| امروز سپتامبر 5th, 2010, 6:43 am |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
قوانين انجمن
درود بیکران بر دوستان و همیاران گرامی
قوانین این بخش بخاطر تخصصی بودن آن کمی سخت است :
1 - دوستانی که در این انجمن فعالیت مینمایند باید کاملا" به زبان انگلیسی تسلت داشته تا بتوانند کلمه به کلمه متون ارسالی به کنفرانسها را برای خود ترجمه و پس از اطمینان از ارتباط آن , اصل مقاله را به مرکز پژواک انتقال دهند .
2 - از دوستانی که پرسشی در مورد هریک از موارد مقالات دارند درخواست میشود در بخش پرسهای همین بخش که انجمی جدا دارد آن را مطرح نمایند و از پرسش در تاپیک مربوط به مقاله یا مقالات جدا" خودداری نمایند تا سسله مقالات پشت سر هم به عزیزان منتقل گردد .
4 - دوستام گرامی که به انتقال مقالات میپردازند تلاش نمایند تا همه مقاله به تاپیک مورد نظر انتقال یابد و از قطعه قطعه نمودن مقالات و چند پست نمودن مقالات خودداری نمایند تا رشته کار از خوانندگان مقاله خارج نشود .
6 - دوستان , درج منبع و نویسنده مطالب و مقالات در همهء بخشها و انجمنها و گفتگوهای مرکز پژواک ضروریست اما در این بخش و انجمنها و گفتگوهای آن اجباری میباشد , پس در انجام آن بعنوان سپاسگزاری از تلاش پژوهشگر مقاله بکوشید .
در پایان سپاس بی پایان و ویژه و آرزوی سلامت برای همه عزیزانی که با تلاش خود آگاهی را از همه نقاط دنیا نزد دوستان و عزیزان تالاسمی می آورند .
سلامت و پیروز باشید
P.C Admin
|
صفحه 1 از 1 |
[ 1 پست ] |
| حالت پرينت | ارسال به دوستان | مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي | ||||||
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| HEALTH |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 9th, 2008, 3:19 pm پست ها : 270 تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 1509 تشکر ها تشکر شده: 1812 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |||||||
|
در کل 7 کاربر از HEALTH برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: homan, mahsa, morteza, Roya, shaparak, thala tala, thunderclap |
|||||||
|
صفحه 1 از 1 |
[ 1 پست ] |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
چه کسي حاضر است ؟ |
||||
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان |
| شما مي توانيد يک مبحث جديد در اين انجمن ارسال کنيد شما مي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |