نام کاربري:  
کلمه عبور:  
عضويت 
امروز سپتامبر 5th, 2010, 7:06 am

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

درود بی پایان بر شما
این انجمن قوانین خاصی ندارد جز آنکه بدانید و یخاطر داشته باشید همان اندازه که شما به یک پاسخ درست در مقابل پرسشتان ارزش قائلید همان اندازه هم نهایت کوششتان را برای پاسخ صحیح به پرسش دوستانتان بکار ببرید .
توجه داشته باشید :
در این انجمن فقط اطلاعیه , اخبار , قوانین و ... انجمن تالاسمی ایران قرار میگیرد .
این موارد از راهنمایی ساعات کار انجمن و پذیرش عزیزان تلاسمی گرفته تا دعوتنامه برای جشنها و مجمع عمومی جهت رای گیری هئیت مدیره را شامل میگردد .
این انجمن یک قانون بسیار خاص دارد و آن اینکه نگارنده پستهایی که از جانب انجمن تالاسمی ایران ارسال میگردد از یک نام کاربری خاص استفاده تا در صورتی که کاربر عزیز دیگری به اشتباه خبری را ارسال نمود بقیه اعضاء متوجه اشتباه آن عزیز بشوند و ار آنجا که نام کاربری برای هر عضو با عضو دیگر تفاوت میکند و مانند امضاء فردی است تمایز بین درستی خبر و اشتباه بودن آن چندان دشوار نیست .
بدیهیست دوست عزیزی که در گروه سخنگویان در مرکز پژواک همراه باقی دوستان قرار خواهند گرفت از طرف مرکز مربوطه به مرکز پژواک معرفی خواهند شد .
همیشه سلامت و بهروز باشید
B Admin

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 
  حالت پرينت مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: خبر دولتی و بهداشتی
پست جديدارسال شده در: ژوئن 10th, 2010, 1:28 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm
حالت من: حالم بده !
تعداد مدال: 2
نشان خبرنگار فعال (1) نشان کاریران فعال (1)
تشکر کرده: 589 تشکر ها
من: تالاسمی نیستم
من: خانم هستم
مدیرکل داروی وزارت بهداشت:

بدهی داروخانه ها موجب کمبود موقت دارو می شود

مدیرکل نظارت بر امور دارو و مواد مخدر وزارت بهداشت، بدهی برخی از داروخانه‌ها به شرکتهای توزیع کننده دارو را باعث قطع موقت تحویل دارو به این مراکز دانست و گفت: بروز این وضعیت موجب انتشار اخبار کمبود دارو می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدرضا شانه‌ساز از کاهش 20 درصدی چهار قلم داروی پرمصرف بیماران گوارشی و چربی خون بالا خبر داد و گفت: قیمت این داروها براساس قیمت مواد اولیه و قیمت تمام شده، تنظیم شده و فهرست آن برای تمام شرکتهای تولیدی و توزیعی دارو ارسال شده است.
وی افزود: وزارت بهداشت تا زمان هدفمند شدن یارانه‌ها هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت داروها ندارد و پس از بررسی تاثیر هدفمندسازی یارانه‌ها بر روی چرخه نظام دارویی کشور در این خصوص اعلام نظر خواهد کرد.
شانه ساز با بیان اینکه معمولا خبر افزایش قیمت دارو سریع منتشر می‌شود اما خبر کاهش قیمتها کمتر مورد توجه رسانه‌ها قرار می‌گیرد، از رسانه‌ها خواست اخبار کاهش قیمت داروها را نیز مورد توجه قرار دهند.
وی همچنین در مورد کمبودهای احتمالی دارو در داروخانه ‌ها گفت: به جز مقطع کوتاهی در ابتدای سال که کمبود داروی بیماران ام اس به ما گزارش شد و بعد مشخص شد این بیماران از مصرف نمونه‌های تولید داخل امتناع کرده و برند خاصی را مطالبه کردند، تا کنون هیچ گزارش کمبود دارویی از هیچ مرکز توزیع دارویی به دست ما نرسیده است.
شانه ساز برخی کمبودهای دارویی را ناشی از بدهی داروخانه‌ها به شرکتهای توزیع کننده دارویی دانست و ‌گفت: گاهی پیش می‌آید به دلیل بدهی برخی از داروخانه‌ها به شرکتهای توزیع کننده دارو، تحویل دارو به این مراکز به طور موقت قطع شده و همین امر موجب انتشار اخبار کمبود دارو می شود. در حالی که با جبران این کمبود و در اختیار گذاشتن دارو به داروخانه‌ ها توسط مراکز توزیعی دارو شاهد طبیعی شدن چرخه نظام دارویی هستیم و نگرانی خاصی وجود ندارد.
www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1097849

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 8 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
Ardeshir, HEALTH, mahsa, morteza, P.C Admin, Roya, shark, thunderclap
پست جديدارسال شده در: جولاي 27th, 2010, 1:46 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

سفید کننده به جای کلر در برخی استخرهای ایران
تصوير

سلامت > عمومی
- همشهری آنلاین:
رئیس اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت در خصوص استفاده از مایع سفید کننده به جای کلر برای ضدعفونی استخرها گفت: تخلف در برخی از این اماکن وجود دارد و آن را رد نمی کنم.

مهندس رضا غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: گزارش رسمی در زمینه استفاده از مایع سفید کننده به جای کلر برای ضدعفونی استخرها نداریم اما احتمال تخلف همیشه وجود دارد.
قیمت بالای کلر باعث شده برخی صاحبان استخر‌ها به جای استفاده از کلر از سفید کننده‌های خطرناک استفاده کنند در حالی که این سفید کننده ها معمولا برای تمیز کردن اشیا به کار می‌رود و نمی‌توان از آنها برای ضدعفونی آب استفاده کرد. سفید کننده ها به پوست و ریه شناگران آسیب می‌رساند و حتی باعث ریزش موهای سطح پوست بدن و سر می‌شود.
البته به گفته غلامی، تمام استخرها این عمل را انجام نمی دهند و ممکن است گرمای هوا برخی افراد را به اشتباه اندازد: درجه دمای آب در این روزها گرمتر شده و این موضوع باعث می شود بوی کلر با شدت بیشتری استشمام شود که مشابهت زیادی با بوی مایع سفید کننده دارد و از همین تصور می شود که از مایع سفید کننده به جای کلر در استخر استفاده شده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه درجه شایعات در مورد استفاده از مایع سفیدکننده به جای کلر در برخی از استخرها به اندازه ای نیست که به گوش می رسد، اظهارداشت: مواردی از این تخلفات در سالهای گذشته داشته ایم.
رعایت نکردن نکات ایمنی و بهداشتی اعم از بهداشت فردی و بهداشت محیطی استخرها از قبیل آب استخر و محیط آن از جمله عوامل مهمی است که باعث بروز انواع بیماریها از جمله عفونت چشمی و انواع کچلی می شود.
www.hamshahrionline.ir/news-112429.aspx

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 6 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
alireza, HEALTH, mahsa, P.C Admin, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آگوست 6th, 2010, 2:40 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

آب معدنی بدون نشان استاندارد نخورید
تصوير

سلامت > عمومی
- همشهری آنلاین:
سخنگوی سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: آبهای معدنی و بسته بندی مشمول مقررات استانداردهای اجباری هستند و سازمان استاندارد تنها مرجع تعیین و تایید کیفیت این آبها است.

حسین آزارشی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج با اعلام خبر فوق افزود: سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در راستای عمل به وظایف ذاتی خود و طرح اجرای هماهنگ استانداردها (طاها) به منظور بررسی کیفیت کالاها و انطباق با استانداردهای ملی عمل می کند.
وی ادامه داد: در این راستا این سازمان نمونه تمامی کالاهای تولیدی مشمول مقررات استانداردهای اجباری را از سطح بازار و مراکز خرید و عرضه کالاها، خریداری و مورد آزمون قرار می دهد.
حسین آزارشی عنوان کرد: پس از آزمونهای انجام شده بر روی کالاهای خریداری شده این سازمان نسبت به تمدید پروانه واحدهایی که کالای استاندارد و با کیفیت تولید می کنند اقدام می کند.
این مسئول اضافه کرد: همچنین سازمان استاندارد با تعلیق و ابطال پروانه آن دسته از واحدهایی که در تولیداتشان موازین استاندارد را رعایت نمی کنند با امحای تولیدات غیر استاندارد اقدامات لازم و قانونی را انجام می دهد.
سخنگوی سازمان استاندارد خاطرنشان کرد: هر آب معدنی که دارای آرم استاندارد باشد تضمین کیفیت آن به عهده سازمان ما است.
آزارشی افزود: سازمان استاندارد به عنوان مرجع تعیین و تدوین استاندارد با همکاری سایر دستگاهها و تایید کیفیت آبهای معدنی بسته بندی و در راستای تامین سلامت هموطنان از عموم مردم دعوت کرده است که از آبهای معدنی بدون علامت استاندارد خودداری کنند.
وی از افراد یا گروههای صاحب نظر و دست اندرکار در ارتباط با این موضوع دعوت کرد تا برای رفع شبهه ها و ابهامات و بررسی و طرح موضوعات مربوطه با در دست داشتن مدارک و مستندات لازم به اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مراجعه کنند.
این مسئول یادآور شد: این اداره کل در تهران، ضلع جنوب غربی میدان ونک، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران قرار دارد.
وی اضافه کرد: همچنین مدارک یادشده می تواند به این آدرس ارسال شود ضمن اینکه قطعا به مراجعات حضوری و مدارک ارسالی رسیدگی خواهد شد.
www.hamshahri.org/news-113186.aspx

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 4 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, mahsa, P.C Admin, Roya
پست جديدارسال شده در: آگوست 29th, 2010, 1:07 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

معاون توسعه منابع و مديريت وزارت بهداشت:
وزارت بهداشت از تهران خارج نمي‌شود
سازمان انتقال خون بايد در تهران باشد
کد:
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
1389/06/07
08-29-2010
10:28:11
8906-04082: كد خبر

[JUSTIFY]معاون توسعه منابع و مديريت وزارت بهداشت در رابطه با برخي مباحث مطرح شده مبني بر انتقال بخشي از تشكيلات وزارت بهداشت به خارج از تهران، گفت: وزارت بهداشت تشكيلاتي براي خروج از تهران ندارد.
دكتر عباس حسني درگفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، گفت: طرح خروج از تهران، شركت‌ها و سازمان‌ها را شامل مي‌شود و وزارت بهداشت سازماني براي خروج از تهران ندارد.
وي در رابطه با انتقال سازمان انتقال خون به خارج از تهران گفت: سازمان انتقال خون يك ارگان حياتي است و بايد در تهران باشد. در وزارت بهداشت موردي براي خروج از تهران وجود ندارد؛ مگر آن كه نيروهاي انساني در بخش ستادي مايل به انتقال از تهران باشند.
در ادامه دكتر حسن آقاجاني، مديركل دفتر وزارتي و مشاور وزير بهداشت در گفت وگو با ايسنا تاكيد كرد كه برنامه‌اي براي انتقال معاونت‌هاي مختلف وزارت بهداشت از تهران وجود ندارد.
وي نيز از تشكيل كارگروهي در وزارتخانه به منظور بررسي پرونده‌هاي نيروهاي انساني متقاضي خروج از تهران خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود 881 متقاضي براي خروج از تهران و انتقال به محل مورد نظر خود در سايت وزارت بهداشت ثبت نام كرده‌اند كه اقدامات مربوط به انتقال 100 نفر از آنها به مرحله نهايي رسيده است.
آقاجاني گفت: در مجموع از نيروهاي ستادي وزارت بهداشت هر كسي براي انتقال از تهران تقاضايي داشته باشد با حداكثر ارفاق براي فراهم كردن خروج وي از تهران تلاش مي‌شود.
[/JUSTIFY]

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 3 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, mahsa, ZORRO
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 
Quick reply

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد