نام کاربري:  
کلمه عبور:  
عضويت 
امروز سپتامبر 5th, 2010, 6:45 am

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

دورود بیکران بر دوستان و همیاران گرامی
این انجمن نیز قوانین خاصی ندارد و دوستان میتوانند با فراق بال از هرچه در مورد ورزش در نظرشان خوش آیند است و قابل طرح , با در نظر گرفتن و رعایت قوانین مرکز پژواک با دیگر عزیزان به بحث و تبادل نظر و گفت و گو بپردازند .
آرزوی بنده برای همه شما خوبان
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 
  حالت پرينت مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: مسابقات قهرمانی ورزشی
پست جديدارسال شده در: جولاي 19th, 2010, 1:23 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm
حالت من: حالم بده !
تعداد مدال: 2
نشان خبرنگار فعال (1) نشان کاریران فعال (1)
تشکر کرده: 589 تشکر ها
من: تالاسمی نیستم
من: خانم هستم
تیم والیبال نشسته ایران قهرمان جهان شد
تصوير

واليبال- همشهري آنلاين:
ايران با شكست دادن بوسني هرزگوين قهرمان جهان شد.
در دیدار پایانی یازدهمین دوره رقابت‌های والیبال نشسته قهرمانی جهان كه در اوكلاهمای آمریكا برگزار شد، يكشنبه شب (27 تير) تیم والیبال نشسته كشورمان با شكستِ بوسنی و هرزگوین، عنوان قهرمانی جهان را از این تیم پس گرفت.
در این بازی حساس و سنگین، تیم ایران ست‌های اول و دوم را از آن خود كرد ولی بوسنی توانست با پیروزی در ست‌های سوم و چهارم، كار را به ست پنجم بكشاند.
تیم ملی ایران در نهایت موفق شد با ارائه يك بازی حساب شده نتیجه ست پنجم را به سود خود رقم بزند و عنوان قهرمانی رقابت‌ها را از آن خود كند.
به گزارش شبكه خبر، تیم ملی ایران در دوره قبلی این رقابت‌ها با شكست مقابل بوسنی عنوان قهرمانی را از دست داده بود.
http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=119634

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 9 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, kiarash, mahsa, morteza, pejvak center, pirates, Roya, shark, ZORRO
پست جديدارسال شده در: جولاي 20th, 2010, 10:37 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تیم ملی تکواندو ایران با شکست اسپانیا قهرمان جام جهانی شد

تیم ملی تکواندو کشورمان با پیروزی مقابل اسپانیا عنوان قهرمانی پانزدهمین دوره جام جهانی را به خود اختصاص داد.

[JUSTIFY] به گزارش خبرنگار مهر، پانزدهمین دوره رقابتهای جام جهانی تکواندو عصر امروز سه شنبه با قهرمانی تیم ملی کشورمان در شهر ارومچی چین خاتمه یافت. ماتادورهای اسپانیایی که در مرحله نیمه نهایی با شکست 3 بر2 کره جنوبی شگفتی آفریده بودند در مصاف با دلارومردان تکواندو ایران حرفی برای گفتن نداشتند و 3 بر یک شکست را پذیرا شدند.
رضا مهماندوست سرمربی تیم ملی ایران که یوسف کرمی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت، فرزاد عبدالهی را به جای او در کنار میثم باقری، محمد باقری معتمد و حسین تاجیک به میدان مبارزه با اسپانیا فرستاد.
فرزاد عبدالهی اولین عضو تیم ملی ایران بود که در این دیدار به مصاف حریف اسپانیایی خود رفت و با پیروزی 7 بر6 میدان مبارزه را ترک کرد. محمدباقری معمتد هم در بازی دوم به دیدار نماینده اسپانیا رفت و وی را با نتیجه 4 بر یک از پیش رو برداشت.
میثم باقری در وزن اول سومین نماینده تکواندو ایران بود که به دیدار " گونزالس بونیلا " قهرمان سال 2009 جهان رفت و با 10بر2 نتیجه را واگذار کرد تا حساب کار 2 بر یک به سود تیم ایران شود
حسین تاجیک آخرین تکواندوکار کشورمان بود که در وزن برای کسب پیروزی و تثبیت قهرمانی ایران به مصاف " نیکولاس گارسیا" نایب قهرمان سال 2009 جهان از اسپانیا رفت. در این دیدار تاجیک در راند سوم 8 بر3 از حریف خود پیش بود که در یک فعل و انفعال سه امتیاز برای نماینده اسپانیا روی تابلو امتیازات ثبت شد که مربیان تیم ایران به این سه امتیاز اعتراض کردند.
بازبینی فیلم بازی باعث تغییر نتیجه نشد ولی در نهایت این تاجیک بود که نتیجه نهایی 8 بر 3 به سود تیم ملی کشورمان رقم زد تا تیم ملی ایران بعد از رقابتهای 2000 لیون فرانسه که عنوان قهرمانی جام جهانی را کسب کرد، یک بار دیگر سکوی قهرمانی این مسابقات را از آن خود کند.
پانزدهمین دوره رقابتهای جام جهانی تکواندو با حضور 19 تیم در بخش مردان و 20 تیم در بخش بانوان از روز شنبه در شهر ارومچی، چین آغاز شده بود که در بخش بانوان کره جنوبی با برتری 3 بر2 مقابل چین قهرمانی را کسب کرد.
تیم ملی تکواندو که از ابتدای سال در مسابقات غرب آسیا و قهرمانی آسیا دو عنوان قهرمانی را کسب کرده بود با کسب عنوان قهرمانی در جام جهانی بن نوعی هرتیک کرد و سومین قهرمانی را در سال 1389 به خود اختصاص داد.

www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1120256

[/JUSTIFY]

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 10 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, kiarash, mahsa, morteza, pejvak center, pirates, Roya, shark, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: آگوست 7th, 2010, 11:06 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

والیبال ایران قهرمان کاپ آسیا شد
تصوير

ورزش > والیبال
- همشهری آنلاین:
تیم ملی والیبال ایران با پیروزی مقابل تیم قدرتمند چین، برای بار دوم عنوان قهرمانی مسابقات کاپ آسیا را به خود اختصاص داد

به گزارش همشهری آنلاین، دیدار فینال در حالی برگزار شد که تیم ملی ایران پیش‌تر حریف چینی خود را در مرحله مقدماتی با حساب 3 بر 2 شکت داده بود. اما در دیدار پایانی که در حضور افزون بر 6 هزار تماشاگر علاقمند ارومیه‌ای برگزار شد، ملی‌پوشان ایرانی توانستند در سه ست پیاپی و با نتیجه مشابه 25 بر 18 حریف قدرتمند خود را شکست دهند.
دیدار فینال دومین دوره رقابتهای والیبال کاپ آسیا عصر امروز شنبه با حضور بیش از 6 هزار تماشاگر در سالن الغدیر ارومیه برگزار شد که طی آن تیم ملی والیبال کشورمان با نتیجه 3 بر صفر تیم ملی چین را شکست داد.
در دیدار رده بندی این دوره از مسابقات که قبل از دیدار فینال برگزار شد، تیم ملی هند با پیروزی 3 بر 1 برابر چین تایپه، عنوان سوم را به خود اختصاص داد.
دومین دوره مسابقات والیبال کاپ آسیا با حضور هشت تیم برتر آسیایی به میزبانی ارومیه از 10 تا 16 مردادماه برگزار شد
www.hamshahri.org/news-113348.aspx

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, kiarash, mahsa, pejvak center, pirates, Roya, shark, thunderclap
 موضوع پست: Re: مسابقات قهرمانی ورزشی
پست جديدارسال شده در: آگوست 17th, 2010, 6:20 pm 
آفلاين
مدیر ارشد بخش تفریحات و سرگرمی ها
مدیر ارشد بخش تفریحات و سرگرمی ها
نماد کاربر

تاريخ عضويت: ژوئن 9th, 2008, 3:19 pm
تعداد مدال: 3
نشان درجه یک مدیران ارشد (1) نشان درجه یک کاربران (V.I.P) (1) نشان کاریران گروه ورزش (1)
تشکر کرده: 1509 تشکر ها
من: تالاسمی هستم
من: آقا هستم
"محض اطلاع چون خودمم تازه دیدم و کلی خوشحال شدم از این حرکت ها دیدم "

رقابتهاي قهرماني کشور بيماران تالاسمي برگزار گردید
پنجمين دوره مسابقه هاي قهرماني کشور بيماران تالاسمي در رشته پينگ پنگ 31 تير آغاز مي شود.

يزدان پناه رئيس هيئت بيماري هاي خاص استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:پنجمين دوره مسابقه هاي قهرماني کشور فدراسيون بيماري هاي خاص براي بيماران تالاسمي در رشته پينگ پنگ برگزار مي شود.
وي گفت:اين رقابتها در دو بخش آقايان و بانوان و به ميزباني استان اصفهان و در 3 رده سني نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار مي شود.
وي گفت:اين رقابتها در بخش آقايان 31 تير به مدت سه روز و در بخش بانوان 3 مرداد به مدت دو روز برگزار مي شود.

*آرشیو خبری*

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 6 کاربر از HEALTH برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, kafshdozak, mahsa, pirates, Roya, thunderclap
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 
Quick reply

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد