| امروز سپتامبر 5th, 2010, 6:49 am |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
قوانين انجمن
دوستان گرامی
درود
دوستان , این انجمن کاملا" آزاد است و شما میتوانید به راحتی و آزادانه , همانطور که در جمع دوستانه خود هستید با دیگر دوستانتان در گروه در مورد هر چیزی که خوشایندتان است صحبت و تبادل نظر کنید .
فقط یک مورد که خودتان بسیار بر آن واقفید و آن , رعایت قوانین است .
سلامت و تندرست باشید
P.C Admin
|
صفحه 1 از 1 |
[ 13 پست ] |
| حالت پرينت | مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي | ||||||
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| ZORRO |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 3rd, 2009, 12:31 am حالت من: پست ها : 125 محل سکونت: همونجایی که دلبر خونه داره ! ایران > تهران تعداد مدال: 1 تشکر کرده: 1065 تشکر ها تشکر شده: 929 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 10 کاربر از ZORRO برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, kiarash, matrix, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, shaparak, soroush, thunderclap |
|||||||
| HEALTH |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 9th, 2008, 3:19 pm پست ها : 270 تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 1509 تشکر ها تشکر شده: 1812 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 9 کاربر از HEALTH برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: kiarash, matrix, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, shaparak, shark, thunderclap |
|||||||
| vshirani |
|
||||
تاريخ عضويت: سپتامبر 30th, 2008, 1:24 pm حالت من: ![]() پست ها : 59 تشکر کرده: 90 تشکر ها تشکر شده: 438 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|||||
| بالا | |
||||
|
در کل 12 کاربر از vshirani برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, kiarash, Konstanz, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, shaparak, shark, thunderclap |
|||||
| Azadeh |
|
||||||
تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm پست ها : 364 تشکر کرده: 2050 تشکر ها تشکر شده: 2862 تشکر ها |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 12 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: kiarash, Konstanz, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, shaparak, soroush, thunderclap, vshirani |
|||||||
| vshirani |
|
||||||
تاريخ عضويت: سپتامبر 30th, 2008, 1:24 pm حالت من: ![]() پست ها : 59 تشکر کرده: 90 تشکر ها تشکر شده: 438 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 11 کاربر از vshirani برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, kiarash, Konstanz, mahsa, matrix, P.C Admin, pirates, Roya, shaparak, soroush, thunderclap |
|||||||
| kiarash |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژانويه 18th, 2009, 2:35 pm حالت من: ![]() پست ها : 147 محل سکونت: TEHRAN تعداد مدال: 1 تشکر کرده: 995 تشکر ها تشکر شده: 930 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از kiarash برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Konstanz, mahsa, matrix, Roya, shaparak, soroush, thunderclap, vshirani |
|||||||
| soroush |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 22nd, 2009, 3:38 pm حالت من: ![]() پست ها : 56 محل سکونت: Tehran تشکر کرده: 384 تشکر ها تشکر شده: 403 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از soroush برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Konstanz, matrix, pirates, Roya, shaparak, thunderclap, vshirani |
|||||||
| Roya |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm حالت من: ![]() پست ها : 561 محل سکونت: تهران-تبریز تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 6134 تشکر ها تشکر شده: 2137 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: mahsa, matrix, morteza, pirates, shaparak, thunderclap, vshirani |
|||||||
| vshirani |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 6 کاربر از vshirani برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, matrix, pirates, Roya, shaparak, thunderclap |
|||||||
| thunderclap |
|
||||||
تاريخ عضويت: آپريل 28th, 2008, 4:27 am حالت من: ![]() پست ها : 1321 محل سکونت: Tehran تشکر کرده: 3609 تشکر ها تشکر شده: 8991 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, mahsa, matrix, morteza, pirates, Roya, shaparak |
|||||||
| mahsa |
|
||||||
تاريخ عضويت: فبريه 18th, 2009, 4:39 pm حالت من: ![]() پست ها : 250 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 3094 تشکر ها تشکر شده: 1692 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 5 کاربر از mahsa برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: matrix, pirates, Roya, shaparak, thunderclap |
|||||||
| golbul |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 26th, 2009, 4:34 pm پست ها : 3 تشکر کرده: 1 تشکر ها تشکر شده: 18 تشکر ها من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 5 کاربر از golbul برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, morteza, pirates, shaparak, thunderclap |
|||||||
| thunderclap |
|
||||||
تاريخ عضويت: آپريل 28th, 2008, 4:27 am حالت من: ![]() پست ها : 1321 محل سکونت: Tehran تشکر کرده: 3609 تشکر ها تشکر شده: 8991 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, morteza, pirates, shaparak |
|||||||
|
صفحه 1 از 1 |
[ 13 پست ] |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
چه کسي حاضر است ؟ |
||||
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
| شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |

.gif)

.gif)

.gif)

.gif)
.gif)

.gif)