| امروز سپتامبر 5th, 2010, 6:43 am |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
قوانين انجمن
درود بی پایان بر شما
دوستان گرامی
شما در این انجمن میتوانید مقالات و اطلاعات عمومی مورد نیازشان را در رابطه با اطلاعات آزمایشات و داروهای پزشکی عمومی و غیر اختصاصی برای همه مشاهده و مباحث مربوط به آن را ایجاد نمائید .
دقت نمائید مقالات و مباحث شما میبایست تنها در رابطه با آزمایشات و داروهای عمومی و دارای منبع معتبر باشند و از درج مطالب غیر در این انجمن جدا" خودداری فرمائید .
در صورت نیاز به ایجاد مطالب غیر از این بحث میتوانید مطالب و مقالات و ... خود را در بخش پزشکی عمومی و غیر اختصاصی در انجمنی جداگانه ایجاد نمائید .
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin
داروهای تقلبی در بازار
مدير انجمن: kiarash
|
صفحه 1 از 1 |
[ 3 پست ] |
| حالت پرينت | مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي | ||||||
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| morteza |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 9th, 2009, 2:16 pm پست ها : 241 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 2762 تشکر ها تشکر شده: 1721 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 9 کاربر از morteza برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, Legendary Bijbij, mahsa, matrix, mosafer, Roya, sasan, thunderclap |
|||||||
| setareh |
|
||||||
تاريخ عضويت: فبريه 1st, 2010, 2:46 pm پست ها : 214 محل سکونت: كرج تعداد مدال: 1 تشکر کرده: 508 تشکر ها تشکر شده: 1154 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 6 کاربر از setareh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, matrix, mosafer, Roya, shyda, thunderclap |
|||||||
| shaparak |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm حالت من: ![]() پست ها : 192 محل سکونت: ایران تعداد مدال: 2 تشکر کرده: 589 تشکر ها تشکر شده: 1258 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: matrix, Roya, shyda, thunderclap |
|||||||
|
صفحه 1 از 1 |
[ 3 پست ] |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
چه کسي حاضر است ؟ |
||||
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان |
| شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |

.gif)