نام کاربري:  
کلمه عبور:  
عضويت 
امروز سپتامبر 5th, 2010, 6:43 am

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

درود بی پایان بر شما
دوستان گرامی
شما در این انجمن میتوانید مقالات و اطلاعات عمومی مورد نیازشان را در رابطه با اطلاعات آزمایشات و داروهای پزشکی عمومی و غیر اختصاصی برای همه مشاهده و مباحث مربوط به آن را ایجاد نمائید .
دقت نمائید مقالات و مباحث شما میبایست تنها در رابطه با آزمایشات و داروهای عمومی و دارای منبع معتبر باشند و از درج مطالب غیر در این انجمن جدا" خودداری فرمائید .
در صورت نیاز به ایجاد مطالب غیر از این بحث میتوانید مطالب و مقالات و ... خود را در بخش پزشکی عمومی و غیر اختصاصی در انجمنی جداگانه ایجاد نمائید .
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 3 پست ] 
  حالت پرينت مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: داروهای تقلبی در بازار
پست جديدارسال شده در: فبريه 5th, 2010, 1:04 am 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 9th, 2009, 2:16 pm
تشکر کرده: 2762 تشکر ها
من: تالاسمی هستم
من: آقا هستم
نقل قول:
معاون غذا وداروي دانشگاه علوم پزشکي ايران:
داروهاي تقلبي16درصد بازاردارويي كشوررادراختياردارند
درجه‌بندي داروخانه‌ها،فرصت بازرسي مراکزغيرمجازرا بيشتركرد

سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
1388/11/14
02-03-2010
12:08:35
8811-08452: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي ايران عنوان كرد: درجه بندي داروخانه‌ها در نوع ارايه خدمات باعث شده است، نظارت بر داروخانه‌هايي که براساس استانداردهاي وزارت بهداشت خدمات ارايه مي‌کنند، کمتر شده و فرصت بيشتري براي نظارت بر مراکز عرضه مکمل‌هاي دارويي و عطاري‌ها فراهم شود.

دکتر بيگلر در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، گفت: طي ارزيابي که در داروخانه‌هاي تحت پوشش اين دانشگاه انجام شد، داروخانه‌ها در نوع ارايه خدمات، درجه‌بندي شدند و برحسب اين رتبه بندي، رتبه‌هاي نزديک يک هزار کمترين مشکل را در ارايه خدمات براساس استانداردهاي وزارت بهداشت داشتند.

وي افزود: با درجه بندي داروخانه‌ها فرصتي به دست آمد تا بيشترين وقت را صرف نظارت بر عطاري‌ها و مراکز عرضه مکمل‌هاي دارويي کرده و تسلط بيشتري بر اين مراکز داشته باشيم.

بيگلر با اشاره به اينکه نزديک به 16 درصد بازار دارويي در کشور به داروهاي تقلبي اختصاص دارد، تصريح کرد: در حال حاضر 10 درصد تجارت بازار دارويي در کشورهاي توسعه يافته به داروهاي تقلبي اختصاص دارد و در کشورهاي توسعه نيافته، اين ميزان تا 50 درصد نيز مي‌رسد.
*0)

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 9 کاربر از morteza برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Legendary Bijbij, mahsa, matrix, mosafer, Roya, sasan, thunderclap
پست جديدارسال شده در: فبريه 5th, 2010, 8:45 pm 
آفلاين
روابط عمومی مرکز پژواک
روابط عمومی مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: فبريه 1st, 2010, 2:46 pm
تعداد مدال: 1
نشان درجه یک کاربران (V.I.P) (1)
تشکر کرده: 508 تشکر ها
من: تالاسمی هستم
من: خانم هستم
جام جم آنلاين: تحقیقات نشان می دهد به کمک یک تکنیک جدید می توان داروهای تقلبی را در حالیکه هنوز باز نشده اند تشخیص داد.
به گزارش بی بی سی ، یک مطالعه منتشر شده در ژورنال شیمی آنالیتیک از تکنیک لیزری جدیدی که می تواند محتوای بسته ها و بطری های دارویی را ارزیابی کند ، خبر می دهد.
اسپکتروسکپی رامن (Raman) تکنیکی که تغییرات نور لیزر را آنالیز می کند ، پیش از این برای تشخیص ترکیب شیمیایی نمونه ها بکار رفته و در ابزار باتری دار دستی نیز قابل استفاده است البته هنوز برای بسته یندی ها و بطری های پلاستیکی غیر شفاف کاربرد ندارد.
به گفته محققان تکنیک جدید اسپکتروسکپی رامن (SORS) را می توان برای تعیین محتوای بسته بندی ها و بطری های پلاستیکی بدون آنکه باز شوند بکار برد.
سال گذشته گروهی از محققان اعلام کردند تکنیک فوق در تشخیص مواد زیر سطوح قابل استفاده بوده و پیش بینی کردند برای ارزیابی ترکیب داخلی استخوان ها و بافت ها ، جواهرات و مواد صنعتی نیز بکار برود.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 6 کاربر از setareh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, matrix, mosafer, Roya, shyda, thunderclap
پست جديدارسال شده در: جولاي 16th, 2010, 12:27 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm
حالت من: حالم بده !
تعداد مدال: 2
نشان خبرنگار فعال (1) نشان کاریران فعال (1)
تشکر کرده: 589 تشکر ها
من: تالاسمی نیستم
من: خانم هستم
امكان شناسايي مكمل‌هاي تقلبي براي مصرف كننده فراهم شد
رييس اداره داروهاي طبيعي وزارت بهداشت:
نصب برچسب اصالت بر روي تمام مكمل‌هاي وارداتي اجباري شد
کد:
1389/04/25
07-16-2010
10:10:42
8904-12350:  كد خبر

رييس اداره داروهاي طبيعي معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت از اجباري شدن نصب برچسب اصالت كالا بر روي تمام مكمل‌هاي وارداتي خبر داد.
دكتر اميرحسين جمشيدي در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، با بيان اين كه در حال حاضر مكمل‌ها (دارويي و غذايي) از اصالت درستي برخوردار نيستند، گفت: از آنجا كه امكان تقلب در برندهاي مختلف مكمل‌ها در داخل و خارج از كشور وجود دارد، طرح برچسب اصالت كالا به منظور جلوگيري از تقلب در ارائه اين فراورده‌ها اجرا مي‌شود.
وي گفت: طرح برچسب اصالت كالا در ارتباط با تمام فرآورده‌هاي مكمل وارداتي موجود و از جمله مكمل‌هايي كه در داروخانه‌ها به فروش مي‌رسند اجباري شده و شركت‌هاي وارد كننده موظفند برچسب اصالت را بر روي سري جديد وارداتشان الصاق كنند.
جمشيدي برچسب اصالت مكمل‌ را چندين منظوره عنوان كرد و ادامه داد: بايد اين فرهنگ ايجاد شود كه مردم بتوانند از اصالت فرآورده مصرفي خود و تقلبي نبودن آن اطلاعات لازم را دريافت كنند.
به گفته رييس اداره داروهاي طبيعي معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت، امكان تقلب در برچسب اصالت مكمل وجود ندارد. كاغذ اين برچسب‌ها، خاص بوده و قابل برداشتن نيست. همچنين شماره‌اي بر روي اين برچسب درج شده كه قابليت پيگيري و ردگيري كالا را ميسر مي‌كند.
وي در پايان تاكيد كرد: طرح برچسب اصالت طرحي است كه مي‌تواند فرآورده‌ را در تمام زمان‌ها پيگيري كند و همچنين مصرف كننده در هر زماني مي‌تواند از اصالت كالاي مصرفي خود اطلاع يابد.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 4 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
matrix, Roya, shyda, thunderclap
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 3 پست ] 
Quick reply

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد