 171 تشکر ها
من: تالاسمی هستم
من: آقا هستم
سلام
گفتم شاید این ادرس درگاه اماری که فکر کنم همون جریان توزیع یارانه هاست بدردتون بخوره که ببینید تو چه مرحله ای هستید
هرکی هم متوجه شد به ما هم بگه قضیه چیه که ما هم بریم و مال خودمونو ببینیم که تو چه مرحله ای هستیم #|
این همون ادرسه : http://www.amar.org.ir

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از saman برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, thunderclap, ZORRO
 موضوع پست: Re: خوشه بندي نهايي خانوارها
پست جديدارسال شده در: ژانويه 26th, 2010, 5:16 pm 
آنلاين
جانشین مدیر کل مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: آپريل 28th, 2008, 4:27 am
حالت من: همه چی روبراهه !
تشکر کرده: 3612 تشکر ها
من: تالاسمی نیستم
کد:
سه شنبه 29 دي 1388 - ساعت 17:58
شماره خبر: 100865191333

[center]پنجشنبه مشخص مي‌شود
خوشه بندي نهايي خانوارها
[/center]
[center]تصوير[/center]
جام جم آنلاين: رئيس مركز آمار ايران با بيان اينكه معيار خوشه بندي ها درآمد خانوارها در سه ماهه نخست سال 1387 است ، گفت : خوشه بندي نهايي خانوارها بايد پنجشنبه اين هفته به تصويب كارگروه ويژه تحول اقتصادي دولت برسد.

به گزارش واحد مركزي خبر، محمد مدد امروزسه شنبه در نشستي خبري با تشريح روند جمع آوري و تجزيه و تحليل اطلاعات اقتصادي خانوارها افزود : اين اطلاعات از روز شنبه سوم بهمن در نشاني اينترني : http://www.amar.org.ir در دسترسي خانوارها قرار مي گيرد و مردم از طريق اين سايت و سامانه پيامك ، تلفن گويا و دفاتر پستي شهري و روستايي مي توانند به اطلاعات خانوار خود دسترسي داشته باشند و آن را تاييد کنند يا درخواست اصلاح بدهند.

رئيس مركز آمار ايران گفت : سرپرست هر خانوار مي تواند با وارد كردن كدملي خود به شماره پيامك 300000 از خوشه بندي خانوار خود مطلع شود.

مدد افزود : براي رفاه بيشتر مردم شماره تلفن گويا در 16 استان ( آذربايجان غربي،كرمانشاه،كرمان،سيستان و بلوچستان،كردستان،چهارمحال و بختياري ،لرستان،ايلام،كهكيلوئيه و بويراحمد،هرمزگان،اردبيل ،خراسان شمالي،خراسان جنوبي ،گلستان ،همدان و خوزستان ) به شماره 0218587 از روز شنبه آينده آماده پاسخگويي به خانوارهاست.

وي افزود : خانوارهايي كه دسترسي به اين امكانات ندارند هم مي توانند از طريق پست شهري و دفاتر پست روستايي اقدام كنند كه هزينه آن هم رايگان است.

رئيس مركز آمار ايران گفت : خانوارهايي كه اطلاعات اقتصادي خانوارشان نياز به اطلاحات دارد بايد درخواست خود را با روش هاي اعلام شده ؛ ثبت كنند و ارديبهشت ماه آينده با به همراه داشتن اسناد خود به پايگاههاي آماري كه متعاقبا آعلام خواهد شد ،مراجعه كنند.

مدد در خصوص ميزان پوشش خانوارهايي كه يارانه نقدي دريافت خواهند كرد گفت : فرض نخست اين است كه در مرحله نخست 70 درصد خانوارها معادل 7 دهك جامعه زيرپوشش يارانه نقدي قرارگيرند و بقيه از خدمات غيرنقدي استفاده كنند اما برنامه دولت پرداخت يارانه نقدي به همه خانوارهاي كشور است.

