نام کاربري:  
کلمه عبور:  
عضويت 
امروز سپتامبر 6th, 2010, 9:15 pm

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

دورود بیکران بر دوستان و همیاران گرامی
این انجمن نیز قوانین خاصی ندارد و دوستان میتوانند با فراق بال از هرچه در مورد هر چیز از هر جا در نظرشان قابل طرح و تبادل نظر است , با در نظر گرفتن و رعایت قوانین مرکز پژواک با دیگر عزیزان به بحث و تبادل نظر و گفت و گو بپردازند .
فقط توجه داشته باشید مواردی را که میخواهید طرح کنید در بخشهای دیگر و انجمنهای دیگر این بخش جایگاهی نداشته باشند .
آرزوی بنده برای همه شما خوبان
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 
  حالت پرينت مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: کشف جدید و جالب
پست جديدارسال شده در: مه 20th, 2009, 5:55 pm 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm
تشکر کرده: 2055 تشکر ها
باستان شناسان در یک عملیات حفاری یک فسیل 47 میلیون ساله قدیمی رو که بسیار سالم و حتی اثری از پوست روی روده ها هم روی سنگها مونده کشف کردند
این فسیل تا امروز قدیمی ترین ارتباط مابین انسان و میمون است
این اطلاعات جالبیه در رابطه با راز تکامل انسانها بر اساس حرف داروین ولی اینکه این همان حلقه گمشده ست يا نه هنوز معلوم نیست دانشمندان از این فسیل یافته شده بنام ایدا (IDA)نامبردند
این حیوان چیزیه شبیه و نزدیک به نوعی میمون ماداگاسکار بنام Lemuren که نیمه میمونه
دانشمندان قسمتهای دیگری هم پیدا کردن که ارتباط بین ادم و این فسیل را نشان میده بطور مثال ردپایی از استخوانهای زانوی این فسیل که شبیه انسان هست ^=

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 14 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
alireza, Ardeshir, HEALTH, homan, kiarash, Konstanz, mahsa, matrix, morteza, Roya, setareh, shaparak, thunderclap, unforgiven
 موضوع پست: Re: کشف جدید و جالب
پست جديدارسال شده در: مه 21st, 2009, 8:46 pm 
آنلاين
جانشین مدیر کل مرکز پژواک
جانشین مدیر کل مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: آپريل 28th, 2008, 4:27 am
حالت من: همه چی روبراهه !
تشکر کرده: 3612 تشکر ها
من: تالاسمی نیستم
من: آقا هستم
درود بر دوست گرامی
با کشف این فسیل بازهم قدم دیگری بطرف کشف رابطه انسان با اجداد تکامل یافته خود یعنی میمونها برداشته شده است .
چیزی که هنوز ازطرف خیلی از مردمان حتی گفتن آن نیز نوعی قانون شکنی محسوب میشود .
دوست من , اگر عکسی از این فسیل بدستتان رسید لطف کنید در همین گفتگو آن را ارائه دهید .
با سپاس

مهم اینه که امروز خوب باشی تا فردا ماندگار بشی !

دوستان ... قبل از آغاز فعالیتتان روی تصویر زیر کلیک کنید :

تصوير

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 13 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, HEALTH, homan, kiarash, Konstanz, mahsa, morteza, Roya, setareh, shadi, shaparak, unforgiven
پست جديدارسال شده در: فبريه 16th, 2010, 2:22 pm 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 9th, 2009, 2:16 pm
تشکر کرده: 2785 تشکر ها
من: تالاسمی هستم
من: آقا هستم
نقل قول:
حال شما چه رنگيه؟

سرويس: علمي
1388/11/26
02-15-2010
13:46:00
8811-13970: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: علمي

آيا امروز احساس افسردگي داريد يا اصطلاحا خلقتان تنگ است؟ محققان مي‌گويند رنگ‌هايي كه ما استفاده مي‌كنيم تا احساسات خود را بروز دهيم خيلي كاربردي‌تر از آن است كه تصور مي‌كنيم.

به گزارش سرويس علمي ايسنا، يك تحقيق جديد نشان داده است كه افراد مبتلا به اضطراب و افسردگي بيشتر با رنگ طوسي ارتباط برقرار مي‌كنند درحالي كه افراد شادتر رنگ زرد را ترجيح مي‌دهند.

اين نتايج كه در مجله متدولوژي تحقيقات پزشكي به چاپ رسيده مي‌تواند به پزشكان در تشخيص خلق و خوي كودكان و بيماراني كه در برقراري ارتباطات كلامي مشكل دارند كمك كند.

دكتر پيتر وورول، محقق بيمارستان دانشگاه منچستر جنوبي خاطر نشان كرد: از اين تكنيك مي‌توان به عنوان روشي براي اندازه گيري اضطراب و افسردگي استفاده كرد. آنچه جالب توجه است اين است كه روش مزبور در واقع مي‌تواند در شناسايي خلق بيمار بهتر از سوالات شفاهي عمل كند.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از morteza برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, Azadeh, kiarash, mahsa, Roya, setareh, shaparak, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آپريل 4th, 2010, 5:24 am 
آفلاين
مشاور ارشد ( ناظر مرکز پژواک )
مشاور ارشد ( ناظر مرکز پژواک )
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مه 16th, 2008, 12:22 am
تعداد مدال: 3
نشان درجه یک کاربران (V.I.P) (1) نشان کاریران فعال (1) نشان سپاس ویژه درجه یک (1)
تشکر کرده: 2133 تشکر ها
من: خانم هستم
سلام بر همه یاران و همراهان پژواک
درجنوب سیبری در داخل حفره ائی به ارتفاع 33 متر ، دانشمندان کاوشگر با یافتن استخوان انگشتی ، به فرم جدیدی از انسان دست یافتند .
این موضوع توسط مجله تخصصی طبیعت به مردم عرضه شد . دانشمندان با بررسی DNA این استخوان انگشت ، بدین نتیجه رسیدند که این " د ان آ " کاملا با انسان امروزه و" ن آن در تالا " فرق میکند .این کشفیات به مهاجرت دسته دیگری از نوع انسان ، از آفریقا حکایت دارد ، که با انسان و هوموارکتوس و ن آن در تالا ، فرق اساسی دارد . این انگشت مربوط میشود به فرمی از انسان که حدود 30000 سال پیش از این در نواحی مرکزی آسیا زندگی میکرده است . این گروه بصورت موازی با ن آن در تالا و انسانهای جدید زندگی میکردند.
بر اساس تجزیه ایی که انجام شد ، سه شکل از سه نسل مشترک از اجداد انسانها بگفته مجله طبیعت ، حدودا ازیک میلیون سال پیش به ترتیب :
Homoerectus در حدود 1/9 میلیون سال پیش محل خودرا در آفریقا ترک و مهاجرت خودرا شروع کردند .
Neanderthals در حدود 500/000 تا 300/000 سال پیش مهاجرت خودرا شروع کردند .
و انسان مدرن امروزی در حدود 50/000 سال پیش بوجود آمده . همین انسانی که ما امروزه میبینیم .

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از Konstanz برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Azadeh, homan, kiarash, mahsa, morteza, Roya, shaparak, thunderclap
 موضوع پست: کشف جدید و جالب
پست جديدارسال شده در: جولاي 19th, 2010, 1:05 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm
حالت من: حالم بده !
تعداد مدال: 2
نشان خبرنگار فعال (1) نشان کاریران فعال (1)
تشکر کرده: 607 تشکر ها
من: خانم هستم
خوردن غذاي پخته، مغز انسان را بزرگتر كرده است
کد:
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
1389/04/28 
07-19-2010
09:58:53
8904-14858:  كد خبر

دانشمندان در يك پژوهش جديد ادعا كرده‌اند كه غذاي پخته در واقع به بزرگتر شدن مغز انسان در سير تكاملي رشد او كمك كرده است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، بر اساس اين پژوهش جديد كه به يك تئوري تكاملي بحث‌برانگيز منجر شده، انسانهاي اوليه حدود دو ميليون سال پيش توانستند براي غذاي پخته طعمي به وجود آورند و اين حركت در واقع موجب مجموعه تغييراتي شد كه ما را به طور وضوح از هر نوع موجود و مخلوق ديگري برروي زمين متفاوت كرده است. دانشمندان با مطالعه روي عمل جويدن غذا به اين نتايج دست يافته‌اند.
محققان دانشگاه‌هاي براون و هاروارد در اين باره پيش‌بيني كرده‌اند كه اگر انسانها به شيوه‌اي منحصر به فرد خود را با خوردن غذاي پخته سازگار كرده‌اند، پس زمان كمتري را صرف جويدن غذا نسبت به خوردن غذاهاي خام مي‌كنند.
به گزارش اسكاي نت، محققان اين طور نتيجه گرفتند كه چون خوردن غذاي پخته و هضم آن به مراتب راحت‌تر است، پس انرژي مازاد انسانها ظرف تكامل و بزرگتر شدن مغز آنها و نيز ايجاد روابط اجتماعي پيچيده‌تر شده است.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 2 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
kiarash, Roya
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 
Quick reply

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد