نام کاربري:  
کلمه عبور:  
عضويت 
امروز سپتامبر 9th, 2010, 2:59 pm

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 56 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3
  حالت پرينت مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: همزیستی حیوانات
پست جديدارسال شده در: مه 7th, 2010, 1:56 pm 
آفلاين
روابط عمومی مرکز پژواک
روابط عمومی مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: ژوئن 20th, 2009, 11:41 pm
تعداد مدال: 1
نشان کاربر روابط عمومی (1)
تشکر کرده: 1126 تشکر ها
من: تالاسمی نیستم
من: آقا هستم
لاست مموری عزیز اگه دوباره دعوام نمیکنی رفتم کله کتابا رو گشتم ولی یه همچین چیزی پیدا نکردم خوب حداقل یه ذره راهنمایی کن اخه این سوالت یه جوریه ماری که سم داشته باشه سمیه دیگه خوب %*

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 11 کاربر از Hamid برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, homan, Konstanz, LM taher, mahsa, morteza, pirates, Roya, shaparak, shark
پست جديدارسال شده در: مه 7th, 2010, 5:59 pm 
آفلاين
مدیر ارشد مرکز پژواک
مدیر ارشد مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مه 1st, 2008, 5:31 pm
تعداد مدال: 2
نشان درجه یک مدیران ارشد (1) کاربران گروه دوستداران حیوانات (1)
تشکر کرده: 1366 تشکر ها
من: تالاسمی هستم
Hamid نوشته است:
لاست مموری عزیز اگه دوباره دعوام نمیکنی رفتم کله کتابا رو گشتم ولی یه همچین چیزی پیدا نکردم خوب حداقل یه ذره راهنمایی کن اخه این سوالت یه جوریه ماری که سم داشته باشه سمیه دیگه خوب %*

امشب جواب و گزاشتم همه متوجه میشن.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 5 کاربر از LM taher برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, mahsa, pirates, Roya
پست جديدارسال شده در: مه 7th, 2010, 9:31 pm 
آفلاين
مدیر ارشد مرکز پژواک
مدیر ارشد مرکز پژواک
نماد کاربر

morteza نوشته است:
لاست مموری اقا طاهر ،عزیز برادر منم تقلب کردم و همه جا و بعضا درجستجوی جواب به سایتهای دیگرم شبیخون زدم ، باید بگم جوابی پیدا نکردم غیر از همین که مار سمی ، سم داره ، پس مار سمیست.
باور کن چیز دیگه پیدا نکردم . یعنی جواب علمی داره ؟
ولی باید عرض کنم خدمت با سعادتت ، اطلاعاتی که میدی بسیار اطلاعات خوبین. من جوابهارا یادداشت میکنم ، از نظرت ایرادی نداره ؟ نمیخوام خدای ناکرده ناراضی باشی .

نه عزیز جان ایرادی نداره امیدوارم اطلاعات به درد بخوری به شما بدم.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 3 کاربر از LM taher برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
morteza, P.C Admin, Roya
پست جديدارسال شده در: مه 7th, 2010, 10:41 pm 
آفلاين
مدیر ارشد مرکز پژواک
مدیر ارشد مرکز پژواک
نماد کاربر

دوستان عزیز با عرض سلام و خسته نباشید و تبریک به مناسبت روزجهانی تالاسمی و امیدوارم روز همه شما مبارک باشه. البته میدونم که جای این بحث اینجا نبود فقط خواستم پستم رو یک ضرب با جواب سوال شروع نکنم.

جواب سوال :
تمامی مارها سمی میباشند اما نه به منظور اینکه سم آنها آسیبی به انسان برساند اما تمامی این سموم برای جانورانی که به عنوان طعمه آنها را صدا میکنیم خطرناک و کشنده هستند. ما مارها و جانورانی را سمی میدانیم که به دو دندان نیش و کیسه زهر مجهز باشند چرا که در اینصورت میتوانند سم را وارد بدن قربانی که حتی انسان هم باشد وارد نماید در صورتیکه مارهایی که به آنها اصطلاحاً غیر سمی نامیده میشوند به این دلیل می باشد که دارای دندان های نیش و کیسه زهر نمیباشند اما تمامی آنها داخل بزاق دهانشان سم وجود دارد ( حتی نوعی باکتری خطرناک ) که داخل بدن قربانی به شدت اثرات مخرب دارد و آنها را از طریق دندانهایی که در انتهای آرواره آنها قرار دارد و با خراشیدن و پاره کردن پوست از طریق بزاق دهان وارد بدن قربانی میکند . این دندانها تقریباً از دندانهای نیش مارهای سمی کوچک تر هستند و درون آنها سوراخی برای تزریق سم نیست و به کیسه سم هم مجهز نمیباشند آنها نمیتوانند به انسان آسیب برساند زیرا یا دندانها به بدن انسان فرو نمی رود یا شدت سم در بدن انسان باعث عفونت و آسیب جدی نمیشود در مواقعی هم که دیده شده تا حدی آسیب جدی بوده به این دلیل میباشد که انگشت انسان به صورت کامل درون دهان این خزنده وارد شده و توسط آن دندانها پوست پاره شده که البته باز هیچگونه مرگی گزارش نشده و تنها با مراجعه به بیمارستان و یا ضدعفونی کردن خطر به شدت کاهش یافته در این موارد مراقبت شدید پزشکی پادزهر یا سرم لازم نیست و تنها ضدعفونی کردن میتواند خطر عفونت را از بین ببرد.
تا به حال بیش از 100 گونه مار در ایران در طبقه غیر سمی قرار گرفتند و بیش از 30 گونه در طبقه سمی .
به طور کل در همه جا مار ها را فقط بر اساس کیسه زهر و دندان نیش و خطرناکی سم طبقه بندی کرده اند در این سه گروه 1- سمی -2- نیمه سمی -3- غیر سمی
اما به طور علمی و در صورت تخصصی با گونه های بالا که عرض کردم شناسایی میشوند .

تا سوال بعد

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 11 کاربر از LM taher برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, homan, Konstanz, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, shaparak, shark
پست جديدارسال شده در: مه 8th, 2010, 10:27 pm 
آفلاين
مدیر ارشد مرکز پژواک
مدیر ارشد مرکز پژواک
نماد کاربر

آیا میدانید بزمچه چه خصوصیت هایی برای محیط زیست و انسان دارد ؟

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 7 کاربر از LM taher برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Konstanz, mahsa, morteza, P.C Admin, Roya, shaparak
پست جديدارسال شده در: مه 8th, 2010, 11:06 pm 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: فبريه 18th, 2009, 4:39 pm
حالت من: منتظرم !
تشکر کرده: 3118 تشکر ها
من: خانم هستم
سلام
لاست مموری بزمجه حرف بدیه نه
اخه خیلییا بهم موقع دعوا میگن بزمجه یا همون که تو نوشتی بزمچه فحشه حیوون که نیست یا حیوونه نمیدونم #|

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از mahsa برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, homan, Konstanz, LM taher, matrix, morteza, Roya, shaparak
پست جديدارسال شده در: مه 8th, 2010, 11:39 pm 
آفلاين
مدیر ارشد مرکز پژواک
مدیر ارشد مرکز پژواک
نماد کاربر

mahsa نوشته است:
سلام
لاست مموری بزمجه حرف بدیه نه
اخه خیلییا بهم موقع دعوا میگن بزمجه یا همون که تو نوشتی بزمچه فحشه حیوون که نیست یا حیوونه نمیدونم #|

نه مهسا جان بزمچه بیابانی بزرگترین سوسمار ایران است .با زبانی 2 شاخ شبیه به مارها. در خانواده اژده های کومودو جای دارد.با طول بیشتر از یک متر.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 6 کاربر از LM taher برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Konstanz, mahsa, morteza, Roya, shaparak
پست جديدارسال شده در: مه 11th, 2010, 10:14 pm 
آفلاين
قدم اول در مرکز پژواک
قدم اول در مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: اکتبر 19th, 2009, 12:34 am
تشکر کرده: 260 تشکر ها
سلام به همه
راستش در مورد بزمجه و انسانشو نمیدونم اما فکر کنم چون مردار خواره محیط زیستو از وجود حیوانات مرده و لاشه ها پاک میکنه

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 7 کاربر از shohreh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Konstanz, LM taher, mahsa, matrix, morteza, Roya
پست جديدارسال شده در: مه 11th, 2010, 10:52 pm 
آفلاين
مدیر ارشد مرکز پژواک
مدیر ارشد مرکز پژواک
نماد کاربر

shohreh نوشته است:
سلام به همه
راستش در مورد بزمجه و انسانشو نمیدونم اما فکر کنم چون مردار خواره محیط زیستو از وجود حیوانات مرده و لاشه ها پاک میکنه

درست است اما تکمیلی تر توضیح میدم در مورد این حیوان زیبا

قابل توجه مهسا جان : اغلب مردم با شنیدن کلمه بزمجه حالت بدی در خود احساس میکنند و حتی آن را بروز میدهند. در مورد این جانوران عقاید گوناگونی وجود دارد که حاکی از ترس و وحشتی است که بیشتر به سبب ظاهر و حتی نوع زندگی و رفتار این مارمولک است. در جنوب غربی ایران مردم تصور میکنند این مارمولک ها سمی هستند و البته این همان تسور اشتباهی است که در مورد سایر مارمولک های ایران نیز وجود دارد. هم چنین در این مناطق مردم بر این باورند که بزمجه ها شیر بزها را می دوشند و سبب خشک شدن شیر بزها و حتی تلف شدن این حیوانات میشوند به همین سبب به این مارمولک ها بزمجه یا شیردوش بز میگویند. در نقاط دیگری از ایران مانند سبزوار همین باور وجود دارد و به همین دلیل به آنها بزغاله مار میگویند. آدم ها مهمترین دشمن بزمجه ها هستند. در برخی مناطق دنیا از پوست بدن بزمجه برای چرم سازی استفاده می کنند و قسمت های گوناگون بدن آنها در حکم داروهای سنتی مورد استفاده قرار میگیرد. در کاشمر در استان خراسان ، عقیده دارند که مغز بزمجه برای جلوگیری از پوسیدگی و شل شدن دندان مفید است. مردم آفریقا ، آسیا و استرالیا ، این مارمولک ها را میخورند. در بسیاری مناطق هم بزمجه را به دلیل ترس از آنها میکشند . بزمجه هایی که از آشغال ها و لاشه ها تغذیه می کنند محل زندگی انسان را برای زیست ترجیح میدهند. بزمجه ها در هنرهای قدیمی هند و استرالیا دیده میشوند و در افسانه ها و خرافات مردم حضور دارند. این جانوران از حشره ها ، جوجه های پرندگان ، مارمولک های دیگر ، تخم لاک پشت ها و پرندگان ، حتی لاک پشت های 1 تا 2 ساله ، خرگوش ، قورباغه ، عقرب و مار ، جوندگان کوچکی مانند موش ، پرندگانی مانند اردک و حتی ماهی ها تغذیه میکنند و با این کار در حفظ تعادل جمعیت این حیوانات در طبیعت نقش دارند. برخی بزمجه ها با خوردن لاشه ها و زباله ها به پاک سازی محیط زیست کممک میکنند. ترس بی مورد از این جانور زیبا باعث شده مردم آنها را از بین ببرند و از این رو این حیوان با ارزش امروزه ادامه بقایش به خطر افتاده و باعث شده به گونه ای نیازمند حفاظت تبدیل شود. این جانور شجاع با دیدن دشمن پنهان نمیشود بلکه حمله میکند بزمجه شش هایش را از هوا پر میکند و باعث میشود بزرگتر به نظر برسد سپس دهانش را باز میکند زبانش را در می آورد و تکان می دهد در این حالت صدای هیس هیس بلندی تولید میکند و در نهایت برای تکمیل حالت ترسناک خود دمش را مدام به سمت چپ و راست تکان می دهد. به علت رژیم غذایی بعضی از آنها که لاشه خوار هستند درون دهانشان باکتری های بسیاری زندگی میکنند و اگر انسانی را گاز بگیرند محل گاز گرفتگی مستلزم رسیدگی بسیاری است در غیر اینصورت ظرف چند ساعت از عفونت شدید انسان جان خود را از دست میدهد در گونه ای از آنها که در استرالیا زندگی می کنند دیده شده درون آب دهانش 360 نوع باکتری کشنده وجود دارد این حیوان را اژدهای کومودو نامیده اند.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 10 کاربر از LM taher برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, Ardeshir, homan, Konstanz, mahsa, matrix, morteza, Roya, shark, thunderclap
پست جديدارسال شده در: مه 13th, 2010, 7:15 pm 
آفلاين
مدیر ارشد مرکز پژواک
مدیر ارشد مرکز پژواک
نماد کاربر

سوال :
نوعی مار از گزشته تا به امروز نماد مقدس بودن رو به خود اختصاص داده از زمانهای قدیم در آئین ها و سنت ها و خرافات و ... آیا میدانید کدام مار است و در موردش توضیح بدین ( نحوه شکار - زادوولد و زندگی ) ؟

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 3 کاربر از LM taher برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, mahsa, Roya
پست جديدارسال شده در: مه 14th, 2010, 12:16 pm 
آفلاين
قدم اول در مرکز پژواک
قدم اول در مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: ژانويه 17th, 2010, 4:39 pm
حالت من: شیطون شدم !
تشکر کرده: 411 تشکر ها
اقای لاست مموری قرار بود یه تاپیک بزنید که توش در مورد همه حیوانات توضیح داده شده باشه
نمیدونم زدید اون تاپیک رو و من پیداش نمیکنم یا اصلا نزدید ؟

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از abdolahi برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, homan, LM taher, mahsa, morteza, P.C Admin, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: مه 14th, 2010, 3:40 pm 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

سلام
لاست مموری میدونم الانه میگی غلطه ولی مار کبراست نه ))1)(
بقیه چیزاشم نمیدونم همینشم تازه مطمئن نیستم

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 9 کاربر از mahsa برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, homan, LM taher, matrix, morteza, pirates, Roya, shaparak, thunderclap
پست جديدارسال شده در: مه 24th, 2010, 11:20 pm 
آفلاين
مدیر ارشد مرکز پژواک
مدیر ارشد مرکز پژواک
نماد کاربر

abdolahi نوشته است:
اقای لاست مموری قرار بود یه تاپیک بزنید که توش در مورد همه حیوانات توضیح داده شده باشه
نمیدونم زدید اون تاپیک رو و من پیداش نمیکنم یا اصلا نزدید ؟

چشم ولی خیلی گرفتارم و درگیر و در ضمن تایپ کردنش زمان بر است در اولین فرصت چشم .

mahsa نوشته است:
سلام
لاست مموری میدونم الانه میگی غلطه ولی مار کبراست نه ))1)(
بقیه چیزاشم نمیدونم همینشم تازه مطمئن نیستم

مهسا جان با عرض پوزش بله اشتباه .
مار درختی به نوعی معروفترین مار ایران است . تصویر این ما که به آن مار مقدس هم می گویند همه جا در نشانه های مربوط به پزشکی و داروسازی دیده میشود .
با عرض پوزش مجدد فردا صحبت های خودم رو تکمیل میکنم .

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از LM taher برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, mahsa, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, shaparak, thunderclap
 موضوع پست: همزیستی حیوانات
پست جديدارسال شده در: ژوئن 1st, 2010, 1:49 pm 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm
حالت من: از همه چی راضیم !
تعداد مدال: 3
نشان درجه یک کاربران (V.I.P) (1) نشان کاریران فعال (1) نشان آزاد درجه دو (1)
تشکر کرده: 6134 تشکر ها
من: تالاسمی نیستم
کلاغ ها را دست کم نگیرید .... crow intellect

هوش کلاغ ها را دست کم نگیرید!

بعضی از کلاغ ها در گروههای بزرگ زندگی می کنندنتایج تحقیقات دانشمندان انگلیسی حاکی از آن است که پرنده ها و به خصوص خانواده کلاغ ها، بیش از آنچه که در گذشته تصور می شد باهوش هستند.
"کریستوفر برد" از بخش جانورشناسی دانشگاه کمبریج انگستان که در این مورد تحقیقات گسترده ای انجام داده، معتقد است که پرندگان و در راس آنها خانواده کلاغ ها، علاوه بر آنکه از حافظه بسیار خوبی برخوردارند، توانایی استدلال های پیچیده اجتماعی را هم دارند.آنچه که حیرت آقای "برد" را بیش از همه برانگیخته، توانایی خارق العاده کلاغ ها در ساخت و استفاده از ابزار است.البته بخشی از هوش این پرندگان در تعامل با سایر اعضای گروهی که در آن زندگی می کنند جلوه گر می شود. به طور مثال کلاغ ها قادرند به راحتی افراد مختلف گروه را از هم تشخیص دهند، و یا با بعضی از آنها روابط نزدیک تری برقرار کنند.

رفتار فریبکارانه

زندگی کردن در گروه، گاهی اوقات باعث می شود کلاغ ها رفتارهای فریبکارانه ای از خود به نمایش بگذارند. نتایج این تحقیقات نشان می دهد که گونه خاصی از زاغ ها، استاد این شیوه های فریبکاری هستند.
بسیاری از کلاغ ها عادت دارند غذا و آذوقه را برای مصرف در آینده، به خصوص در فصل سرما ذخیره کنند. اما گونه به خصوصی از زاغ ها حتی در این مورد یک قدم فراتر می روند.آنها اگر متوجه بشوند که تحت نظر هستند، برای فریب دادن و گیج کردن پرنده های دیگر منقار خود را در زمین فرو می برند بدون آنکه غذا را درآن نقطه قرار داده باشند. سپس ممکن است آنها غذا را در نقطه ای دیگر مخفی کنند.

آینه

اگر بفهمند تحت نظرند، رفتارهای گمراه کننده ای از خود بروز خواهند دادپیش از این تصور می شد تنها بعضی از انواع پستانداران، از جمله دلفین ها و فیل ها از وجود خود آگاهی دارند و به نوعی از توانایی تشخیص خود
برخوردارند.اما سال گذشته برای نخستین بار گروهی از محققان آلمانی دریافتند که گونه ای از کلاغ ها(مگپای) نیز از این توانایی برخوردارند.به این ترتیب که با قرار دادن یک پرچسب رنگی زیر منقار این پرندگان، و قراردادن یک آینه مقابل آنها، مشاهده شد که این زاغ ها با تشخیص تصویر خود در آینه، تلاش می کنند برچسب را از منقار خود جدا کنند.ساخت و استفاده از ابزاراما علاوه بر توانایی کلاغ ها در محیط های اجتماعی، موضوع دیگری که حیرت دانشمندان را برانگیخته توانایی آنها در ساخت و استفاده از ابزار است.
تحقیقات اخیر نشان می دهد که کلاغ ها در این مورد نه تنها از پستاندارانی نظیر شامپانزه ها چیزی کم ندارند، بلکه در مواردی رفتار پیچیده تری هم از خود به نمایش می گذارند.راسل گری، و تیم تحقیقاتی او از
دپارتمان روانشناسی دانشگاه آکلند با مطالعه کلاغ های "نیو کلدونین" که در جزیره ای به همین نام در اقیانوس آرام زندگی می کنند، پی بردند که این کلاغ ها با جدا کردن شاخه اصلی، جدا کردن انشعابات آن و سپس شکل دادن به انتهای شاخه، ابزاری درست می کنند که در به دام انداختن کرم ها و حشرات کاربرد دارد.

سئوال بی جواب

هوش کلاغ ها حتی در مواردی بیش از هوش پستاندارانی مثل شامپانزه هاستدر حالیکه دانشمندان موفق شده اند به بسیاری از رفتارهای هوشمندانه کلاغ ها از جمله کلاغ های جزیره "نیو کلدونین" پی ببرند، اما یک سئوال اساسی وجود دارد که هنوز پاسخ قانع کننده ای برای آن پیدا نشده است.آنها مایلند بدانند که دلیل یادگیری و پیشرفت مهارت در ساخت و کاربرد ابزار توسط این نوع خاص کلاغ ها چیست.نکته جالب این است که حتی با دور کردن کلاغ های "نیو کلدونین" از محیط اصلی زندگی آنها، و قطع رابطه آنها با سایر اعضای گروه، این کلاغ ها همچنان توانایی ساخت ابزار برای رفع مشکلاتشان را به ارث می برند.به این ترتیب دانشمندان می گویند با وجودیکه شاید بعضی از مردم تصور کنند تحقیقات علمی در مورد پرندگان و به خصوص کلاغ ها بسیار پیشرفته است، در عمل این یافته اثبات می کند که آنها هنوز در مراحل ابتدایی تحقیقات به سر می برند.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 10 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, HEALTH, homan, LM taher, mahsa, matrix, morteza, pirates, shaparak, thunderclap
پست جديدارسال شده در: ژوئن 2nd, 2010, 5:37 pm 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

سلام
وای این چقدر صورتیه عیبی نداره
لاست مموری جان تو ام یادت رفته سئوالتو بپرسی بعدشم تو که نگفته بودی اون ماره تو ایران رو میگی (1-2=)

پرسیدی مار مقدس نه مگه ))1)(

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 7 کاربر از mahsa برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, matrix, morteza, pirates, Roya, shaparak
پست جديدارسال شده در: جولاي 17th, 2010, 9:24 pm 
آفلاين
مدیر ارشد مرکز پژواک
مدیر ارشد مرکز پژواک
نماد کاربر

mahsa نوشته است:
سلام
وای این چقدر صورتیه عیبی نداره
لاست مموری جان تو ام یادت رفته سئوالتو بپرسی بعدشم تو که نگفته بودی اون ماره تو ایران رو میگی (1-2=)

پرسیدی مار مقدس نه مگه ))1)(

شرمنده که فکر کنم خیلی دارم دیر جواب میدم به دلیل گرفتاریهای بیشماری هست که رو سرم ریخته که امیدوارم کوتاهی من رو ببخشید.
مار مقدس چه در فرهنگ ما چه در هر جا همین مار سبز درختی است . مار کبری به دلیل زیبایی و قدرتیش در هندوستان مورد جلب توجه قرار گرفته ولی مقدس نامیده نمیشود البته در برخی از محله های هندوستان برای مار کبری آرامگاه هایی درست کردن و در آنجا خون میریزند و به دعا خواندن مشغول میشوند که این بنا به عقاید بومیان آن منطقه است نه نامگزاری شاه کبری به عنوان مار مقدس.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 5 کاربر از LM taher برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, homan, matrix, pirates, Roya
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 56 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3
Quick reply

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد