نام کاربري:  
کلمه عبور:  
عضويت 
امروز سپتامبر 6th, 2010, 8:47 pm

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

دورود بیکران بر دوستان و همیاران گرامی
این انجمن نیز قوانین خاصی ندارد و دوستان میتوانند با فراق بال از هرچه در مورد شغل و حرفه خود در نظرشان قابل طرح است , با در نظر گرفتن و رعایت قوانین مرکز پژواک با دیگر عزیزان به بحث و تبادل نظر و گفت و گو بپردازند .
آرزوی بنده برای همه شما خوبان
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 17 پست ] 
  حالت پرينت مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: ازدواج افراد تالاسمی و سالم , چالشها و راهکار ها
پست جديدارسال شده در: جولاي 11th, 2010, 5:14 pm 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm
حالت من: از همه چی راضیم !
تعداد مدال: 3
نشان درجه یک کاربران (V.I.P) (1) نشان کاریران فعال (1) نشان آزاد درجه دو (1)
تشکر کرده: 6134 تشکر ها
من: تالاسمی نیستم
من: خانم هستم
سلام خدمت دوستان
خواهش میکنم دوستان سوالات یا دانسته های خود را در این مورد مطرح کنند.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 17 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, bache mosbat, HEALTH, Konstanz, lizard, mahsa, morteza, P.C Admin, pejvak center, pirates, sepideh, shaparak, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: جولاي 14th, 2010, 9:13 pm 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 9th, 2009, 2:16 pm
تشکر کرده: 2785 تشکر ها
من: تالاسمی هستم
من: آقا هستم
بنظرمن رویا خانم بهتره ، خود شما شروع کننده تاپیکی که زدید باشید . تا دوستان هم مواردی رو که به نظرشان میرسد در همین راستا بنویسند .
بعضا خیلی وقتا پیش امده ، تاپیکی زده شده ولی بمرور از یاد رفته و در بایگانی سایت قرار گرفته . این تنها پیشنهاد ست .شما صلاح کار خودتون را بهتر میدانید
با تشکر فراوان

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 17 کاربر از morteza برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, Ardeshir, bache mosbat, HEALTH, Konstanz, lizard, mahsa, P.C Admin, pejvak center, pirates, Roya, shyda, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: جولاي 15th, 2010, 9:47 am 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

باشه پس اول خودم شروع میکنم چند تا سوال دارم که جوابشونو بهم بدین

نمیدونم چند نفر فکر میکنن که ازدواج با یه تالاسمی(ماژور)دور از عقل باشه ولی اینو میدونم که وقتی کسی رو دوست داشته باشی بقیه چیزا مهم نیست
سوال اولم در مورد عمر تالاسمی هاست می خواستم بدونم که چقدر این آماری که در مورد عمر زنده بودن تالاسمی ها میگن درسته چون هرکی یه چیزی میگه یکی میگه تا 30 یکی میگه تا 40 و .... آخه مگه نمیگن عمر دست خداست

سوال دومم در مورد کارایی این افراد چرا آدما فکر میکنن فرد تالاسمی یه بیماریه که نه میتونه کار کنه نه فعالیت کنه نه اینکه مثل فرد عادی باشه در صورتی که اینطور نیست

سوال سومم چرا وقتی میری پیش متخصص که راهنماییت کنه در مورد این بیماری بدترین حالت ممکن رو برات میگه طوری که ممکنه با این کارش خانواده هارو گمراه کنه و 2 نفرو از هم جدا کنه

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 18 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, Ardeshir, bache mosbat, HEALTH, Konstanz, lizard, mahsa, P.C Admin, pejvak center, pirates, shaparak, shark, shyda, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: جولاي 17th, 2010, 5:41 pm 
آنلاين
جانشین مدیر کل مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: آپريل 28th, 2008, 4:27 am
حالت من: همه چی روبراهه !
تشکر کرده: 3612 تشکر ها
درود بر دوست و دوستان گرامی
Roya نوشته است:
باشه پس اول خودم شروع میکنم چند تا سوال دارم که جوابشونو بهم بدین
نمیدونم چند نفر فکر میکنن که ازدواج با یه تالاسمی(ماژور)دور از عقل باشه ولی اینو میدونم که وقتی کسی رو دوست داشته باشی بقیه چیزا مهم نیست
سوال اولم در مورد عمر تالاسمی هاست می خواستم بدونم که چقدر این آماری که در مورد عمر زنده بودن تالاسمی ها میگن درسته چون هرکی یه چیزی میگه یکی میگه تا 30 یکی میگه تا 40 و .... آخه مگه نمیگن عمر دست خداست
سوال دومم در مورد کارایی این افراد چرا آدما فکر میکنن فرد تالاسمی یه بیماریه که نه میتونه کار کنه نه فعالیت کنه نه اینکه مثل فرد عادی باشه در صورتی که اینطور نیست
سوال سومم چرا وقتی میری پیش متخصص که راهنماییت کنه در مورد این بیماری بدترین حالت ممکن رو برات میگه طوری که ممکنه با این کارش خانواده هارو گمراه کنه و 2 نفرو از هم جدا کنه

نخست آنکه باید بدانیم تنها فعل عشق و عاشقی و علاقه برای توجیح آغاز یک زندگی کافی نیست !
توجه داشته باشید که بسیاری از زوجهای جوان که بعبارتی عاشق یکدیگرند و علاقه بسیار به یکدیگر دارند پس از انجام آزمایش ژنتیک که جهت ثبت ازدواج در محضر مورد نیاز است و پس از رویت نتیجه مبنی بر اینکه هر دو مبتلا به تالاسمی خفیف ( Minor Thalassaemia ) هستند و این بدان معناست که هر دوی ایشان ناقل ژن تالاسمی هستند و با اینکه میدانند که درنتیجه ازدواجشان بطور تصادفی امکان دارد یک و یا همه فرزندانشان مبتلا به تالاسمی شدید ( Major Thalassaemia ) متولد خواهد ...
بازهم با تکیه بر احساسات عاطفی خود و توجیحات عاشقانه این امر اشتباه و به تعبیری جنایتکارانه (1) را رغم میزنند .
پس در قدم نخست میبینیم که برای آغاز یک زندگی مشترک تنها عشق کافی نیست و میباست تمام این امر مقدس را از تمام جهات بررسی نمود بخصوص که یکسر این داستان عاشقانه نامی بعنوان تالاسمی باشد که نشان میدهد احتیاط شرط عقل است .
اما در مورد طول عمر دوستان با عارضه تالاسمی تنها به دو مورد اشاره مینمایم :
  1. افزایش طول زندگی با درمان مناسب همانند افراد عادی جامعه که مبتلا به عارضه تالاسمی نیستند .
  2. کاهش طول زندگی با درمان غیر همانند افرادی که به بیماریهای غیر قابل درمان همراه با درد و رنج و همچنان در بیمارستانها مشغول رفت و آمد و بستری شدن هستند .
و اشاره به اینکه امار و ارقام طول عمر و مرگ و میر این دوستان تماما" مربوط به طب پزشکی است و چندان با درمان امروز و اینکه بیمار بفکر خود هست یا خیر کاری ندارند .
در مورد توانایی فعالیت و کارایی هیچکدام از دوستان نباید خودشان را گول بزنند چراکه همین امر باعث مشکلات بسیاری برای این دوستان میشود .
دوستانی که سعی میکنند خود را همطراز افراد دیگر که عارضه تالاسمی را به یدک نمیکشند قرار دهند دچار مشکلاتی میشوند که در دراز مدت عوارض آن مشخص میشود ...
یکی و مهمترین این مشکلات کمی وقت و در مواقعی کاهلی در امر درمان است که حال همگان از عوارض آن باخبرند !
از اینجهت دوستانی هستند که از لحاظ کارایی هیچ کم و کاستی ندارند و در پستهای مختلف مشغول بکارند ...
شغلهایی از قبیل : پزشکی , داروسازی , مهندسی , ریاست و مدیر عاملی شرکت بزرگ , داروسازی و صاحب امتیاز یم داروخانه , تکنسین اطاق جراحی , کارمند سازمان انتقال خون , کارمندی سازمان صدا و سیما , گروه های تخصصی , عضویت در سازمان بهداشت جهانی ( WHO ) , مربی بدنسازی , تکواندو کار و ...
بسیاری مشاغل دیگر که در یک نوشته نمیگنجد .
پاسخ پرسش سومتان بسیار کوتاه است و مستدل :
هنوز بسیاری از پزشکان عمومی , متخصص خون و حتی فوق تخصص خون و آنکولوژی هم درک و علم و اطلاعات درستی از بیماری و بیماران تالاسمی ندارند .
حتما" شنیده اید که پزشک عمومی , متخصص خون و حتی فوق تخصص خون و آنکولوژی پس از رویت یک ف*یل*تر تزریق خون و یا پمپ تزریق دسفرال پس از آنکه مدتی با دهان باز آنها را رویت نمودند , با شگفتی از بیمار راجع به نوع عملکرد و کارایی و حاصل عمل آن از ایشان پرسیده اند .
بنابر این توصیه اکید این است :
درباره بیماری و بیماران تالاسمی تنها با پزشک عمومی , متخصص خون و یا فوق تخصص خون و آنکولوژی درمانگر این بیماران مشورت کنید !
در پایان امیدوارم این گفتگو که بسیار مفید و حائز اهمیت است ادامه پیدا نموده و بتواند به اگاهی بیشتر آحاد جامعه در مورد این بیماری و بیماران مبتلا به آن کمک نموده , بصورت علمی پاسخ ایشان را بدهد .

مهم اینه که امروز خوب باشی تا فردا ماندگار بشی !

دوستان ... قبل از آغاز فعالیتتان روی تصویر زیر کلیک کنید :

تصوير

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 20 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, Ardeshir, bache mosbat, HEALTH, homan, Konstanz, lizard, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, pejvak center, pirates, Roya, shaparak, shark, siyavash, SokooT, thala tala, ZORRO
پست جديدارسال شده در: جولاي 17th, 2010, 6:45 pm 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

آقای thunderclap ممنون از توضیحتون اگه یکی از زوج سالم و دیگری تالاسمی ماژور باشه آیا بچه اینها هم تالاسمی میشه؟ چند درصد امکان داره این بچه سالم باشه و برای این زوج هم آزمایش ژنتیک نیاز هست یا نه؟

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 11 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, bache mosbat, lizard, mahsa, P.C Admin, pejvak center, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO
 موضوع پست: Re: ازدواج افراد تالاسمی و سالم , چالشها و راهکار ها
پست جديدارسال شده در: جولاي 17th, 2010, 7:44 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: اکتبر 7th, 2009, 11:17 pm
حالت من: خوشحالم !
تشکر کرده: 195 تشکر ها
رئیس عالی بود )(*)(
ًٌٍَُِ

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 14 کاربر از pejvak center برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, Ardeshir, bache mosbat, Konstanz, lizard, mahsa, P.C Admin, Roya, shark, SokooT, thala tala, thunderclap, zebel khan, ZORRO
پست جديدارسال شده در: جولاي 25th, 2010, 10:19 am 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

آقای thunderclap منتظر جواب سوالم هستم

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 10 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, bache mosbat, lizard, mahsa, P.C Admin, SokooT, thala tala, thunderclap, zebel khan, ZORRO
پست جديدارسال شده در: جولاي 25th, 2010, 8:13 pm 
آنلاين
نماد کاربر

درود بر دوست و دوستان گرامی
Roya نوشته است:
آقای thunderclap ممنون از توضیحتون اگه یکی از زوج سالم و دیگری تالاسمی ماژور باشه آیا بچه اینها هم تالاسمی میشه؟ چند درصد امکان داره این بچه سالم باشه و برای این زوج هم آزمایش ژنتیک نیاز هست یا نه؟

دوست گرامی
Roya
بهترین مرجع جهت این پرسش شما مقالات در این گفتگو است .
درمورد ازمایش ژنتیک باید بگویم که متوجه منظورتان نشدم !
اگر میدانید یکی از طرفین تالاسمی و طرف دیگر کاملا" سالم است حتما" نتیجه یک آزمایش ژنتیک است و آزمایش دیگری نیاز نیست .
اگر منظور دیگری مثلا" در مورد مبتلا بودن فرزند به تالاسمی دارید بفرمائید تا بهتر و راحت تر به پاسخ خود برسید .
Roya نوشته است:
آقای thunderclap منتظر جواب سوالم هستم

از تاخیر در پاسخگویی به شما پوزش میخواهم ( البته فکر میکردم دیگر دوستان نیز اطلاعات خوبی در اینگونه موارد داشته باشند و در گفتگو شرکت نمایند .

تصوير

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 12 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, bache mosbat, HEALTH, lizard, mahsa, P.C Admin, Roya, siyavash, SokooT, thala tala, zebel khan, ZORRO
پست جديدارسال شده در: آگوست 5th, 2010, 1:17 pm 
آفلاين
قدم دوم در مرکز پژواک
قدم دوم در مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: ژوئن 16th, 2008, 3:20 am
تشکر کرده: 351 تشکر ها
من تعجب میکنم که چرا یک همچین موضوعی باید مورد شک دیگران باشه
منظورم اینه که تالاسمیها مثل ادمهای عادی و سالم هستن
چطور میتونن مارو از دیگران جدا کنن درحالی که ما هم مثل همه ادمها توی جامعه هستیم و کار و زندگی میکنیم

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 11 کاربر از bache mosbat برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, HEALTH, Konstanz, mahsa, P.C Admin, Roya, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: آگوست 5th, 2010, 3:23 pm 
آفلاين
مدیر ارشد بخش تفریحات و سرگرمی ها
مدیر ارشد بخش تفریحات و سرگرمی ها
نماد کاربر

تاريخ عضويت: ژوئن 9th, 2008, 3:19 pm
نشان درجه یک مدیران ارشد (1) نشان درجه یک کاربران (V.I.P) (1) نشان کاریران گروه ورزش (1)
تشکر کرده: 1546 تشکر ها
bache mosbat
منکه نفهمیدم منظور تو با کیه هرچی کل تاپیکو خوندم :-؟
سوال رویا خیلی خوب و بجا هست + توضیحات thunder clap که همیشه واضح و کاملن

باید اطلاعات و دانسته های عموم مردم واقشار مختلف که پزشک ها هم جزوشونن با همین بحث ها بره بالا دیگه و اطلاع رسانی های گسترده تر هرکی در حد توان خودش
در اینکه تالاسمی ها عادی هستند که شکی نیست ، مثل میلیون ها نفر یه مشکل کوچیک دارن و اونم نارسائی ژنتیکی کوچیکه که با درمان مناسبی که هست میشه کنترل کرد و با این سرعت پیشرفت علم همه چی حل میشه انشالله

اگر کسی جدا میکنه توی ذهن خودش از ناآگاهی و بی خبریشه (نادان = دانا نبودن)

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 10 کاربر از HEALTH برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, bache mosbat, Konstanz, mahsa, Roya, shaparak, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: آگوست 5th, 2010, 7:56 pm 
آفلاين
قدم دوم در مرکز پژواک
قدم دوم در مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: ژوئن 16th, 2008, 3:20 am
تشکر کرده: 351 تشکر ها
abbas نوشته است:
bache mosbat
منکه نفهمیدم منظور تو با کیه هرچی کل تاپیکو خوندم :-؟
سوال رویا خیلی خوب و بجا هست + توضیحات thunder clap که همیشه واضح و کاملن

باید اطلاعات و دانسته های عموم مردم واقشار مختلف که پزشک ها هم جزوشونن با همین بحث ها بره بالا دیگه و اطلاع رسانی های گسترده تر هرکی در حد توان خودش
در اینکه تالاسمی ها عادی هستند که شکی نیست ، مثل میلیون ها نفر یه مشکل کوچیک دارن و اونم نارسائی ژنتیکی کوچیکه که با درمان مناسبی که هست میشه کنترل کرد و با این سرعت پیشرفت علم همه چی حل میشه انشالله

اگر کسی جدا میکنه توی ذهن خودش از ناآگاهی و بی خبریشه (نادان = دانا نبودن)

داداش کجاشو نفهمیدی ؟ بگو تا برات توضیح بدم
من منظورم اونهاییکه که جلو ازدواج دختر و پسرهای تالاسمی رو با افراد سالم میگیرنه و بلعکس

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 11 کاربر از bache mosbat برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, HEALTH, Konstanz, mahsa, Roya, shaparak, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: آگوست 7th, 2010, 10:15 am 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

ممنون از توضیحاتی که میدین آقای thunder clap
یه زوج سالم و تالاسمی میخوان صاحب بچه بشن قبل از بچه دار شدن باید چی کار کنن؟ چه آزمایشاتی باید انجام بدن

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, HEALTH, mahsa, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: آگوست 7th, 2010, 3:14 pm 
آنلاين
نماد کاربر

Roya نوشته است:
ممنون از توضیحاتی که میدین آقای thunder clap
یه زوج سالم و تالاسمی میخوان صاحب بچه بشن قبل از بچه دار شدن باید چی کار کنن؟ چه آزمایشاتی باید انجام بدن

درود بر دوست گرامی
Roya
جهت این کار آزمایشی بنام ( PDN ( Parental Diagnosis پیش بینی شده و موجود است .
مراحل و توضیحات بدین صورت است ...

موارد انجام آزمايشات قبل از تولد
  1. زوج ناقلي كه قصد دارند بچه دار شوند
  2. زوج ناقلي كه فرزند غير مبتلا (سالم يا مينور) داشته و مي خواهند از سالم بودن بچه هاي بعدي شان اطمينان حاصل نمايند.
  3. زوج ناقلي كه فرزند ماژور داشته و مي خواهند از سالم بودن بچه هاي بعدي شان اطمينان حاصل نمايند.
روند انجام آزمايشات قبل از تولد (PND)

آزمايش PND شامل دو مرحله مي باشد :
مرحله اول - اين مرحله قبل از بارداری صورت گرفته و طی آن با استفاده از نمونه های خون، نقص ژنی منجر به تالاسمی در يك زوج مشخص مي شود
مرحله دوم - اين مرحله پس از وقوع بارداری صورت گرفته و طی آن با استفاده از نمونه های خون، نقص جنين تحقيق شده و وضعيت سلامتی جنين از نظر ابتلا به تالاسمی مشخص مي گردد.

بهترين زمان براي مراجعه يك زوج جهت انجام PND قبل از بارداري مي باشد .

اقدامات ممكن در صورت تشخيص تالاسمی ماژور در جنين :

بعد از انجام آزمايشات لازم چنانچه جنين مبتلا به تالاسمی ماژور ( نوع شديد ) تشخيص داده شود والدين به اختيار خود مي توانند حداكثر تا هفته 15 حاملگی با ارائه نتايج آزمايشات به پزشكي قانونی جهت ختم بارداری به زايشگاه معرفي گردند و در غير اينصورت خود را براي مقابله با مشكلات داشتن يك فرزند مبتلا به تالاسمي ماژور آماده سازند .

وضعيت زوجين ناقلی كه بدون سابقه PND باردار شده اند :

چنانچه ذكر شد زمان مناسب برای انجام PND، پيش از بارداری است اما در صورتی كه يك خانم ناقل، باردار شده باشد و ناقل بودن وی و همسرش محرز باشد و مينور بودن هيچ يك مورد شك نباشد، در برخي موارد اين شانس وجود دارد كه در زمان باقيمانده ( از زمان تشكيل پرونده تا پايان هفته 15 بارداری ) به جواب رسيد و لذا با پذيرفتن امكان عدم رسيدن به جواب و در دست داشتن تمامی نمونه ها و مدارك لازم مي توانند به آزمايشگاه مراجعه نمايند .
لازم به ذكر است در صورت عدم رسيدن به جواب در بارداری نتايج بدست آمده در بارداری های بعدی قابل استفاده بوده و پرونده بيمار قابل رجوع است .

مراجعه به موقع با آزمايشگاه تشخيص قبل از تولد تالاسمي راهي قابل اطمينان براي جلوگيري از تولد يك بيمار تالاسمي ماژور است.

تصوير

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 10 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
abdolahi, HEALTH, Konstanz, mahsa, P.C Admin, Roya, siyavash, SokooT, thala tala, ZORRO
پست جديدارسال شده در: آگوست 8th, 2010, 9:28 pm 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: جولاي 6th, 2008, 2:55 am
تعداد مدال: 2
نشان درجه یک کاربران (V.I.P) (1) نشان کاریران فعال (1)
تشکر کرده: 244 تشکر ها
با سلام تمام این مبحث برای این بود که یه غیر تالاسمی با یک تالاسمی میخواست ازدواج کند؟! اولا که من وازه افراد تالاسمی با سالم را اصلا مناسب وخوب نمیدونم یعنی ما بیماریم و بقیه سالم؟ سالم بودن را شما به چی میگوید؟ از کجا میدونید که آنهایی که به ظاهر سالمند واقعا سالم هستند؟ شما ها که به خدا و ...معتقد هستید نمیگید عمر دست خداست؟ خیلی از تالاسمی ها هستند که از مثلا سالم سالمترند یک نمونه اش آقا عباس که نشان داد همه جوره از خیلیها هم سالمتره و هم با وجود و جنم من یک نمونه سراغ دارم که یک تالا بایک غیر تالا میخواست ازدواج کند خانواده دختر راضی نبودن تا اینکه بالاخره ازدواج کردن و بعد از چند سال ازدواج همراه باعشق همسر به دلیل ابتلاء به سرطان سینه درگذشتند. صحبت ممن با شما دوستان مثلا سالم است فکر نکنید فقط این عمر برای تالاسمیها کوتاه است هیچ ضمانت و کارانتی وجود نداره! واقعا برای خیایها و طرز فکرشان متاسفم

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 7 کاربر از dariush برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, Roya, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: آگوست 9th, 2010, 1:27 am 
آفلاين
رهبر روابط عمومی مرکز پژواک
رهبر روابط عمومی مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: ژوئن 5th, 2008, 4:50 pm
تعداد مدال: 1
نشان کاربر فعال روابط عمومی (1)
تشکر کرده: 1311 تشکر ها
dariush نوشته است:
با سلام تمام این مبحث برای این بود که یه غیر تالاسمی با یک تالاسمی میخواست ازدواج کند؟! اولا که من وازه افراد تالاسمی با سالم را اصلا مناسب وخوب نمیدونم یعنی ما بیماریم و بقیه سالم؟ سالم بودن را شما به چی میگوید؟ از کجا میدونید که آنهایی که به ظاهر سالمند واقعا سالم هستند؟ شما ها که به خدا و ...معتقد هستید نمیگید عمر دست خداست؟ خیلی از تالاسمی ها هستند که از مثلا سالم سالمترند یک نمونه اش آقا عباس که نشان داد همه جوره از خیلیها هم سالمتره و هم با وجود و جنم من یک نمونه سراغ دارم که یک تالا بایک غیر تالا میخواست ازدواج کند خانواده دختر راضی نبودن تا اینکه بالاخره ازدواج کردن و بعد از چند سال ازدواج همراه باعشق همسر به دلیل ابتلاء به سرطان سینه درگذشتند. صحبت ممن با شما دوستان مثلا سالم است فکر نکنید فقط این عمر برای تالاسمیها کوتاه است هیچ ضمانت و کارانتی وجود نداره! واقعا برای خیایها و طرز فکرشان متاسفم

داریوش خان گل گفتی داداش )(*)(
واقعا همینطوره و همینو من از اول اینکه وارد اینجا شدم تو امضام نوشتم و منظورمم همینی بود که شما گفتی
واقعا بچه های ما هیچی از دیگران کم ندارن که هیچ اضاف هم دارن و اونهم بخاطر خودساختگیشونه
از نظر من این تاپیک خیلی خوبه برای نشون دادن این توانائیها که به همه دنیا بفهمونیم که بچه های ما دکتر و مهندس و دانشجو و مثل اقا عباس ورزشکار و اینها هستن و کلی کارهای دیگه که خیلیها که مشکل مارو ندارن و بظاهر خودشونو سالم میدونن تو خواب هم اون فعالیتهارو نمیتونن بکنن
رویا خانم خوب صحبتی کرد اون بالا و من واقعا از به انسانهایی که طرز فکرشون اینطوره و خودشونم تلاش میکنن و دنبال اطلاع و اطلاع رسانی تو جمعمون هستن افتخار میکنم
امیدوارم سطح اگاهی مردم بالاتر بره و امثال رویا خانم و شوهرشونم خوشبخت بشن
یاحق

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 7 کاربر از thala tala برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
dariush, HEALTH, Roya, siyavash, SokooT, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: آگوست 9th, 2010, 12:03 pm 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

سلام خدمت دوست عزیز آقا dariush
من نمی خواستم به کسی توهین کنم اگه سوالاتی که پرسیدم یا واژه هایی که استفاده کردم اشتباه یا نابه جا بوده یا باعث ناراحتی شما شده به بزرگیه خودتون ببخشید این حرفایی که شما فرمودید منم قبول دارم هیچ تضمینی به چیزی نیست از اتفاق فردی که میگه سالمه شاید سالی یه بارم چک آپ نمیره حتی اگه مریضم باشه تا موقعی که حالش بدتر نشده کاری نمیکنه کسی که سلامتی داره قدرشو نمیدونه مگر اتفاقی براش بیفته اون موقع آویزون خدا میشه ازش کمک میخواد
بازم ببخشید GERYE 5

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 7 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
dariush, HEALTH, P.C Admin, siyavash, SokooT, thunderclap, ZORRO
پست جديدارسال شده در: آگوست 13th, 2010, 8:19 pm 
آفلاين
تازه وارد مرکز پژواک
تازه وارد مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: آگوست 13th, 2010, 4:46 pm
حالت من: دلم میخواهد حرف بزنم !
تشکر کرده: 105 تشکر ها
بحث جالبیه
تا حدودی با حرف ها و نظراته داریوش و تالا طلا موافقم
و اینکه حرف رویا برا خودشم صدق میکنه دیگه بنده خدا
تا وقتیکه نیازی به اطلاعات راجع به تالاسمی نداشته که نمیومد اینجا عضو شه و فعالیت کنه: "منم قبول دارم هیچ تضمینی به چیزی نیست از اتفاق فردی که میگه سالمه شاید سالی یه بارم چک آپ نمیره حتی اگه مریضم باشه تا موقعی که حالش بدتر نشده کاری نمیکنه کسی که سلامتی داره قدرشو نمیدونه مگر اتفاقی براش بیفته اون موقع"
حالا که سعی خودشو کرد و دیگه آش کشک خالته باید تو پژواک فعال باشی که نگیم دیگه خرت از پل گذشت و ....

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 4 کاربر از SokooT برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
dariush, HEALTH, Roya, thunderclap
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 17 پست ] 
Quick reply

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد