نام کاربري:  
کلمه عبور:  
عضويت 
امروز سپتامبر 6th, 2010, 9:17 pm

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

درود بی پایان بر شما
دوستان گرامی
شما در این انجمن میتوانید مقالاتی در رابطه با اخبار و اطلاعات پزشکی عمومی و غیر اختصاصی برای همه مشاهده و مباحث مربوط به آن را ایجاد نمائید .
دقت نمائید مقالات و مباحث شما میبایست تنها در رابطه با اخبار و اطلاعات عمومی و دارای منبع معتبر باشند و از درج مطالب غیر در این انجمن جدا" خودداری فرمائید .
در صورت نیاز به ایجاد مطالب غیر از این بحث میتوانید مطالب و مقالات و ... خود را در بخش پزشکی عمومی و غیر اختصاصی در انجمنی جداگانه ایجاد نمائید .
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 40 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
  حالت پرينت مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: دانستنیهای پزشکی و بهداشتی !
پست جديدارسال شده در: آپريل 22nd, 2010, 11:30 pm 
آفلاين
مدیر ارشد مرکز پژواک
مدیر ارشد مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مه 1st, 2008, 5:31 pm
تعداد مدال: 2
نشان درجه یک مدیران ارشد (1) کاربران گروه دوستداران حیوانات (1)
تشکر کرده: 1366 تشکر ها
من: تالاسمی هستم
من: آقا هستم
Azadeh نوشته است:
کسی میدونه این قرص برنج چیه ))1)(
این قرص ادمکش ، مخترعش ایرانی بوده یا خارجی ))5) مگه میشه قرصی رو که ادمو میکشه تو داروخونه بفروشن !+
این دیگه چه جورشه *3(

این قرص در کشاورزی هم مصرف داشت . و برای کشتن آفات ( نوعی سم ) از این قرص استفاده میشد .
فکر کنم چون خودکشی با این قرص به دلیل راحتی کار زیاد بود جمش کردن.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 12 کاربر از LM taher برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, HEALTH, Konstanz, mahsa, matrix, morteza, Mr.Nobody, P.C Admin, Roya, shyda, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آپريل 26th, 2010, 9:14 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm
حالت من: حالم بده !
نشان خبرنگار فعال (1) نشان کاریران فعال (1)
تشکر کرده: 607 تشکر ها
من: تالاسمی نیستم
من: خانم هستم
یک درمان ابتکاری و غیرمعمول برای دندان قروچه
تحقيقات- همشهری آنلاین:
دندانپزشکان برای مدتی طولانی به دنبال راه‌هایی بودند که به توقف دندان قروچه در مبتلایان کمک کنند

اکنون یک ابداع جدید از الکتریسیته برای درمان بیماران کمک می‌کند. این ابزار جدید که Grindcare نامیده می‌شود، در اروپا ساخته شده است، موفقیت قابل‌ملاحظه‌ای در کنترل دندان قروچه داشته است.

این ابزار یک الکترود مخصوص دارد که روی شقیقه فرد قرار داده می‌شود تا حرکات عضلات شقیقه‌ای را در هنگام خواب فرد ارزیابی و اندازه‌گیری کند. هنگام اتصال الکترود، فرد باید دندان‌های‌ش را به هم بفشارد و ادای دندان قروچه را در آورد تا ماشین این حرکات را ثبت کند. هنگامیکه این حرکات ثبت شد، دستگاه می‌تواند هنگامی که چنین حرکاتی در حین خواب رخ می‌دهد،‌ آنها را شناسایی کند. در این هنگام دستگاه پالس‌های الکتریکی یک تا 7 میلی‌امپری را به الکترود متصل به شقیقه می‌فرستد. این پالس‌ها بدون ایجاد درد، عضلات را شل و دندان قروچه را متوقف می‌کند.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 12 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, HEALTH, Konstanz, mahsa, matrix, morteza, Mr.Nobody, P.C Admin, Roya, shyda, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آپريل 26th, 2010, 9:17 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

نکته بهداشتی روز: علت دندان‌درد
آموزش- همشهری آنلاین:
اگر دندان‌تان را برای مدتی طولانی دچار دردی زق‌زق‌کننده است، یا هنگامی که چیزی را گاز می‌زنید دچار دردی تیرکشنده می‌شوید، ممکن است مشکلی در دندان‌های‌تان یا بیماریی جدی‌تر داشته باشید.

دندان‌درد ممکن است ناشی از این عوامل باشد:

* پوسیدگی دندان و یا ایجاد حفره در دندان.
* آبسه دندان.
* سینوزیت.
* عفونت گوش.
* آسیب دیدن دهان یا فک.
* حمله قلبی، ممکن است با درد در گردن یا فک همراه باشد.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 10 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, HEALTH, Konstanz, mahsa, matrix, P.C Admin, Roya, shyda, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آپريل 29th, 2010, 2:10 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

چسب ترک سیگار نیکوپلاست مجوز بهداشتی ندارد

عمومی- همشهري آنلاين:
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: چسب ترک سیگار نیکوپلاست مجوز بهداشتی ندارد

به گزارش واحد مرکزی خبر، چسب نیکو پلاست که در تبلیغات تلویزیونی به عنوان درمان ترک سیگار معرفی می‌شود، مجوز قانونی از معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ندارد.

بنابر اعلام این وزارتخانه اثربخشی و عوارض احتمالی این محصول دارویی تاکنون ازجانب هیچ یک از مراجع ذیصلاح تایید و تبیین نشده است و هرگونه تبلیغ این محصول دارویی منع قانونی دارد.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 9 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, HEALTH, Konstanz, mahsa, P.C Admin, Roya, shark, shyda, thunderclap
 موضوع پست: دانستنیهای پزشکی و بهداشتی !
پست جديدارسال شده در: مه 2nd, 2010, 11:37 am 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm
حالت من: از همه چی راضیم !
تعداد مدال: 3
نشان درجه یک کاربران (V.I.P) (1) نشان کاریران فعال (1) نشان آزاد درجه دو (1)
تشکر کرده: 6134 تشکر ها
چگونه با روشهای ساده می توان قند خون را روی مرز نگه داشت؟
روی جعبه های قرص زمان استفاده از آن را یادداشت کنید
• انتخاب غذای مناسب
• فعالیت بدنی زیاد
• مصرف دارو

برای کسانی که داروی خاصی برای دیابت استفاده می کنند، داشتند برنامه غذایی مناسب و فعالیت بدنی بهترین راه است. با این وجود بعضی از داروهای مورد استفاده برای دیابت، انعطاف بهتری دارند. باید با دکترتان یا متخصص دیابتتان در مورد اینکه چند وعده غذایی در روز می توانید مصرف کنید، صحبت کنید.

داروهای مخصوص دیابت
اینکه چیزی بخورید یا چه زمانی آن را میل کنید بر روی عملکرد داروهای دیابتتان موثر است. روی جعبه های قرص زمان استفاده از آن را یادداشت کنید.

فعالیت بدنی
اینکه چیزی بخورید و چگونه بخورید بستگی به میزان فعالیت بدنی شما دارد. فعالیت بدنی بخشی از سلامتی و کنترل قند خون شماست. نکات زیر را در ذهن داشته باشید:

• با دکترتان صحبت کنید که کدام نوع ورزش برای شما مناسب تر است.
• از اندازه کفشتان مطمئین شوید، جورابهایتان همیشه خشک و تمیز باشند. پاهایتان را چک کنید که مبادا قرمز یا زخم شده باشند.
• اگر زخمی دارید که بهبود نمی یابد سریعا با دکترتان تماس بگیرید .
• بدن خود را به مدت 10 تا 15 دقیقه گرم کنید، بعد از اینکه ورزش کردید سعی کنید آرام آرام خود را خنک کنید. بطور مثال اول آرام قدم بزنید، خود را کش دهید سپس تند تر قدم بردارید و در آخر به صورت کند ورزش خود را به اتمام برسانید.
• اگر قند خون شما بالاست از دکترتان در مورد اینکه ورزش کردن برایتان ضرر دارد یا نه سوال کنید.
• از دکترتان سوال کنید که آیا مناسب است که بعد از ورزش ساندویچ میل کنید یا نه؟
• علائم کاهش و یا افت قند خون را بدانید. همیشه قند، غذا و شناسنامه بیماریتان را با خودتان همراه داشته باشید.
• یک همراه برای ورزشتان پیدا کنید. خیلی از افراد وقتی که دوستی برای پیاده روی دارند، بهتر ورزش می کنند.

کاهش یا افت قند خون
قند خون پایین باعث می شود شما احساس لرز، ضعف، گیجی، کج خلقی، گرسنگی یا خستگی بکنید. ممکن است بیش از حد عرق کنید یا دچار سردرد شوید. اگر هم هرکدام از علائم مذکور را داشتید قند خونتان را چک کنید. اگر زیر 70 بود یکی از موارد زیر را به سرعت اجرا کنید.

• 3 یا 4 عدد قرص گلوکز
• 2/1 فنجان آب میوه مصرف کنید.
• 2/1 فنجان نوشیدنی (رژیمی نباشد) مصرف کنید.
• 15 گرم کروهیدرات وارد بدنتان کنید.
• 5 تا 6 تکه شیرینی خشک میل کنید.
• 1 قاشق غداخوری شکر یا عسل مصرف کنید.

بعد از 15 دقیقه مجددا قند خونتان را چک کنید. اگر پایین بود یک وعده دیگر مصرف کنید. این روش را امتحان کنید تا قند خونتان به 70 یا بالاتر برسد. اگر 1 ساعت قبل از خوردن غذا این اتفاق افتاد حتما ساندویچ بخورید.

منبع:مجله الکترونیکی فریا

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 11 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, HEALTH, homan, Konstanz, mahsa, morteza, P.C Admin, pirates, shyda, thunderclap
پست جديدارسال شده در: مه 4th, 2010, 4:22 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

فروش نوبت ویزیت و جراحی در برخی مطب ها و بیمارستانها

رئیس انجمن بیهوشی و مراقبتهای ویژه ایران با تائید فروش نوبت جراحی در برخی بیمارستانها و همچنین جلو انداختن نوبت ویزیت پزشکان متخصص و فوق تخصص توسط منشی مطب گفت: پدیده زشت زیر میزی در حال تبدیل شدن به عرف است.

دکتر محمدمهدی قیامت در خصوص اینکه گفته می شود برخی پرسنل بیمارستانی نسبت به جابجایی نوبت جراحیها با دریافت مبالغی از بیماران اقدام می کنند به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه چنین بحثی وجود دارد.
پیش از این، دکتر ایرج فاضل رئیس جامعه جراحان ایران نیز در پاسخ به چنین سئوالی اذعان داشته بود که از مشاهده چنین رفتارهای ناشایستی در بخش سلامت باید تاسف خورد.
رئیس انجمن بیهوشی و مراقبتهای ویژه ایران با اشاره به غیرواقعی بودن تعرفه ها و سرانه درمان که منجر به بروز پدیده زشت زیرمیزی شده است گفت: بحث زیرمیزی بلایی است که سلامت جامعه پزشکی را تهدید می کند و متاسفانه در حال تبدیل شدن به عرف است.
قیامت به توافقهایی که بین پزشک و بیمار برای پرداختهای خارج از حسابداری بیمارستانها اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر مطبهایی هستند که درآمد منشی های آنان بیشتر از خود پزشک است و این هم به خاطر تعیین وقت ویزیت است.
در حال حاضر نوبت اعمال جراحی سخت و دشوار در بیمارستانهای دولتی اغلب طولانی شده و همین مسئله منجر به استقبال بیمار از پرداخت مبلغی برای انجام جراحی زودتر از نوبت می شود.
رئیس انجمن بیهوشی و مراقبتهای ویژه ایران در خصوص نظارتهای دستگاههای مربوطه برای برخورد با چنین رفتارهای غیراخلاقی در حوزه سلامت گفت: بیمارستانهای دولتی تحت نظارت معاونت درمان هستند که متاسفانه کمبود پرسنل باعث شده که هر سه سال یکبار بازدید از مراکز درمانی صورت بگیرد و اغلب بازدیدها بر اساس شکایتهایی است که گزارش می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 11 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, HEALTH, homan, Konstanz, mahsa, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, shyda, thunderclap
پست جديدارسال شده در: مه 9th, 2010, 7:36 pm 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 9th, 2009, 2:16 pm
تشکر کرده: 2785 تشکر ها
روپوش سفيد پزشكان، سبب افزايش فشار خون مي‌شود
کد:
سرويس: بهداشت و درمان -  عمومي

1389/02/19

05-09-2010
  11:25:33
8902-11336: كد خبر
تصوير[font=times new roman][size=100]
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

سرويس: بهداشت و درمان - عموم
[/size][/font][JUSTIFY]يك پژوهش جديد نشان داده است كه روپوش سفيد پزشكان سبب افزايش فشار خون در بيماران مي‌شود.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين يافته حاكيست؛ يك ملاقات كلينيكي با پزشك مي‌تواند در واقع سبب افزايش فشار خون در حين چكاپ پزشكي شود.
به گفته محققان؛ اين ارتباط به تاثير «روپوش سفيد» معروف است و به اين خاطر اتفاق مي‌افتد كه استرس بيماران به دليل ملاقات با دكتر يا حضور در بيمارستان افزايش پيدا مي‌كند.
كارشناسان مي‌گويند كه فشار خون بالا، فاكتور مهم خطرزا در بروز حملات قلبي، نارسايي قلبي، بيماري كليه و سكته مغزي است.
شبكه خبري بي بي سي به نقل از پروفسور آردوينو مانگوني كه اخيرا از دانشگاه فليندرز در استراليا به دانشگاه آبردين منتقل شده است،‌ افزود: بديهي است اگر قرار است فردي را براي تمام طول عمرش معالجه كنيد بايد اطلاعات پزشكي صحيحي از وي ثبت و دريافت كنيد و اغلب دريافت اين اطلاعات بويژه در مورد فشار خون در مطب پزشكان صورت مي‌گيرد. اين در حالي است كه ملاقات پزشك و درمانگاه مي‌تواند فشار خون افراد را بالا ببرد.
شرح اين يافته در مجله پزشكي انگليس منتشر شده است.
[font=times new roman][size=100]ي[/size][/font][/JUSTIFY]

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از morteza برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, HEALTH, mahsa, P.C Admin, Roya, shyda, thunderclap
پست جديدارسال شده در: مه 10th, 2010, 1:09 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

غذای سبک و درست جویدن مانع سوزش معده مي‌شود
تصوير

رژيم- همشهري آنلاين:
خوردن مواد غذایی که هضم آنها آسان باشد و درست جویدن پیش از بلعیدن غذا به جلوگیری از سوزش معده کمک می‌کند.
خبرگزاری آلمان از برلین گزارش داد به گفته انجمن متخصصان امراض داخلی آلمان (BDI)، غذاهای تند و چرب، به شدت چاشنی‌دار یا غذاهای سرخ شده می‌تواند موجب سوزش معده شود.
دیگر عواملی که خطر ابتلا به درد را تشدید می‌کند، شامل غذاهای شیرین و ترش، قهوه، چای و سیگار است.
سوزش معده به خاطر معیوب بودن کارکرد ماهیچه پایین مری، ماهیچه مدوری که قسمت پایین مری را می‌پوشاند، رخ می‌دهد. این امر باعث می‌شود اسید معده به مری بازگردد و پوشش مخاطی را تحریک می‌کند. [مفاهيم: ریفلاکس معده به مری چيست؟]
این انجمن توصیه می‌کند مبتلایان به سوزش معده برای کمک به جلوگیری از برگشت اسید معده به بخش بالایی بدن‌شان هنگام دراز کشیدن بالشی را زیر بخش بالاتنه خود بگذارند.
پوشش مناسب، وزن مناسب بدن و تمرین ورزشی مرتب هم سودمند است. اما تمرین ورزشی فورا پس از غذا خوردن می‌تواند به سوزش معده منجر شود.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 10 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, HEALTH, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: مه 14th, 2010, 10:18 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

نکته بهداشتی روز: پیش از مصرف داروی ضدسرفه
تصوير
عمومی- همشهری آنلاین:
حتی اگر در نظر دارید که از یک داروی بی‌نسخه ضدسرفه استفاده کنید، برخی از نشانه‌های هشداردهنده وجود دارند که شما را مجاب می‌کند اول به نزد دکتر بروید
این نشانه‌ها اینها هستند:
  • اگر دچار تب هستید.
  • اگر دچار تنگ‌نفس شده‌اید.
  • اگر سرفه شما بیش زا چند هفته طول کشیده است.
  • اگر هنگام تنفس یا سرفه سینه‌تان خس خس می‌کند.
  • اگر سرفه‌ای دارید که می‌آید و می‌رود به عبارت دیگر عودکننده است.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, HEALTH, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: مه 31st, 2010, 1:37 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

امکان شناسایی داروهای تقلبی و قاچاق فراهم شد
تصوير

عمومی- همشهری آنلاین:
مدیرکل نظارت بر داروی وزارت بهداشت از امکان شناسایی داروهای تقلبی و قاچاق توسط مصرف کنندگان داروها خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر دکتر محمدرضا شانه‌ساز روز یکشنبه 9 خرداد در یک نشست خبری به الصاق برچسب اصالت دارو بر روی داروهای وارداتی اشاره کرد و گفت: در زمینه دارو دو بحث داروهای تقلبی و قاچاق مطرح‌ است که از نظر ما هر دو غیرقابل مصرف هستند.
به گفته وی، یک تا سه درصد داروهای موجود در آمریکا و سه تا پنج درصد داروها در اروپا را داروهای تقلبی و قاچاق تشکیل می‌دهند. در کشورهای در حال توسعه نیز 10 تا 15 درصد داروها تقلبی هستند.
وی با بیان اینکه ایران از نظر داروهای تقلبی و قاچاق نسبت به کشورهای منطقه وضعیت بهتری دارد، گفت: این رقم در کشور ما بر اساس نُرم کشورهای در حال توسعه بین 80 تا 120 میلیارد تومان از سهم داروهای وارداتی است.
شانه‌ساز گفت: در ایران سامانه الصاق برچسب اصالت دارو پیش بینی شده که پیشرفته ‌ترین سیستم در دنیاست و قابلیت شناسایی داروهای تقلبی و قاچاق را به مصرف کننده می‌دهد.
وی با اشاره به آغاز این برنامه از بهمن سال گذشته گفت: هر دارویی در زمان ورود به کشور این برچسب‌ها را خواهد داشت و مصرف کننده می‌تواند در زمان تهیه دارو برچسب را برداشته و شماره پشت برچسب را از طریق تلفن، پیام کوتاه (2000404) و یا اینترنت پیگیری کند.
مدیرکل نظارت بر داروی وزارت بهداشتتاکید کرد: فاز اول این سامانه در حال اجرا است. در نظر داریم که این سامانه برای تمام داروهای وارداتی و مکمل‌ها اجرا شود تا از ورود داروهای تقلبی و قاچاق جلوگیری شود.
شانه ساز ابراز امیدواری کرد تا دو سال آینده تمام داروهای وارداتی به سامانه الصاق برچسب اصالت دارو مجهز شوند.
http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=115950

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, HEALTH, mahsa, morteza, Mr.Nobody, P.C Admin, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: ژوئن 9th, 2010, 1:31 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

مقايسه دسترسی به تلفن همراه و توالت در هند
تصوير

عمومی- همشهری آنلاین:
بررسی سازمان ملل در مورد چگونگی بهبود دفع بهداشتی فضولات در جهان می‌گوید دسترسی افراد در هند به تلفن همراه بیش از توالت است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه تعداد مشترکان تلفن همراه درهنداکنون به 563.73 میلیون نفر رسیده است که می‌تواند به تقریبا نیمی از جمعیت 1.2 میلیارد نفری این کشور سرویس دهد.
اما گزارش دانشگاه سازمان مللمی‌گوید که تنها 366 میلیون نفر - حدود یک سوم جمعیت - در سال 2008 به تسهیلات مناسب برای دفع بهداشت فضولات دسترسی داشتند.
ظفر جلال، رئس دانشگاه سازمان ملل می‌گوید: "وضعیت تراژیک کنابه‌آمیزی است که کشوری که آنقدر ثروتمند است که حدود نیمی از مردم آن تلفن همراه دارند، نمی‌تواند، یک ضرورت اساسی زندگی انسانی یعنی توالت را برای آنها فراهم کند."
تخمین زده می‌شود که 358 میلیارد دلار در سراسر جهان لازم است، تا یک "هدف توسعه هزاره سازمان ملل" یعنی به نصف رساندن تعداد افرادی که در سال 2000 به توالت مناسب دسترسی نداشتند، تحقق پیدا کند.

http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=112477

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 11 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, HEALTH, homan, kafshdozak, mahsa, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: ژوئن 10th, 2010, 2:08 am 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm
تشکر کرده: 2055 تشکر ها
shaparak نوشته است:
مقايسه دسترسی به تلفن همراه و توالت در هند
تصوير

عمومی- همشهری آنلاین:
بررسی سازمان ملل در مورد چگونگی بهبود دفع بهداشتی فضولات در جهان می‌گوید دسترسی افراد در هند به تلفن همراه بیش از توالت است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه تعداد مشترکان تلفن همراه درهنداکنون به 563.73 میلیون نفر رسیده است که می‌تواند به تقریبا نیمی از جمعیت 1.2 میلیارد نفری این کشور سرویس دهد.
اما گزارش دانشگاه سازمان مللمی‌گوید که تنها 366 میلیون نفر - حدود یک سوم جمعیت - در سال 2008 به تسهیلات مناسب برای دفع بهداشت فضولات دسترسی داشتند.
ظفر جلال، رئس دانشگاه سازمان ملل می‌گوید: "وضعیت تراژیک کنابه‌آمیزی است که کشوری که آنقدر ثروتمند است که حدود نیمی از مردم آن تلفن همراه دارند، نمی‌تواند، یک ضرورت اساسی زندگی انسانی یعنی توالت را برای آنها فراهم کند."
تخمین زده می‌شود که 358 میلیارد دلار در سراسر جهان لازم است، تا یک "هدف توسعه هزاره سازمان ملل" یعنی به نصف رساندن تعداد افرادی که در سال 2000 به توالت مناسب دسترسی نداشتند، تحقق پیدا کند.

http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=112477

بعداز ظهراینجا اومدم ، یه چیز کوچیک در ارتباط بااین موضوع بالا بنویسم ، یه ریزتلفن زنگ زد ، خونه ام شد عینهو سفارت . تصوير
خب ، اینکه میگه : هندیها مسئله توالت دارن ، جدا درست میگه . تا خودم ندیده بودم ، شاید باورم نمیشد . تو هندوستان که بودم ( تعطیلات) چه زن و چه مردش ، بچه ها که دیگه رو شاخش بود .
هر جا گیر میاوردن ، وسط خیابون ، کنار خیابون ، هر جا که بود . به مثانه شون فشار میومد ، همونجا کارشون رو میکردند . لباس زناشون بلند بود ، چون همهشون لباس ملی شون رو میپوشیدن ، همون وسط خیابون یا کنار خیابون اروم بحالت
نشسته کارشون رو میکردند . مرداشون هم کنار دیوار یا خونه یا جاهایی مشابه اون ، اینکارو میکردند . تا جائی که شهر جدا بوی ....امونیاک میداد . بدتر از این میدونید چی بود ؟ این بود که ،
برخی جاها مثل یه جوی درست میشد و یه جایی که یه خورده گود بود، عینهو اب جمع میشد و بعد گاوا میومدند، همونو که قاطی با اب میشد رو میخوردند . برا همین شهر دلهی بوی بد میداد .
نمیدونم ، مردم به این ارومی و خوبی و فهمیدگی ، چرا انقدر کثیفن .
اوه اوه اوه ، ساعت شد یکربع به 12 . خیلی از جان گذشتگی کردم تا حال بیدار موندم . ]أُِِآِإإ

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 11 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, HEALTH, homan, kafshdozak, mahsa, morteza, P.C Admin, Roya, shaparak, shark, thunderclap
پست جديدارسال شده در: ژوئن 11th, 2010, 12:26 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

نکته بهداشتی روز: بهبودی از لارنژیت
تصوير
عمومی- همشهری آنلاین:
لارنژیت هنگامی رخ می‌دهد که حنجره (لارنکس) شما متورم یا عفونی می‌شود و باعث گرفتگی صدا یا از دست دادن صدای شما می‌شود.
این توصیه‌ها می‌توان به بهبودی و تسکین لارنژیت کمک کند:
  • سعی کنید حرف نزنید و به تارهای صوتی خودتان اجازه استراحت دهید.
  • از یک دستگاه مرطوب‌کننده هوا استفاده کنید تا خارش و درد گلوی‌تان تسکین یابد.
    از داروهای ضداحتقان استفاده کنید.
  • از داروهای مسکن استفاده کنید.
  • پیش از مصرف آنتی‌بیوتیک با دکترتان مشورت کنید، زیرا شایع‌ترین علت لارنژیت، ویروسی است که آنتی‌بیوتیک بر آن تاثیری ندارد.
  • www.hamshahrionline.ir/News/?id=116684

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 7 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, HEALTH, homan, mahsa, P.C Admin, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: ژوئن 12th, 2010, 7:25 pm 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

چکاپ ديابتی‌ها؛ چند وقت يک‌بار؟

البته شما به صرف دیابتی بودن دچار این عوارض نمی‌شوید. تحقیقات نشان داده است كه هرچه بهتر میزان قندخون‌تان را كنترل کنید، احتمال كمتری دارد كه به عوارض و مشكلات آن گرفتار شوید. برای آگاهی از این عوارض و بیماری‌ها، گفتگوی این هفته ما را با دکتر سید محسن خوش‌نیت، فوق تخصص بیماری‌های غدد و متابولیسم و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بخوانید....

چه بیماری‌هایی سلامت دیابتی‌ها را تهدید می‌کند؟
ببینید؛ بیماری‌های ثانویه صرفا سلامت دیابتی‌هایی را تهدید می‌کند که بیماری‌شان به صورت مداوم تحت کنترل نیست؛ یعنی یک فرد مبتلا به دیابت که داروهایش را به موقع می‌خورد، از رژیم غذایی توصیه شده پیروی می‌کند، تحرک کافی دارد و همواره برای چکاپ‌های دوره‌ای به پزشک معالج خود مراجعه می‌کند، بسیار کمتر از سایر دیابتی‌ها دچار عوارض و بیماری‌های مرتبط با دیابت می‌شود. عوارض كلیوی از جمله مهم‌ترین این بیماری‌هاست.

ممکن است این مساله را کمی بیشتر توضیح بدهید؟
بله؛ كلیه‌ها به عنوان یك ف*یل*تر و تصفیه‌كننده، خون را تصفیه کرده و آب اضافی و مواد زاید را از آن جدا و به صورت ادرار از بدن خارج می‌کنند. در افراد دیابتی، به علت تجمع قند در رگ‌های كوچك كلیه، كلیه‌ها دچار صدمه می‌شوند و این وضعیت شبیه به ایجاد یك سوراخ بزرگ در یك چای صاف كن است. در این حالت، موادی كه باید به‌طور طبیعی در بدن حفظ شوند، از طریق این تصفیه صدمه دیده، از طریق ادرار از بدن خارج می‌شوند. یكی از موادی كه در هنگام خرابی كلیه‌ها در ادرار ظاهر می‌شود، یك پروتئین ویژه به نام آلبومین است که در مراحل اولیه صدمه به كلیه‌ها در ادرار دیده می‌شود، بنابراین انجام آزمایش ادرار همراه با آزمایش خون می‌تواند بسیار بااهمیت باشد.
در این شرایط پزشک توصیه می‌کند که کنترل دقیق‌تری بر قندخون خود داشته باشید و یا داروهایی را تجویز می‌کند که از بدتر شدن عوارض کلیوی جلوگیری شود. البته گاهی اوقات ممكن است بر اثر عفونت ادراری، در ادرار آلبومین دیده می‌شود كه می‌توان این حالت را از وضعیت قبلی تشخیص داد. از جمله بیماری‌های مهم دیگر که سلامت دیابتی‌ها را تهدید می‌کند، مشکلات قلبی عروقی است و مانند عوارض کلیوی بسیار حایز اهمیت است.

یعنی دیابت کنترل نشده، احتمال حمله قلبی و فشارخون را افزایش می‌دهد؟
همین‌طور است. مبتلایان به دیابت در معرض خطر ابتلا به سفت و سخت شدن دیواره رگ‌ها هستند كه می‌تواند موجب سكته قلبی یا مغزی و همچنین موجب كم شدن گردش خون پاها شود. این در حالی است که افزایش وزن و سیگار كشیدن می‌توانند این خطر را بیشتر افزایش دهند، بنابراین ضرورت دارد كه افراد دیابتی از استعمال دخانیات و اضافه شدن وزن جلوگیری نمایند و همواره فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

اهمیت کنترل فشارخون در افراد دیابتی چه قدر است؟
تحقیقات نشان داده‌اند که اهمیت کنترل فشارخون بالا در افراد دیابتی به منظور پیشگیری از عوارض دیابت به اندازه اهمیت کنترل قندخون است. به همین خاطر دیابتی‌ها باید فشارخون خود را به دقت کنترل کنند. فشارخون ایده‌آل برای این افراد شامل فشار ماکزیمم کمتر از 10 و مینیمم کمتر از 80 میلی‌متر جیوه است. پرهیز از مصرف غذاهای چرب و پر نمک، استفاده مداوم از سبزیجات، پیاده‌روی روزانه و مراجعه به متخصص قلب و عروق هر 6 ماه یک بار از جمله مهم‌ترین راهکارهای پیشگیرانه است.

همیشه توصیه می‌شود دیابتی‌ها معاینات چشمی منظم داشته باشند. چرا؟
چون دیابت از طرق مختلفی، چشم‌ها را گرفتار می‌کند و این می‌تواند از تار شدن موقتی بینایی تا مشكلات شدیدتری مثل رتینوپاتی (صدمه به لایه حساس به نور در چشم) تظاهر کند. وقتی شما تازه شروع به مصرف انسولین یا قرص‌های پایین‌آ‌ورنده قندخون می‌كنید، ممكن است متوجه شوید كه دید چشم‌های شما تار شده است. این امر به این دلیل است كه عدسی چشم‌های شما وقتی كه دچار دیابت می‌شوید، آب از دست داده و هنگامی كه درمان را شروع می‌كنید، كم‌كم عدسی چشم‌تان آب را دوباره به‌دست می‌آورد. خوشبختانه این تاری دید به‌طور موقت است و بدون اینكه نیاز به درمان داشته باشد در عرض چند ماه خودبه‌خود بهبود می‌یابد. اگر این وضعیت برای شما اتفاق افتاد، قبل از اینكه برای گرفتن عینك به چشم پزشك مراجعه كنید، چند هفته منتظر شوید تا تاری دید از بین برود اما وقتی شما به مدت طولانی دچار دیابت باشید، به دلیل تجمع قند در عدسی چشم‌‌تان، مستعد ابتلا به آب مروارید (كاتاراكت) می‌شوید. این وضعیت موجب می‌شود كه عدسی چشم شما كدر شود و از عبور راحت نور از آن و ورود به چشم جلوگیری کند. خوشبختانه می‌توان آب مروارید را با یك عمل ساده و عوض كردن عدسی چشم با یك عدسی پلاستیكی درمان کرد. مشکل شایع دیگر در بیماران دیابتی این است که رگ‌های خونی كوچك كه به شبكیه خون‌رسانی می‌كنند بر اثر دیابت دچار مشكل می‌شوند. این امر احتمالاً به علت تجمع قند در دیواره رگ‌های خونی ایجاد می‌شود كه آنها را ضعیف می‌کند. گاهی اوقات نیز شاهد پاره شدن مویرگ‌های چشم و ایجاد خون‌ریزی‌های كوچكی هستیم. به همین علت توصیه می‌شود که در صورت بروز کوچک‌ترین مشکل چشمی و همچنین فصلی یک بار به یک چشم پزشک مراجعه کنید تا وضعیت سلامت چشم‌ها بررسی شود.

در مورد پیشگیری از زخم پای دیابتی چه طور؟ دیابتی‌ها چگونه باید از آن جلوگیری کنند؟
دیابت می‌تواند روی جریان خون و اعصاب پا تاثیر بگذارد، به طوری که جریان خون پا را مختل می‌کند و به اعصاب پا صدمه می‌زند. این تغییرات پا را مستعد عوارض جدی از جمله زخم پا می‌کند. در معاینات معمول توسط پزشک معالج، جریان خون و حس پاهای افراد بررسی می‌شود. در بیماران با دیابت نوع یک، معاینه پاها پس از 5 سال از شروع بیماری شروع می‌شود و در نوع 2 سالیانه از زمان شروع بیماری انجام می‌شود. زخم قبلی یا تازه در انگشتان، سرد بودن، نازک شدن پوست، کبود رنگ شدن پوست، ترک‌‌های پوستی پاها و... از جمله مواردی است که در چکاپ‌های دوره‌ای مورد بررسی قرار می‌گیرد. در عین حال، بررسی هر روزه پاها از سوی خود بیمار، استفاده از جوراب و کفش‌ مناسب در تمام طول روز و خشک‌کردن پاها بعد از حمام و استفاده از لوسیون روی پاها نه بین انگشتان مهم‌ترین راه پیشگیری توسط خود بیمار است.

و جز این بیماری‌ها، چه عوارض دیگری در کمین بیماران دیابتی است؟
عفونت لثه و پوسیدگی و لق شدن دندان‌ها و همچنین بروز بیماری‌های پوستی از دیگر عوارض دیابت است و مراجعه به دندانپزشک هر 6 ماه یک‌بار و مراجعه به یک متخصص پوست در صورت بروز کوچک‌ترین مشکل پوستی بهترین پیشنهاد است.

چگونه می‌توانیم متوجه شویم که قندخون‌مان کنترل است و دچار عوارض دیابت نمی‌شویم؟
اولین راه، اندازه‌گیری مرتب قندخون توسط دستگاه‌های استاندارد تست قندخون (گلوکومتر) در منزل است اما در کنار این روش، بهترین راه، آزمایش تست قندخون زیر نظر پزشک و حداقل فصلی یک بار است. معاینات دوره‌ای نیز هرگز نباید فراموش شود.

منبع : salamat.ir

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 10 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, HEALTH, homan, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, shaparak, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: ژوئن 13th, 2010, 7:11 pm 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

شامپـوهـاي سـرطـانـزا نـخريـد

معمولا ايمن‌ترين و ملايم‌ترين محصولات شوينده به کودکان اختصاص دارند. در ميان محصولات بهداشتي اين يک اصل قديمي است. اما اخيرا يک کمپين غيردولتي براي حمايت از سلامت محصولات آرايشي و بهداشتي اين باور قديمي را به چالش کشيده است. اين اتفاق زماني رخ داد که يک آزمايشگاه مستقل در کاليفرنيا 32 محصول شوينده را از 48 مورد آزمايش شده، آلوده اعلام کرد...

بخش قابل توجهي از فرصت‌هاي بشر در قرن بيستم صرف حل مشکلاتي شد که زماني خود راه‌حل يک مشکل قديمي‌تر به حساب مي‌آمدند. محصولات شوينده يکي از بهترين مثال‌هايي است که در اين مورد مي‌توان زد. با ورود نسل اول و دوم مواد شوينده‌ و ضدعفوني‌کننده انقلاب بزرگي در بهداشت فردي و اجتماعي جوامع اتفاق افتاد. بسياري از بيماري‌هاي انگلي، ميکروبي و بيماري‌هاي پوستي حاد و مزمن تنها پس از ورود موفق مواد شوينده به زندگي‌هاي مدرن به فراموشي سپرده شدند.

اما ديري نپاييد که عوارض فاجعه‌‌بار پسماندهاي مواد شوينده پديدار گشت. املاح نيتروژن در ترکيبات اوليه اين محصولات مانند يک معجون اسرارآميز موجب رشد سرسام‌آور جلبک‌هاي مضر در تالاب‌ها و رودخانه‌ها شد. اتفاقي که نابودي بسياري از گونه‌هاي گياهي و جانوري را در اين منابع طبيعي به همراه داشت.

اما از قرار معلوم ماجراي محصولات شوينده و بهداشتي همچنان تا انتهاي خود فاصله زيادي دارد. در يک دهه گذشته بسياري از مجامع علمي و دانشگاهي نسبت به وجود مواد مضر و حتي سرطان‌زا در محصولات شوينده هشدار داده‌اند. اين هشدار اغلب بي‌نتيجه به فراموشي سپرده شده‌ است اما پيگيري‌هاي چند نهاد غيردولتي در ايالات متحده و اروپا اين بار موج مثبتي از آگاهي عمومي را به همراه داشته است.

يکي از نهادهاي فعال در اين زمينه کمپين «سلامت شويندگان» است. اين کمپين عمده فعاليت خود را روي حفاظت از محيط زيست، سلامت شهروندان و دفاع از حقوق مصرف‌کنندگان متمرکز کرده است. اين نهاد در سال گذشته براي اثبات نگراني‌هاي خود 48 محصول مشهور بهداشتي را به يک آزمايشگاه علمي مستقل در پتالوماي کاليفرنيا سپرد. اين محصولات طيف گوناگون شامپوهاي بچه تا حباب‌ساز‌هاي وان حمام و لوسيون‌هاي صورت و بدن را شامل مي‌شد.
در عين ناباوري نتايج حاکي از آن بود که 61 درصد اين محصولات مشترکا به مقاديري از فرمالدييد و 1و4دي اکسان آلوده بوده‌اند. در ميان اين محصولات نام شرکت‌هاي سازنده مشهوري همچون جانسون اند جانسون، هاني بيبي، بيبي ماجيک شامپو و گرين تي بيبي نيز به چشم مي‌آمد. دي اکسان با ما چه مي‌کند؟

هر دوي اين ناخالصي‌ها از سوي سازمان حفاظت از محيط زيست آمريکا (EPA) خطرناک و سرطان‌زا معرفي شده‌اند. پس از تماس دي‌اکسان با پوست انسان اين ماده به سرعت جذب بدن مي‌شود و در مدت زمان کوتاهي مي‌توان مقادير مشخصي از آن را در خون يا ادرار فرد رديابي کرد. اين ماده مي‌تواند به صورت بالقوه احمال ابتلا به سرطان‌هاي کبد، پستان و پروستات را افزايش دهد. همچنين جذب موضعي آن باعث حساسيت‌هاي خفيف تا شديد پوستي و چشمي مي‌شود.

و اما نگران‌کننده‌ترين عارضه دي‌اکسان مربوط به شباهت ساختاري آن با هورمون استروژن است. بدن انسان و بسياري از حيوانات اين ماده را با استروژن اشتباه مي‌گيرد. به همين دليل دي‌اکسان مي‌تواند موجب به هم ريختن توازن هورموني بدن مي‌شود، اتفاقي که در طولاني‌مدت موجب کاهش قدرت باروري در نسل‌هاي آينده خواهد شد. فرمالدييدها هم با وجود خواص ضدميکروبي مي‌توانند با حساسيت‌هاي پوستي خفيف تا فاجعه‌باري همراه باشند.

حال نتايج کمپين «سلامت شويندگان» زماني نگران‌کننده‌تر به نظر مي‌رسد که از مقادير هر کدام از اين مواد غيرمجاز به صورت جداگانه نيز مطلع شويم.

طبق نتايج آزمايشگاه مستقل کاليفرنيا، 82 درصد اين محصولات آمريکايي به فرمالدييد و 67 درصد آنها به 1و4 دي‌اکسان آلوده بوده‌اند. طبق قوانين اتحاديه اروپا، تمامي شرکت‌هاي توليدي موظف‌اند در صورتي که ميزان فرمالدهيد محصولات آنها به بالاي 500 پي‌پي‌ام مي‌رسد از برچسب‌هاي هشداردهنده استفاده کنند. اين درحالي است که بسياري از محصولات آمريکايي مورد آزمايش تا 610 پي‌پي‌ام نيز فرمالدييد داشته‌اند.

برخي کشورها همچون سوئد و ژاپن هيچ حدي براي فرمالدييد مشخص نکرده و وجود هر مقدار از آن را در محصولات بهداشتي خود ممنوع اعلام کرده‌اند.
و اما عوارض ناشي از دي‌اکسان بسيار جدي‌تر از فرمالدييد است. به همين خاطر اخيرا اتحاديه اروپا هر ميزاني از دي‌اکسان را در محصولات آرايشي و شوينده غيرمجاز اعلام کرده است. اين اتحاديه از ورود هر محصولي که حاوي کمترين مقدار دي‌اکسان نيز باشد به مرزهاي خود جلوگيري مي‌کند. با وجود اين نتايج کمپين «سلامت شويندگان» حاکي از آن است که آمريکا در اين زمينه چند گام عقب‌تر از اتحاديه اروپا قرار دارد. به عنوان مثال، يکي از پرفروش‌ترين شامپوهاي بدن دخترانه در اين کشور بالاترين ميزان دي‌اکسان را در ميان تمام محصولات مورد آزمايش داشته است.چرا سازمان غذا و داروي آمريکا (سازمان غذا و داروي آمريکا) دست به کار نمي‌شود؟

سازمان غذا و داروي آمريکا (سازمان غذا و داروي آمريکا) يکي از پيشروترين نهادهاي نظارتي جهان است. اين سازمان به صورت فعالانه و همه جانبه سلامت تمامي محصولات غذايي و دارويي آمريکا را تحت نظر دارد. حال اين سوال پيش مي‌آيد که چگونه اين آلودگي‌هاي مسلم از نگاه سختگيرانه سازمان غذا و داروي آمريکا گريخته‌اند؟ پاسخ اين سوال را بايد در نحوه ورود اين مواد به داخل محصولات شوينده جستجو کرد. در حقيقت دي‌اکسان نه يک ماده اوليه افزودني به ترکيبات شامپو که يک ناخالصي است. يک ناخالصي خطرناک که در خلال فرآيند ترکيب مواد اوليه توليد مي‌شود. از سوي ديگر فرمالدهيد هم با تجزبه برخي از مواد سازنده شامپو با گذشت زمان در قوطي‌هاي آن توليد مي‌شود.

بنابراين سازمان غذا و داروي آمريکا قانونا نيازي نمي‌بيند که وارد اين ماجرا شود. به عبارت ديگر اين مواد جزو مواد اوليه توليد شامپوها به حساب نمي‌آيند که سازمان غذا و داروي آمريکا مقادير مجاز آنها را اندازه‌گيري نمايد يا آنکه شرکت‌هاي توليدکننده را مجبور به درج آنها روي برچسب محصولات خود کند.

از سوي ديگر به گفته استيس مالکان، سخنگوي کمپين «سلامت شويندگان» خانواده‌ها «نمي‌توانند» و «نبايد» تا طي مراحل قانوني در سازمان غذا و داروي آمريکا صبر کنند. کمپين «سلامت شويندگان» رسالت خود را نه «ترساندن» پدر و مادرها که «آگاه» کردن خانواده‌ها مي‌دانند. اينکه لااقل تا زمان حذف قانوني اين مواد از شوينده‌هاي آرايشي و بهداشتي آمريکا از محصولاتي استفاده کنند که کمترين ميزان اين مواد را دارا هستند.

به هر حال تلاش‌هاي اين کمپين کاملا هم بي‌نتيجه نبوده است. آوريل سال گذشته کنگره آمريکا قانوني را به تصويب رساند که سازمان غذا و داروي آمريکا را موظف به بررسي دقيق‌تر محصولات شوينده مخصوص کودکان کرده است. طبق اين قانون سازمان غذا و داروي آمريکا موظف است به طور مستمر ترکيبات اين محصولات را قبل و حتي بعد از توليد مورد آزمايش و بازبيني قرار دهد و در صورت وجود مواد شيميايي خطرناک نتايج آن را رسما و به صورت همگاني اعلام نمايد.

منابع: salamat.ir

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 9 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, homan, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, shaparak, shark, thunderclap
پست جديدارسال شده در: جولاي 18th, 2010, 2:51 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تست ادرار صبحگاهي روشي بهتر براي تشخيص بيماريهاي كليوي
کد:
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
1389/04/27 
07-18-2010
09:35:51
8904-13534:  كد خبر

پژوهشگران اعلام كردند: انجام تست ادرار در هنگام صبح به پزشكان در تشخيص بهتر مشكلات كليوي و نجات به موقع اين عضو حياتي كمك مي‌كند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا،‌ نتايج يك تحقيق جديد نشان داده است كه تست ادرار صبحگاهي بهترين زمان براي تشخيص افت عملكرد كليه‌ها در مبتلايان به بيماري كليوي ديابتي است.
افرادي كه به اين بيماري مبتلا هستند اغلب در ادرار آنها پروتئين اضافي مشاهده مي‌شود حالتي كه «پروتئين اوريا» ناميده مي‌شود.
دكتر هيدولامبرس هيراسپنيك پژوهشگر مركز پزشكي دانشگاه گرونينگن در هلند و دستياران وي از تست فوق براي پيش بيني احتمال تشديد مشكلات كليوي استفاده كردند.
به گزارش روزنامه ساندي تايمز اين محققان خاطرنشان مي‌كنند كه استاندارد سازي روش سنجش پروتئين ادراري مي‌تواند شيوه‌هاي تشخيص و كنترل بيماري كليوي را بهبود بخشد.
اين پژوهش در مجله انجمن آمريكايي نفرولوژي منتشر شده است.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 7 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: جولاي 31st, 2010, 4:36 pm 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 9th, 2009, 2:16 pm
تشکر کرده: 2785 تشکر ها
يک فوق تخصص غدد:
تشخيص ديابت پنهان با آزمايش قند خون امکان‌پذير است
بررسي ديابت پنهان در افراد چاق بالاي 20 سال ضروريست
کد:
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
1389/05/09
07-31-2010
10:39:25
8902-05073: كد خبر
تصوير
يک فوق تخصص غدد گفت: با انجام آزمايش قند خون دو ساعته اگر ميزان قند خون فرد بين 140 تا 200 ميلي گرم باشد، فرد در مرحله ديابت پنهان قرار دارد. در اين افراد ميزان قند خون ناشتا بين 110 تا 126 ميلي گرم درصد است.
دکتر ايرج ايران زاد فوق تخصص غدد و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، با بيان اين که تشخيص ديابت پنهان براساس آزمايش قند خون ناشتا و يا آزمايش تست تحمل قند امکان پذير است؛ گفت: ارزش تشخيصي هر دو تست يکسان است.
وي در خصوص ميزان قند خون ناشتا در افراد مختلف گفت: قند خون ناشتا در افراد غير ديابتي کمتر از 110 ميلي گرم درصد است. در صورتي که قند خون ناشتا مساوي يا بالاتر از 126 ميلي گرم درصد باشد، تشخيص ديابت قطعي مي‌شود.
دکتر ايران زاد با اشاره به اينکه در افرادي که در مرحله ديابت پنهان قرار دارند، قند خون ناشتا بين 110 تا 126 ميلي گرم است؛ گفت: در اين افراد با انجام آزمايش قند خون ناشتا و اندازه گيري قند خون پس از دو ساعت (با توجه به اينکه در حالت طبيعي ميزان قند خون با انجام آزمايش 2 ساعته، از 140 ميلي گرم افزايش نيابد) چنانچه قند خون فرد 2 ساعت پس از مصرف محلول و انجام آزمايش مساوي يا بيشتر از 200 ميلي گرم درصد باشد، تشخيص ديابت نوع 2 قطعي است ولي با انجام اين آزمايش اگر ميزان قند خون بين 140 تا 200 ميلي گرم باشد، فرد در مرحله ديابت پنهان قرار دارد.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران جهت بررسي ديابت پنهان توصيه كرد: تمام افراد چاق بالاي 20 سال بايد از نظر ديابت پنهان بررسي شوند.
وي در خصوص عوامل خطر ابتلا به ديابت در افراد خاطرنشان کرد: افراد بالغي که سن آنها کمتر از 45 سال است ولي اضافه وزن دارند، در صورت وجود حداقل يکي از عوامل خطر مانند سابقه خانوادگي ديابت، اختلال چربي خون (HDL پايين) و تري گليسريد بالا، فشار خون بالا و سابقه ديابت حاملگي يا به دنيا آوردن نوزاد با وزن بيشتر از 4 کيلوگرم بايستي با پزشک خود در مورد انجام آزمايش قند خون مشورت کنند.
اين فوق تخصص غدد به کليه افراد در سنين مختلف يادآور شد: اگر ميزان قند خون شما طبيعي باشد، بايستي حداقل هر سه سال يک بار آزمايش مجدد قند خون انجام شود ولي در صورتي که براساس آزمايش قند خون مبتلا به ديابت پنهان هستيد، بايد حداقل سالي يک بار از نظر ابتلا به ديابت نوع 2 تحت بررسي مجدد قند خون قرار گيريد.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 7 کاربر از morteza برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, mahsa, P.C Admin, pirates, Roya, shaparak, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آگوست 6th, 2010, 2:35 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

افسردگي، سرعت بهبود زخم‌ها در بيماران ديابتي را كاهش مي‌دهد
کد:
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
1389/05/15
08-06-2010
09:38:35
8905-07606: كد خبر

پژوهشگران مي‌گويند؛ ميزان افسردگي در افراد مبتلا به ديابت روي سرعت ترميم و بهبود زخم‌هاي آنها تاثيرگذار است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، محققان دانشگاه ناتينگهام در پژوهش جديدي دريافته‌اند كه شيوه مقابله بيماران ديابتي با زخم‌هاي پا و ميزان افسردگي، روي چگونگي بهبود يا وخيم‌تر شدن زخم‌هاي آنها موثر است.
پروفسور كاويتا ودهارا محقق اصلي اين پژوهش تاكيد كرد: سرعت ترميم و بهبود جراحات و زخم‌ها در اين بيماران با توجه به ميزان و نوع وضعيت رواني آنها، متفاوت است.
به گزارش هلت دي نيوز، ودهارا تصريح كرد: با توجه به وجود اين رابطه بايد براي اين بيماران درمانهاي روانشناسي در نظر گرفت تا از افسردگي آنها كاسته شود و در نتيجه بهتر بتوانند از شرايط تهديد كننده و خطرناك، جان سالم به دربرند.
آمارها نشان مي‌دهد كه 15 درصد از مبتلايان به ديابت‌هاي نوع اول و دوم دچار زخم‌هاي پا مي‌شوند و همين امر احتمال بروز افسردگي و كاهش كيفيت زندگي در اين بيماران را افزايش مي‌دهد.
جزئيات اين تحقيق در مجله «Diabetologia» منتشر شده است.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 5 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, mahsa, P.C Admin, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آگوست 10th, 2010, 1:34 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

يك فوق تخصص غدد درون ريز:
کاهش وزن افراد ديابتي، باعث کنترل قند خون مي‌شود
کد:
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
1389/05/19
08-10-2010
11:45:12
8810-15711: كد خبر

يك فوق تخصص غدد درون ريز با بيان اين كه انجام حرکات ورزشي مداوم باعث کنترل قندخون مي‌شود، گفت: ورزش از عوامل مؤثر در درمان ديابت نوع 2 است.
دکتر ايرج ايران زاد، استاديار دانشگاه علوم پزشکي ايران در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا واحد علوم پزشکي ايران، با بيان اين که اولين گام در کنترل قند خون افراد ديابتي کاهش وزن است، در خصوص راهکارهاي صحيح کاهش وزن گفت: با بهتر خوردن مي‌توان کاهش وزن مناسبي داشت، بيماران ديابتي بهتر است صبحانه مقوي مصرف کنند، ناهار را به آرامي ميل کرده، شب‌ها نيز يک غذاي سبک ميل کنند.
وي در ادامه خاطرنشان کرد: انتخاب اول بيماران ديابتي به هنگام رفع گرسنگي بايد شامل سبزيجات و ميوه‌جات، مواد حاوي نشاسته (نان، ماکاروني و برنج) بوده و حتي‌الامکان مصرف چربي‌هاي مخفي مانند (گوشت، محصولات گوشتي و پنير) را کاهش دهند.
استاديار دانشگاه علوم پزشکي ايران با تأکيد بر اهميت نقش ورزش منظم در کنترل قند خون گفت: ورزش منظم و مداوم باعث کاهش قندخون مي‌شود.
وي خاطرنشان کرد: مهمترين عاملي که مي‌تواند به کنترل وزن کمک كند، ثبت وزن به طور هفتگي است.
وي در ادامه با اشاره به اين که ورزش از عوامل مؤثر در درمان ديابت نوع 2 است، گفت: ورزش‌هايي که باعث تحرک عضلاني مي‌شوند بسيار سودمند بوده، يکي از ورزش‌هاي ايده‌آل، پياده روي روزانه به مدت حداقل 30 تا 60 دقيقه است.
دکتر ايران زاد خاطرنشان کرد: بيماران مصرف تنقلات مانند بيسکويت را به حداقل برسانند. همچنين توجه داشته باشند که برخي اوقات کاهش وزن و انجام فعاليت‌هاي ورزشي به تنهايي براي کنترل ميزان قند خون کافي نيست، بلکه با استفاده از دارو و تحت نظر پزشک، مي‌توان کارآيي انسولين را در بدن اصلاح كرد.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 4 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, mahsa, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آگوست 11th, 2010, 9:01 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

/توصيه‌هاي تغذيه‌اي و بهداشتي براي داشتن زندگي بهتر با ديابت/
بيماران ديابتي، غذاهاي آب‌پز و تنوري مصرف كنند
اين بيماران هرگز با شكم خالي ورزش نكنند
کد:
[size=85]سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
[b]
1389/05/20
[/b]
08-11-2010
10:38:11
8905-11130: كد خبر[/size]

[JUSTIFY]ديابت (بيماري قند) بيماري قابل كنترلي است كه بيش از 3 ميليون نفر در ايران به آن مبتلا هستند. اين بيماري با افزايش قند خون ايجاد مي‌شود. علت اين بيماري معمولا كاهش ميزان ترشح هورمون تنظيم كننده قند خون (انسولين) و يا اختلال در عملكرد انسولين است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، در ديابت نوع اول، بيمار به تزريق انسولين نياز دارد و بيشتر در كودكان و افراد زير30 سال ايجاد مي‌شود. به اين نوع ديابت، ديابت وابسته به انسولين نيز گفته مي‌شود.
در ديابت نوع دوم نيز معمولا بيمار به تزريق انسولين نيازي ندارد، اما ممكن است در برخي موارد تزريق انسولين نياز باشد. اين نوع ديابت معمولا در افراد بالاي 40 سال، چاق و كم تحرك بيشتر است و به آن ديابت غيروابسته به انسولين نيز گفته مي‌شود. در كنترل اين بيماري از رژيم غذايي و داروهاي خوراكي پايين آورنده قند خون استفاده مي‌شود.
بر اساس اعلام انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي كشور، پر ادراري و تكرر آن، احساس پرنوشي و تشنگي، احساس ضعف و پرخوري و كاهش وزن بدون دليل به عنوان نشانه‌هاي ديابت مطرح است.
همچنين در صورت عدم كنترل بيماري ديابت عوارض درازمدت اين بيماري مي‌تواند به اختلالات قلبي - عروقي، بينايي، نارسايي و از كارافتادگي كليه‌ها و بروز زخم‌هاي پوستي به ويژه در پاها و آسيب‌هاي عصبي را منجر شود و در نهايت صدمات جبران ناپذيري مانند كوري، قطع پا و سكته قلبي و مغزي را به دنبال داشته باشد.
لازم است، بيماران ديابتي براي برخورداري از يك برنامه صحيح دارويي و رژيم درماني به پزشك و كارشناس تغذيه مراجعه كنند. همچنين بهتر است بيماران ديابتي از مواد غذايي حاوي الياف گياهي (فيبر غذايي) مانند نان و غلات سبوس‌دار، سبزي‌ها و ميوه‌هاي با شيريني كمتر استفاده كنند.
همچنين بيماران ديابتي به جاي مصرف مواد قندي ساده مانند قند، شكر، مربا، عسل و ... از خشكبار و ميوه‌هاي خشك استفاده كنند. همچنين بايد ميزان مصرف روغن‌هاي جامد و چربي در رژيم غذايي اين بيماران محدود شود و تا حد امكان در رژيم غذايي خود از روغن زيتون استفاده كنند.
بر اساس اعلام انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي كشور، لازم است بيماران ديابتي از گوشت‌هاي بدون چربي، مرغ بدون پوست و از شير و فرآورده‌هاي لبني كم چرب استفاده كنند. مصرف حداقل دو بار ماهي در هفته نيز براي اين بيماران توصيه مي‌شود.
بهتر است بيماران ديابتي از روش‌هاي پخت آب پز، ‌بخار پز، تنوري كردن و كباب كردن به جاي سرخ كردن استفاده كنند. براي كنترل وزن در حد مطلوب نيز انجام ورزش و فعاليت‌هاي بدني مناسب و رعايت رژيم غذايي صحيح تحت نظر پزشك و كارشناس تغذيه توصيه مي‌شود.
انجام فعاليت‌هاي ورزشي متناسب با شرايط و وضعيت سلامت فرد، نرمش‌هاي ملايم روزانه و ‌حداقل 15 دقيقه پياده روي بعد از غذا توصيه مي‌شود. اين بيماران هرگز نبايد با شكم خالي و گرسنه، ورزش و يا پياده روي كنند.
بيماران ديابتي لازم است براي اطمينان از سلامت چشم و كليه‌هاي خود، به طور منظم به پزشك متخصص مراجعه كنند. شستشوي روزانه پاها با آب ولرم و صابون مناسب و خشك كردن با حوله نرم نيز به اين بيماران توصيه مي‌شود.
[/JUSTIFY]

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 2 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, Roya
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 40 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
Quick reply

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد