| امروز سپتامبر 9th, 2010, 3:28 pm |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
قوانين انجمن
دوستان گرامی
درود
دوستان , این انجمن کاملا" آزاد است و شما میتوانید به راحتی و آزادانه , همانطور که در جمع دوستانه خود هستید با دیگر دوستانتان در گروه در مورد هر چیزی که خوشایندتان است صحبت و تبادل نظر کنید .
فقط یک مورد که خودتان بسیار بر آن واقفید و آن , رعایت قوانین است .
سلامت و تندرست باشید
P.C Admin
دوست خوبم روزت چطوربود
مديران انجمن: thunderclap, HEALTH, kiarash
|
صفحه 2 از 3 |
[ 49 پست ] | برو به صفحه قبلي 1, 2, 3 بعدي |
| حالت پرينت | مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي | ||||||
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Azadeh |
|
||||||
تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm پست ها : 365 تشکر کرده: 2055 تشکر ها تشکر شده: 2915 تشکر ها |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 15 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: abdolahi, Ardeshir, homan, kafshdozak, Konstanz, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, sepideh, shaparak, shark, thunderclap |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm پست ها : 365 تشکر کرده: 2055 تشکر ها تشکر شده: 2915 تشکر ها |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 15 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, homan, kafshdozak, Konstanz, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, sepideh, shaparak, shark, thala tala, thunderclap |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 14 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, homan, kafshdozak, Konstanz, mahsa, matrix, morteza, pirates, Roya, sepideh, shaparak, shark, shyda, thunderclap |
|||||||
| mahsa |
|
||||||
تاريخ عضويت: فبريه 18th, 2009, 4:39 pm حالت من: ![]() پست ها : 250 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 3118 تشکر ها تشکر شده: 1694 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از mahsa برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, homan, kafshdozak, P.C Admin, Roya, shaparak, shark, thunderclap |
|||||||
| mahsa |
|
||||||
تاريخ عضويت: فبريه 18th, 2009, 4:39 pm حالت من: ![]() پست ها : 250 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 3118 تشکر ها تشکر شده: 1694 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از mahsa برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, Azadeh, homan, kafshdozak, P.C Admin, Roya, shaparak, thunderclap |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, homan, kafshdozak, mahsa, P.C Admin, Roya, shaparak, thunderclap |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 9 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, homan, kafshdozak, mahsa, morteza, P.C Admin, Roya, shaparak, thunderclap |
|||||||
| mahsa |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از mahsa برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, Azadeh, P.C Admin, Roya, shaparak, shark, thunderclap |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 5 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, mahsa, P.C Admin, Roya, thunderclap |
|||||||
| mahsa |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 5 کاربر از mahsa برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, Azadeh, P.C Admin, Roya, thunderclap |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 6 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, mahsa, P.C Admin, Roya, shaparak, thunderclap |
|||||||
| meysam |
|
||||||
تاريخ عضويت: نوامبر 12th, 2009, 12:16 pm پست ها : 25 تشکر کرده: 23 تشکر ها تشکر شده: 224 تشکر ها من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 11 کاربر از meysam برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, Azadeh, homan, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, pirates, Roya, shaparak, thunderclap |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: homan, mahsa, morteza, P.C Admin, Roya, shaparak, thunderclap |
|||||||
| loocy |
|
||||||
تاريخ عضويت: آگوست 8th, 2008, 11:25 pm حالت من: ![]() پست ها : 93 محل سکونت: Hamin Baghal Ha تشکر کرده: 252 تشکر ها تشکر شده: 570 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 5 کاربر از loocy برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Azadeh, morteza, P.C Admin, Roya, thunderclap |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 3 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: morteza, P.C Admin, Roya |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, mahsa, morteza, P.C Admin, Roya, shaparak, shark, thunderclap |
|||||||
| HEALTH |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 9th, 2008, 3:19 pm پست ها : 274 تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 1570 تشکر ها تشکر شده: 1852 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از HEALTH برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Azadeh, morteza, P.C Admin, pejvak center, Roya, shaparak, shark, thunderclap |
|||||||
| pejvak center |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 7th, 2009, 11:17 pm حالت من: ![]() پست ها : 39 تشکر کرده: 195 تشکر ها تشکر شده: 258 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از pejvak center برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Azadeh, HEALTH, morteza, P.C Admin, Roya, shaparak, shark, thunderclap |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, morteza, P.C Admin, Roya, shaparak, shark, thunderclap |
|||||||
| HEALTH |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 9th, 2008, 3:19 pm پست ها : 274 تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 1570 تشکر ها تشکر شده: 1852 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از HEALTH برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: P.C Admin, Roya, shaparak, thunderclap |
|||||||
|
صفحه 2 از 3 |
[ 49 پست ] | برو به صفحه قبلي 1, 2, 3 بعدي |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
چه کسي حاضر است ؟ |
||||
کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot], MSN [Bot], thunderclap و 1 مهمان |
| شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |

.gif)

.gif)
.gif)

.gif)