رئيس مرکز آمار ايران با اعلام مجدد زمانبندي مراجعه خانوارها گفت : خانوارهاي يک و دو نفره از سوم تا پنجم بهمن ، خانوارهاي 3 نفره از ششم تا هشتم بهمن، خانوارهاي 4 نفره از نهم تا يازدهم بهمن،خانوارهاي 5 نفره از دوازدهم تا چهاردهم بهمن و خانوارهاي ديگر و افرادي که نتوانستند در اين زمان ها به سايت مراجعه کنند، مي توانند از پانزدهم تا بيست و دوم بهمن براي تاييد يا رد اين اطلاعات به روش هايي كه اعلام شد ؛ اقدام كنند.

مدد گفت: براي کساني که کد رهگيري را گم کرده اند اکنون نمي توانيم کد رهگيري دهيم و بايد ارديبهشت سال آينده هويت آنان تاييد شود تا دوباره به آنان کد رهگيري داده شود.

وي در خصوص نتايج خوشه بندي خانوارها هم گفت : اين نتايج براساس مدل آماري كه 40 سال در كشور قدمت دارد و در بيشتر كشورهاي جهان مبناي محاسبات آماري است ، انجام شده است .

رئيس مركز آمار گفت : جمع آوري اطلاعات اقتصادي خانوارها مرداد پارسال انجام شد و 61 ميليون و 107 هزار و 796 نفر معادل 90 درصد مردم مشاركت كردند و مراحل راستي ازمايي اطلاعات هم با دقت انجام شد.

رئيس مرکز آمار ايران گفت: حدود 30 ميليون نفر که در خوشه يک هستند مي توانند حساب هاي بانکي را باز کنند و طبيعتا اعتراض نخواهند داشت.

وي گفت: اسامي 70 درصدي که بايد حساب داشته باشند، به بانک ها داده شده است و اگر اعتراضي نداشته باشند براي مراجعه به سايت نيازي نيست و اگر اعتراض داشته باشند در ارديبهشت ماه مراجعه کنند.

مدد افزود: مردم وقتي اطلاعات را در پايگاه ببينند آن را قبول خواهند کرد.

رئيس مرکز آمار ايران پيش از اين هم گفته بود : از روز سوم بهمن که سايت باز مي شود هر فرد با کد رهگيري و شماره ملي اطلاعات خود را مي بيند و اگر اطلاعات را تاييد کند سيستم اطلاعات صحيح را جايگزين مي کند و اگر اعتراض کند اعتراض وي در ارديبهشت 89 در پايگاههايي که اعلام مي شود، بررسي خواهد شد.

وي گفت: ‌مردم مي توانند در مهلت مشخص شده اطلاعات را دوباره اصلاح کنند و رجوع مجدد براي اصلاح داشته باشند و فقط در اين فرصت مي توانند اين کار را انجام دهند.

مدد افزود: در ارديبهشت 89 مکان پايگاهها تعيين و اعلام مي شود و خانوارهاي جديد يا اطلاعات افراد فوت شده ميتواند در اين پايگاه درج شود.

وي گفت: مردم مي توانند هر تغييراتي را در آينده به پايگاه ها ارائه کنند.

رئيس مرکز امار ايران افزود : از ارديبهشت89 حدود يک ماه کار اصلاح اطلاعات اقتصادي خانوار انجام مي شود.

منبع خبر ...

مهم اینه که امروز خوب باشی تا فردا ماندگار بشی !

دوستان ... قبل از آغاز فعالیتتان روی تصویر زیر کلیک کنید :

تصوير

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 7 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
afshin, Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, ZORRO
پست جديدارسال شده در: ژانويه 30th, 2010, 2:13 am 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm
تشکر کرده: 2055 تشکر ها
من این پست رو خوندم ولی راستشو بگم هیچ ازش سر در نیاوردم #|
خوشه یعنی چی منظور خوشه انگور یا یه چیزی مثل اینه
حتماشماها میدونید چیه نه ))1)(
حالا یکی برا من اگه میدونه بنویسه که این خوشه جریانش چیه میدونم حتما میگید برا ایرانه و ربطی بمن نداره
ولی دوست دارم بدونم این چی هستش M30

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
afshin, Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: ژانويه 30th, 2010, 2:50 am 
آفلاين
تازه وارد مرکز پژواک
تازه وارد مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: اکتبر 23rd, 2009, 6:18 pm
تشکر کرده: 177 تشکر ها
این همون طرح هدفمند کردن یارانه یا همون س.بسید هست که دولت با گرفت مدارک لازم و طتبیق اونها با مراکز اماری فکر کنم مردم رو از یک تا پنج یا شش خوشه تقسیم کرده که خوشه یک که کم درامدها هستند یارانه بیشتری میگیرند تا خوشه ششم که دیگه هیچی نمیگره و این رو طراحی کردن برای اینکه اونهایی که درامد زیاد دارن و میتونن خرج اضافی هم بکنن همقد اونهایی که هشتشون گرو نهشون از یارانه برخوردار نشن و به اصطلاح یارانه هدفمند و با انصاف بین مردم پخش بشه
فکر کن مثلا یه پولدار چقدر بنزینی که دولت یارانه میده براش میریزه تو ماشین بچه اش و همون بنزینو که یه ادم که با ماشینش کار میکنه هم مصرف میکنه و نتیجه اینکه اونیکه پولداره و بنزینو خرج بچش میکنه که بره ددر با اونیکه با ماشینش شکم زن و بچه اش رو سیر میکنه هردو به یک مقدار از یارانه بهرمند میشن که این اصلا انصاف نیست
کلی اظهار فضل کردم و نمیدونم درست راهنماییت کردم یا نه
اگر نه بقیه اگر بشه کمک کنند

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از afshin برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, mahsa, morteza, Roya, shark, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: ژانويه 30th, 2010, 3:05 am 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm
تشکر کرده: 2055 تشکر ها
خیلی خوب توضیح دادی M30 والانم فهمیدم این چیه در واقع میشه گفت همون پول سوسیالی هست که تو اروپا به مردم بیکار و کم درامد میدن
اگه اینجوری باشه خیلی کار خوبیه فقط اگه میشه بمن بگو که مگه قبلا به پولدارو بیپولش یه اندازه از همین چیزا یعنی یارانه ها میدادن ))1)(
اگه اینکارو میکردن که اصلا بقول تو منصفانه نبودیا نیست الانه یعنی تغییرش دادن اره درست فهمیدم نه ؟

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 7 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: ژانويه 30th, 2010, 4:41 am 
آنلاين
نماد کاربر

Azadeh نوشته است:
خیلی خوب توضیح دادی M30 والانم فهمیدم این چیه در واقع میشه گفت همون پول سوسیالی هست که تو اروپا به مردم بیکار و کم درامد میدن
اگه اینجوری باشه خیلی کار خوبیه فقط اگه میشه بمن بگو که مگه قبلا به پولدارو بیپولش یه اندازه از همین چیزا یعنی یارانه ها میدادن ))1)(
اگه اینکارو میکردن که اصلا بقول تو منصفانه نبودیا نیست الانه یعنی تغییرش دادن اره درست فهمیدم نه ؟

درود بر دوستان گرامی
Azadeh
و سپاس برای توضیح خوب و مفید afshin گرامی
بله دوست من ... سابق بر این بعنوان مثال یارانه ای که برای بنزین داده میشد قیمت آن را برای عرضه به متقاضیان لیتری 1,000 ریال قیمت گذاری نموده بودندو این هم برای اقشار کم درامد و هم اقشار پر درامد یکسان بود .
به همین دلیل هم از درامد دولت صرف هزینه اقشاری میشد که نیازی نداشتند و هم باعث مصرف زیاد ایشان میشد .
در این طرح شاید به اقشار پر درامد فشاری وارد نشود اما با کم شدن پرداخت یارانه و در برخی موارد حذف پرداخت یارانه به ایشان , بر پرداخت یارانه بیشتر و کمک حال جهت قشر آسیب پذیر و افزایش آن , کمک بزرگی به ایشان خواهد شد .
امیدوارم موارد مورد استفاده شما قرار گرفته باشد .
سلامت و سرافراز باشید

تصوير

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 6 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, ZORRO
پست جديدارسال شده در: ژانويه 31st, 2010, 3:46 pm 
آنلاين
نماد کاربر

درود بر دوستان گرامی
دوستان توجه نمایند که در روز مقرر به سایتی که در بالا معرفی شده و از نحوه قرار گرفتن در خوشه خود اطلاع حاصل نمایند .
در غیر اینصورت سرپرست خانواده شما میبایست در اردیبهشت ماه سال آیند به مرکز آمار مراجعه نماید .
سلامت و سرافراز باشید

تصوير

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 6 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, mahsa, morteza, Roya, shark, ZORRO
پست جديدارسال شده در: فبريه 8th, 2010, 3:56 am 
آفلاين
رهبر مدیران مرکز پژواک
رهبر مدیران مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: ژوئن 3rd, 2009, 12:31 am
حالت من:
تعداد مدال: 1
نشان درجه سه مدیران انجمنها (1)
تشکر کرده: 1065 تشکر ها
دوستان من توی اون سایت رفتم و گویا مشکلی بود که مارو تو خوشه بندی نگذاشته بودن و من وقتی زدم رو دکمه اعتراض دارم هیچ اتفاقی نیافتاد #|
میشه راهنمایی کنید که باید چکار کنم ؟!؟ #|

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 6 کاربر از ZORRO برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, morteza, Roya, shaparak, shark, thunderclap
 موضوع پست: خوشه بندي نهايي خانوارها
پست جديدارسال شده در: جولاي 15th, 2010, 1:59 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm
حالت من: حالم بده !
تعداد مدال: 2
نشان خبرنگار فعال (1) نشان کاریران فعال (1)
تشکر کرده: 607 تشکر ها
من: خانم هستم
آغاز دريافت شماره حساب طرح هدفمندي در تهران از مرداد؛
استاندار تهران: 200 هزار تهراني فرم اطلاعات اقتصادي را پر نکرده‌اند

کد:
سرويس: اجتماعي - خانواده
1389/04/23
07-14-2010
10:16:34
8904-11897: كد خبر

استاندار تهران گفت: افتتاح حساب براي پرداخت يارانه هاي نقدي مردم اين استان در راستاي قانون هدفمند کردن يارانه ها از مرداد ماه به بعد آغاز مي شود.
به گزارش سرويس اجتماعي ايسنا، مرتضي تمدن در ورامين افزود: کار ستاد هدفمند کردن يارانه ها در استان تهران شروع و اين ستاد در تمام شهرستانهاي استان تهران نيز تشکيل شده است.
وي يادآور شد: يارانه ها به سه دسته تقسيم خواهند شد که 50 درصد آنها به صورت نقدي به مردم پرداخت مي شوند، 30 درصد اين يارانه ها به واحدهاي توليدي براي جبران افزايش قيمت ها تعلق مي گيرد و 20 درصد باقيمانده مختص طرحهاي عمراني استان تهران است.
تمدن افزود: در اين راستا بايد سه ميليون و 900 هزار خانوار فرمهاي اطلاعات اقتصادي را تکميل مي کردند که سه ميليون و 700 هزار خانوار اين کار را انجام دادند و 200 هزار خانوار به هر دليلي فرمها را پر نکردند.
وي تأکيد کرد: اطلاعات خانوارهاي استان تهران به مرکز آمار ايران ارسال شده و در حال حاضر منتظر دستور افتتاح حساب براي مردم هستيم که اين امر از مرداد ماه به آن طرف صورت خواهد گرفت.
اين مقام مسئول افزود: پرداخت نقدي يارانه ها به مردم، طبق برنامه ريزي دولت، از نيمه دوم امسال آغاز مي شود.
براساس گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت، وي خاطرنشان کرد: قانون هدفمند کردن يارانه ها، انقلابي در اقتصاد و معيشت مردم ايجاد خواهد کرد و عدالت اقتصادي در ميان مردم حکمفرما خواهد شد.
تمدن افزود: طبق تأکيد رئيس جمهور و تلاشهايي که صورت گرفته، اين قانون بايد درست اجرا شود تا منفعت اين جراحي بزرگ اقتصادي کشور، به مردم برسد و آنها از مزاياي قانون هدفمند شدن يارانه ها بهره کافي ببرند

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, matrix, morteza, pirates, Roya, shark, thunderclap, ZORRO
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 9 پست ] 
Quick reply

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد