| امروز سپتامبر 9th, 2010, 3:03 pm |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
قوانين انجمن
دورود بیکران بر دوستان و همیاران گرامی
این بخش نیز قوانین خاصی ندارد و دوستان میتوانند با فراق بال از شعر , کتاب و یا مقاله ای و .. تمام آنچه در این حدود است و مورد پسندشان بود و تصور نمودند برای دیگر دوستان نیز مفید است را یا بصورت چکیده و یا ذکر نام با در نظر گرفتن و رعایت قوانین مرکز پژواک معرفی نمایند یا با دیگر عزیزان در باره آن به بحث و تبادل نظر و گفت و گو بپردازند .
آرزوی بنده برای همه شما خوبان
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin
داستان کوتاه
مديران انجمن: alireza, thunderclap, kiarash
|
صفحه 2 از 2 |
[ 27 پست ] | برو به صفحه قبلي 1, 2 |
| حالت پرينت | مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي | ||||||
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Roya |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm حالت من: ![]() پست ها : 561 محل سکونت: تهران-تبریز تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 6134 تشکر ها تشکر شده: 2145 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Azadeh, mahsa, matrix, morteza, pirates, shaparak, shark, thunderclap |
|||||||
| PerSiphone |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 4th, 2010, 11:52 pm پست ها : 6 تشکر کرده: 4 تشکر ها تشکر شده: 42 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از PerSiphone برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: mahsa, Roya, shark, thunderclap |
|||||||
| PerSiphone |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 4th, 2010, 11:52 pm پست ها : 6 تشکر کرده: 4 تشکر ها تشکر شده: 42 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از PerSiphone برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: mahsa, Roya, shark, thunderclap |
|||||||
| PerSiphone |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از PerSiphone برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Azadeh, HEALTH, homan, mahsa, Roya, shark, thunderclap |
|||||||
| Roya |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm حالت من: ![]() پست ها : 561 محل سکونت: تهران-تبریز تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 6134 تشکر ها تشکر شده: 2145 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل یک کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: homan |
|||||||
| Roya |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 2 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: homan, thunderclap |
|||||||
| Roya |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل یک کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: thunderclap |
|||||||
|
صفحه 2 از 2 |
[ 27 پست ] | برو به صفحه قبلي 1, 2 |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
چه کسي حاضر است ؟ |
||||
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان |
| شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |

.gif)