| امروز سپتامبر 6th, 2010, 8:47 pm |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
قوانين انجمن
دورود بیکران بر دوستان و همیاران گرامی
این انجمن نیز قوانین خاصی ندارد و دوستان میتوانند با فراق بال از هرچه در مورد شغل و حرفه خود در نظرشان قابل طرح است , با در نظر گرفتن و رعایت قوانین مرکز پژواک با دیگر عزیزان به بحث و تبادل نظر و گفت و گو بپردازند .
آرزوی بنده برای همه شما خوبان
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin
|
صفحه 1 از 1 |
[ 17 پست ] |
| حالت پرينت | مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي | ||||||
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Roya |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm حالت من: ![]() پست ها : 561 محل سکونت: تهران-تبریز تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 6134 تشکر ها تشکر شده: 2137 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 17 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, bache mosbat, HEALTH, Konstanz, lizard, mahsa, morteza, P.C Admin, pejvak center, pirates, sepideh, shaparak, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| morteza |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 9th, 2009, 2:16 pm پست ها : 241 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 2785 تشکر ها تشکر شده: 1721 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 17 کاربر از morteza برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, Ardeshir, bache mosbat, HEALTH, Konstanz, lizard, mahsa, P.C Admin, pejvak center, pirates, Roya, shyda, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| Roya |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm حالت من: ![]() پست ها : 561 محل سکونت: تهران-تبریز تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 6134 تشکر ها تشکر شده: 2137 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 18 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, Ardeshir, bache mosbat, HEALTH, Konstanz, lizard, mahsa, P.C Admin, pejvak center, pirates, shaparak, shark, shyda, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| thunderclap |
|
||||||
تاريخ عضويت: آپريل 28th, 2008, 4:27 am حالت من: ![]() پست ها : 1322 محل سکونت: Tehran تشکر کرده: 3612 تشکر ها تشکر شده: 9009 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 20 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, Ardeshir, bache mosbat, HEALTH, homan, Konstanz, lizard, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, pejvak center, pirates, Roya, shaparak, shark, siyavash, SokooT, thala tala, ZORRO |
|||||||
| Roya |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 11 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, bache mosbat, lizard, mahsa, P.C Admin, pejvak center, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| pejvak center |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 7th, 2009, 11:17 pm حالت من: ![]() پست ها : 39 تشکر کرده: 195 تشکر ها تشکر شده: 257 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 14 کاربر از pejvak center برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, Ardeshir, bache mosbat, Konstanz, lizard, mahsa, P.C Admin, Roya, shark, SokooT, thala tala, thunderclap, zebel khan, ZORRO |
|||||||
| Roya |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 10 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, bache mosbat, lizard, mahsa, P.C Admin, SokooT, thala tala, thunderclap, zebel khan, ZORRO |
|||||||
| thunderclap |
|
||||||
تاريخ عضويت: آپريل 28th, 2008, 4:27 am حالت من: ![]() پست ها : 1322 محل سکونت: Tehran تشکر کرده: 3612 تشکر ها تشکر شده: 9009 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 12 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, bache mosbat, HEALTH, lizard, mahsa, P.C Admin, Roya, siyavash, SokooT, thala tala, zebel khan, ZORRO |
|||||||
| bache mosbat |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 16th, 2008, 3:20 am حالت من: ![]() پست ها : 52 محل سکونت: تیرووووون تشکر کرده: 351 تشکر ها تشکر شده: 369 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 11 کاربر از bache mosbat برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, HEALTH, Konstanz, mahsa, P.C Admin, Roya, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| HEALTH |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 9th, 2008, 3:19 pm پست ها : 272 تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 1546 تشکر ها تشکر شده: 1829 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 10 کاربر از HEALTH برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, bache mosbat, Konstanz, mahsa, Roya, shaparak, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| bache mosbat |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 16th, 2008, 3:20 am حالت من: ![]() پست ها : 52 محل سکونت: تیرووووون تشکر کرده: 351 تشکر ها تشکر شده: 369 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 11 کاربر از bache mosbat برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, HEALTH, Konstanz, mahsa, Roya, shaparak, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| Roya |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, HEALTH, mahsa, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| thunderclap |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 10 کاربر از thunderclap برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, HEALTH, Konstanz, mahsa, P.C Admin, Roya, siyavash, SokooT, thala tala, ZORRO |
|||||||
| dariush |
|
||||||
تاريخ عضويت: جولاي 6th, 2008, 2:55 am پست ها : 291 محل سکونت: آلمان تعداد مدال: 2 تشکر کرده: 244 تشکر ها تشکر شده: 1640 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از dariush برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, Roya, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| thala tala |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 5th, 2008, 4:50 pm حالت من: ![]() پست ها : 325 محل سکونت: اون گوشه کنارهای مرکز ایران تعداد مدال: 1 تشکر کرده: 1311 تشکر ها تشکر شده: 2447 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از thala tala برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: dariush, HEALTH, Roya, siyavash, SokooT, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| Roya |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: dariush, HEALTH, P.C Admin, siyavash, SokooT, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| SokooT |
|
||||||
تاريخ عضويت: آگوست 13th, 2010, 4:46 pm حالت من: ![]() پست ها : 12 محل سکونت: ایران تشکر کرده: 105 تشکر ها تشکر شده: 66 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از SokooT برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: dariush, HEALTH, Roya, thunderclap |
|||||||
|
صفحه 1 از 1 |
[ 17 پست ] |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
چه کسي حاضر است ؟ |
||||
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان |
| شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |

.gif)

.gif)

.gif)

.gif)

.gif)