نام کاربري:  
کلمه عبور:  
عضويت 
امروز سپتامبر 9th, 2010, 2:59 pm

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

درود بی پایان بر شما
دوستان گرامی
شما در این انجمن میتوانید مقالاتی در رابطه با اخبار و اطلاعات پزشکی عمومی و غیر اختصاصی برای همه مشاهده و مباحث مربوط به آن را ایجاد نمائید .
دقت نمائید مقالات و مباحث شما میبایست تنها در رابطه با اخبار و اطلاعات عمومی و دارای منبع معتبر باشند و از درج مطالب غیر در این انجمن جدا" خودداری فرمائید .
در صورت نیاز به ایجاد مطالب غیر از این بحث میتوانید مطالب و مقالات و ... خود را در بخش پزشکی عمومی و غیر اختصاصی در انجمنی جداگانه ایجاد نمائید .
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3
  حالت پرينت مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: اخبار کوتاه : سلامت , سلامت و بازهم سلامت
پست جديدارسال شده در: جولاي 23rd, 2010, 1:28 pm 
آفلاين
یار مرکز پژواک
یار مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm
تشکر کرده: 2055 تشکر ها
shaparak نوشته است:
رييس اداره مبارزه بابيماريهاي منتقله ازآب وغذا:
سبزيجات آبياري شده با فاضلاب خام قطعا آلوده هستند
افراد از خوددرماني بيماري‌هاي اسهالي خودداري كنند
کد:
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
1389/04/30
07-21-2010
12:24:14
8904-15408: كد خبر

رييس اداره مبارزه بابيماريهاي منتقله ازآب وغذا وزارت بهداشت گفت: آبياري سبزيجات با فاضلاب خام انساني ممنوع است، بنابراين هموطنان موارد تخلف را مي‌توانند گزارش كنند تا از ادامه فعاليت‌هاي غيرقانوني جلوگيري شود.
دكتر حسين معصومي اصل در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، درباره آبياري سبزيجات با آبهاي آلوده اظهار كرد: سبزي‌هاي آبياري شده با آب فاضلاب قطعا آلوده هستند البته نظارت بر اين موضوع برعهده وزارتخانه‌هاي نيرو و جهاد كشاورزي است و از كشت سبزي‌ها با فاضلاب انساني به شدت جلوگيري مي‌كنند.
رييس اداره مبارزه با بيماريهاي منتقله ازآب وغذا درباره بيماري وبا گفت: وبا يك بيماري حاد اسهالي است كه با استفراغ و اسهال حاد آبكي شروع مي‌شود و در صورت تداوم، ضعف، بي‌حالي و درد شكم را به دنبال دارد كه درصورت مراجعه نكردن به پزشك در مدت زمان كوتاهي موجب مرگ بيمار مي‌شود؛ چرا كه بدن او به سرعت آب از دست مي‌دهد.
وي اضافه كرد: عامل بيماري وبا يك باكتري است كه بيشتر مواقع از طريق آب آلوده منتقل مي‌شود و حتي از طريق غذا و حتي دستهاي آلوده انتقال مي‌يابد. همه گروه‌هاي سني به اين بيماري مبتلا مي‌شوند، به ويژه افرادي كه بهداشت را رعايت نمي‌كند.
رييس اداره مبارزه با بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا با بيان اينكه خوشبختانه از ابتداي سال جاري تاكنون هيچ موردي از ابتلا به بيماري وبا در كشور گزارش نشده است‌، اظهار كرد: با وجود اين شرايط همچنان مراقبت و كنترل را ادامه مي‌دهيم و از تمام مبتلايان به اسهال‌هاي حاد آبكي به ويژه درجمعيت‌هاي پرخطري مثل افرادي كه به آب آشاميدني سالم دسترسي كمتري دارند يا به صورت غير قانوني وارد كشور مي‌شوند، نمونه‌گيري مي‌شود.
وي درباره راه‌هاي پيشگيري از ابتلا به بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا به ويژه التور(وبا) توصيه كرد: استفاده از آب آشاميدني سالم، تهيه آب از منابع مطمئن براي پيشگيري از ابتلا به اين بيماري لازم است به گونه‌اي كه هنگام مسافرت يا تفريح در خارج از شهر به‌هيچ وجه نبايد از آب چشمه‌ها و رودخانه‌ها استفاده كرد و بايد آب سالم همراه خود داشت. حتي در مناطقي كه آب سالم در دسترس نيست، اين ماده حياتي را پيش از مصرف، بايد جوشاند.
معصومي اصل اضافه كرد: رعايت بهداشت فردي شامل مواردي چون شستن دستها با آب و مايع صابون قبل از خوردن غذا و پس از استفاده از توالت بسيار ضروري است. علاوه بر آن، ميوه‌ها و سبزي‌ها بايد به منظور ضدعفوني شدن در چهارمرحله، كامل شسته شوند.
رييس اداره مبارزه با بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا درباره چگونگي شستن سبزي‌ها گفت: درمرحله اول، سبزي با آب شسته شود تا گل و خاك آن پاك شود. در مرحله دوم سبزي در آبي كه چند قطره مايع ظرفشويي در آن ريخته شده حدود پنج دقيقه خيس شود تا چربيها و تخم انگل سبزي شست و شو شود. پس از آن سبزي دوباره شسته، در ظرف ديگري ريخته شود و به مدت سه تا پنج دقيقه در آبي كه يك قاشق غذاخوري محلول پركلرين يا مايع ضدعفوني سبزيجات - كه از داروخانه‌ها قابل تهيه است- به آن اضافه شده، قرار گيرد و دوباره سبزي آب‌كشي شود. سبزي‌ها را پس از انجام چهار مرحله با اطمينان خاطر مي‌توان استفاده كرد.
وي توصيه كرد: اگر افراد خود يا فرزندانشان دچار بيماري اسهالي مي‌شوند، خوددرماني نكنند و مايعات سالم را به ميزان زياد مصرف و در واقع از مصرف خودسرانه آنتي‌بيوتيك خودداري كنند.
رييس اداره مبارزه با بيماريهاي منتقله از آب و غذا اضافه كرد: آب معمولي، محلول ORS، چاي، دوغ، آب‌ميوه‌هاي طبيعي، مايعات مفيد هستند و از كم آب شدن بدن جلوگيري مي‌كنند اما در شرايط اسهال و استفراغ حتما بايد از مصرف نوشابه‌هاي گازدار و آب‌ميوه‌هاي صنعتي به شدت خودداري شود؛ چون اين مايعات، اسهال و استفراغ را تشديد مي‌كنند. علاوه بر آن تغذيه بيمار مبتلا به اسهال نبايد قطع شود.
وي درباره وظايف اداره مبارزه با بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا گفت: اين اداره يكي از زيرمجموعه‌هاي معاونت بهداشتي است كه براي تمام بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا نظام مراقبت تدوين كرده است و اطلاعات مربوط به اين‌گونه بيماران را جمع‌آوري و نتايج تجزيه و تحليل شده را در اختيار مسوولان براي پيشگيري و كنترل بيماري‌ها قرار مي‌دهد.
معصومي‌اصل در پايان اظهار كرد: يكي از دقيق‌ترين نظام‌هاي مراقبتي اين اداره مربوط به بيماري وبا و طغيانهاي بيماري‌هاي منتقل از غذاست. در واقع اگر دو نفر يا بيشتر از منبع غذايي يا آشاميدني مشترك استفاده كنند و علايم گوارشي مشترك داشته باشند، اين وضعيت يك طغيان محسوب مي‌شود؛ البته طغيان‌ها اندازه‌هاي مختلف دارند و از سه نفر تا هزاران نفر را در بر مي‌گيرد.

منبع : ایسنا

به به ، چه قورمه سبزی میشه khandeh

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 4 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
homan, mahsa, Roya, shaparak
پست جديدارسال شده در: جولاي 29th, 2010, 2:07 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm
حالت من: حالم بده !
تعداد مدال: 2
نشان خبرنگار فعال (1) نشان کاریران فعال (1)
تشکر کرده: 626 تشکر ها
من: تالاسمی نیستم
من: خانم هستم
گوشی تلفن همراه، کثیف تر از دستشویی!
تصوير

- منچستر:
تحقیقات جدید، نتایجی داشته است که شاید شما را مجبور کند پس از هر بار دست‌زدن به گوشی تلفن همرا‌هتان به سراغ آب و صابون بروید!

گروهی از محققان به این نتیجه رسیده‌اند که باکتری‌ها و میکروب‌های روی گوشی تلفن همراه از سنگ دستشویی هم بیشتر است و می‌تواند افراد را به بیماری‌های مختلف دچار کند. بهترین محل برای رشد باکتری‌ها، مکان‌های گرم و تاریک است که همه این شرایط در جیب شما که تلفن همراه در آن قرار دارد مهیا می‌شود، چون دمای این گوشی‌ها در حین استفاده زیاد می‌شود. از سوی دیگر گوشی تلفن همراه با دهان شما در ارتباط است و به‌همین خاطر به‌راحتی می‌تواند بیماری‌ها را منتقل کند.
http://www.hamshahri.org/news-112562.aspx

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 6 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, homan, mahsa, morteza, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آگوست 7th, 2010, 11:26 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

هفت ساعت عدد جادویی خواب
تصوير

سلامت > تحقیقات
- همشهری آنلاین:
یک بررسی جدید نشان می‌دهند که افرادی بیشتر یا کمتر از هفت ساعت می‌خوابند و چرت می‌زنند،‌ در معرض خطر فزاینده بیماری قلبی-عروقی هستند

به گزارش آسوشیتدپرس این بررسی که بوسیله پژوهشگران در دانشکده پزشکی ویرجینیای غربی انجام شد، ‌نشان داد که افرادی که خواب‌شان،‌ شامل چرت‌های روزانه، کمتر از 5 ساعت در روز بوده است با احتمال دو برابر بیشتر در خطر تشخیص آنژین صدری، بیماری کورونری قلب، حمله قلبی و سکته مغزی است.
و این بررسی می‌گوید خوابیدن بیشتر از هفت ساعت نیز خطر بیماری قلبی-عروقی را افزایش می‌دهد.
این بررسی نشان داد افرادی که در این بررسی گفته بودند 9 ساعت یا بیشتر در روز خوابیده‌اند، با احتمال 1.5 برابر بیشتر نسبت به افرادی که هفت ساعت می‌خوابیدند،‌ دچار بیماری قلبی-عروقی شده‌اند.
گروهی که بیش از همه در معرض خطر بودند، بزرگسالان زیر 60 سال بودند که پنج ساعت یا کمتر در شب می‌خوابیدند.
زنانی که دچار کمبود خواب بودند، یعنی به همراه چرت‌های روزانه، کمتر از 5 ساعت در شبانه‌روز می‌خوابیدند، نیز بیش از 2.5 برابر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی بودند.
ابن پژوهشگران می‌گویند مدت
www.hamshahrionline.ir/news-113080.aspx

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 5 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, mahsa, morteza, Roya, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آگوست 12th, 2010, 11:58 am 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm
حالت من: از همه چی راضیم !
تعداد مدال: 3
نشان درجه یک کاربران (V.I.P) (1) نشان کاریران فعال (1) نشان آزاد درجه دو (1)
تشکر کرده: 6134 تشکر ها
بدن انسان به این 15 ماده معدنی و 13 نوع ویتامین نیاز دارد

سید ضیاء الدین مظهری افزود: در صورت تأمین نشدن ویتامین‌های ضروری بدن از طریق غذا می‌توان از مكمل‌ها استفاده كرد و اگر ویتامین‌ها از طریق غذاهای روزمره به بدن نرسد، بدن به گرسنگی پنهان یا گرسنگی سلولی دچار می‌شود.

وی گفت: اگر موادی كه بدن نیاز دارد به آن نرسد سلول‌ها و بافت‌ها تهی می‌شوند و به صورت بالینی در بدن تجمع پیدا می‌كند.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: مصرف غذا انرژی لازم را برای فعالیت‌های عادی بدن مانند ضربان قلب، حرارت بدن، تنفس، هدایت و توزیع هورمون‌ها و آنزیم‌ها تأمین می‌كند.

اما بدن علاوه بر انرژی كه از طریق پروتئین‌ها، چربی‌ها و قندها تامین می‌كند به 15 مواد معدنی دیگر نیز نیاز دارد. قسمتی از مواد معدنی در فعال‌سازی هورمون‌هایی به كار می‌رود كه ساختار بدن را تشكیل می‌دهد.

مظهری گفت: بدن هر انسان به 4 ویتامین محلول در چربی و 9 ویتامین محلول در آب كه 8 تای آن ویتامین B ‌و یكی از آنها ویتامین C است نیز نیار دارد و در مجموع به 13 ویتامین نیاز دارد.

این متخصص تغذیه درباره اینكه تبلیغات ویتامین‌ها و پروتئین‌ها،گفت: مصرف نابه جا از مكمل‌ها نه تنها اثر مفیدی بر بدن ندارند باعث بروز برخی بیماری‌ها هم می‌شود.

وی گفت: پزشك پس از مشاهده آزمایش و شناخت كمبودهای ویتامین بدن بیمار می‌تواند مكمل تجویز كند و مصرف خودسرانه مكمل‌ها و ویتامین‌ها ممكن است عوارضی را در پی داشته باشد.

منبع : farsnews.com

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 4 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, kiarash, mahsa, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آگوست 12th, 2010, 1:29 pm 
آفلاين
همراه مرکز پژواک
همراه مرکز پژواک
نماد کاربر

تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm
حالت من: از همه چی راضیم !
تعداد مدال: 3
نشان درجه یک کاربران (V.I.P) (1) نشان کاریران فعال (1) نشان آزاد درجه دو (1)
تشکر کرده: 6134 تشکر ها
فواید ویتامین B12 برای داشتن یک زندگی سالم

ویتامین B12 یک ماده مغذی ضروری است که در موادغذایی بسیاری مثل گوشت، ماهی، شیر، تخم مرغ، و سیریال های صبحانه یافت می شود. ویتامین B12 ویتامینی محلول در آب است که در کبد ذخیره می شود که به انجام فرایند های مختلف در بدن کمک می کند. این نوع پیچیده ویتامین به خاطر وجود کوبالت (cobalt) که نوعی یون فلز است بین سایر انواع ویتامین ها واقعاً خاص است. مهمترین فایده ویتامین B12 توانایی آن در تسریع فعالیت های متابولیک و بالا بردن سطح انرژی افراد است.

این ویتامین عملکرد فرایندهای حیاتی بدن را تسهیل می کند که برای حفظ سلامت سیستم عصبی بدن بسیار مهم است. تولید DNA و گلوبول های قرمز خون با مصرف مناسب این ویتامین تنظیم می شود. کمبود ویتامین B12 ساخت طبیعی گلوبول های قرمز را بدن مختل می کند که نهایتاً منجر به کم خونی می شود. ویتامین B12 برای ترمیم بافت ها و سلولهای بدن نیز لازم است که به فرایند سنتز DNAکمک می کند.

ویتامین B12 اگر همراه با اسید فولیک استفاده شود، به طور قابل وجهی نواقص مجرای عصبی را کاهش می دهد. هر دو این ویتامین ها سطح هموسیستین (hemocystein) که بالا رفتن آن نقش مهمی در بیماری های قلبی-عروقی و نواقص مادرزادی دارد، را در بدن کاهش می دهد. ویتامین B12 برای تولید میلین (myelin) که نوعی ترکیب پروتئینی موجود در لایه های چربی پوشاننده اعصاب است نیز نقش مهمی دارد.

علاوه بر اینها، این ویتامین در هضم و گوارش درست غذاها نیز مفید است و سایر موادمغذی لازم برای بدن انسان را نیز فراهم می آورد. ویتامین B12 از بدن دربرابر کم خونی مهلک نیز محافظت می کند. ازآنجاکه ویتامین B12 برای عملکردهای مختلف بدن اهمیت دارد، ممکن است که بدن دچار کمبود این ویتامین شود. این کمبود معمولاً با علائمی نظیر خستگی شروع می شود. ازاینرو، لازم است که حتماً از موادغذایی حاوی این ویتامین در رژیم غذایی خود استفاده کنید.

تحقیقات بیشتر نشان داده است که ویتامین B12 همچنین در درمان نازایی، آسم، سردردهای میگرنی و افسردگی نیز می تواند مفید واقع شود. ویتامین B12 درکنار سایر ویتامین ها احتمال بروز سکته و بیماری های قلبی آلزایمری را کاهش می دهد. متیل کوبالامین کوانزیم ویتامین B12 می باشد که در بدن وجود دارد، از اینرو، این کوآنزیم را می توان به شکل طبیعی خود استفاده کرد. در این حالت ویتامین B12 مستقیماً وارد جریان خون می شود و فواید بسیاری را برای بدن فراهم می آورد.

شکل دیگر این ویتامین هیدروکسی کوبالامین است که گفته می شود درمان موثر برای مسمومیت با سیانید است. تحقیقات نشان داده است که جذب ویتامین B12 با بالا رفتن سن کمتر می شود. درنتیجه برای بزرگسالان بالای 50 سال، این ویتامین باید به شکل مکمل غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

کمبود ویتامین B12 را می توان به راحتی با علائمی مثل خستگی، کند شدن واکنش های بدن، مشکلات حافظه، خشک شدن اندام های بدن، ضعف و کم خونی تشخیص داد و کمبود جدی آن موجب تخریب شدید مغزی می شود. همچنین، ویتامین فولات و B12 برای تولید DNA و RNA ضروری می باشند. ویتامین B12 در عملکرد برخی آنزیم های خاص که موجب سوخت و ساز کربوهیدرات و کنترل چربی می شود نیز اهمیت دارد.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 5 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, homan, kiarash, mahsa, thunderclap
پست جديدارسال شده در: آگوست 20th, 2010, 1:32 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

علت حساسیت به جواهرات بدلی
تصوير

سلامت > تحقیقات
- همشهری آنلاین:
ده درصد زنان و یک درصد مردان در کشورهای صنعتی، به جواهرات بدلی حساسیت دارند. این کالاهای ارزا‌ن‌قیمت اغلب از فلز نیکل تهیه می‌شوند. پژوهشگران دلیل حساسیت پوست به این فلز را پیدا کرده‌اند

هنوز چند دقیقه از بستن قفل گردنبند در پشت گردن نگذشته که پوست ملتهب می‌شود. ابتدا دور گردن قرمز می‌شود. بعد پوست شروع به خارش می‌کند و اگر به سرعت گردنبند را از دور گردن بازنکنید حساسیت ناگهانی تا جایی پیش می‌رود که پوست تاول می‌زند. تعداد کسانی که چنین تجربه‌ای داشتند، کم نیست. پژوهشگران آلمانی می‌گویند جواهرات بدلی ارزان‌قیمت که اغلب از جنس نیکل هستند در تماس با پوست، ذراتی آزاد می‌کنند که موجب تحریک سیستم ایمنی می‌شود. سیستم ایمنی این ذرات را به اشتباه باکتری شناسایی می‌کند و در برابر آنها واکنش نشان می‌د‌هد.
به گزارش دویچه‌وله، پزشکان از سال‌ها پیش می‌دانند که یک عامل خارجی موجب بروز چنین حساسیتی می‌شود. در این مورد نیز مانند بسیاری از حساسیت‌های دیگر آنتی‌بادها موجب التهاب، خارش و تاول زدن پوست می‌شوند. اما برای شروع چنین واکنشی، ابتدا بایستی دسته‌ای از گلبول‌های سفید که به سلول‌های تی معروفند فعال شوند. این سلول‌ها زمانی فعال می‌شوند که سیگنالی خارج از بدن دریافت کنند. این سیگنال خارجی تا کنون شناخته شده نبود.
یون‌های نیکل واکنش سیستم ایمنی را برمی‌انگیزند
پژوهشگران آلمانی که در مورد "حساسیت‌" تحقیق می‌کنند می‌گویند گیرنده‌هایی به نام گیرنده TLR4 در این پروسه دخیل است. این گیرنده در سطح خارجی دسته مشخصی از سلول‌های تی قرار دارد. پژوهشگران آلمانی با دستکاری ژنتیکی موش‌های آزمایشگاهی نقش این گیرنده را بررسی کردند.
این گیرنده زمانی روشن می‌شود که پروتئین شناخته‌شد‌ه‌ای روی آن بنشیند. این پروتئین در ساخت پوشش خارجی دسته‌ای از باکتری‌ها شرکت می‌کند. یون‌های نیکل درست مانند این پروتئین عمل می‌کنند و گیرنده TLR4 را روشن می‌کنند. جواهرات بدلی که از فلز نیکل ساخته می‌شوند در تماس با پوست مرطوب شده و یو‌ن‌های نیکل را آزاد می‌کنند. این یون‌ها درست روی این گیرنده‌ها نشسته و موجب واکنش سیستم ایمنی بدن می‌شوند. واکنشی که مشابه واکنش بدن در برابر هجوم باکتری‌هاست.
برای پژوهشگرانی که در مورد حساسیت‌ها تحقیق می‌کنند گیرنده TLR4 گیرنده شناخته شده‌ای است. نقش TLR4 در حساسیت به گردو‌خاک خانگی نیز پیش از این مشخص شده بود. در موارد شدید حساسیت به گردوغبار، این گیرنده‌ها کاملأ بلوکه شده و حتی زمان ورود باکتری‌ها به بدن نیز از کار می‌افتند. پژوهشگران می‌گویند در مقایسه گرد‌وغبار، یو‌ن‌های نیکل آسیبی به این گیرنده نمی‌رسانند.
www.hamshahrionline.ir/news-114094.aspx

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 3 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, mahsa, thunderclap
پست جديدارسال شده در: سپتامبر 3rd, 2010, 11:17 pm 
آفلاين
گروه خبر مرکز پژواک
گروه خبر مرکز پژواک
نماد کاربر

سيگار ريه‌ها را ملتهب مي‌كند
کد:
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
1389/06/12
09-03-2010
07:45:52
8906-05381: كد خبر

به گفته محققان آمريکايي، دود سيگار التهاب ريه‌هاي افرادي را که در معرض دود سيگار قرار دارند را تحريک مي‌کند كه مي‌تواند به بيماري‌هاي قلبي، ديابت و ديگر بيماري‌هاي مرتبط با دخانيات منجر شود.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا از خوزستان، گروه تحقيقاتي دانشمندان دانشگاه دنور کلورادو با استفاده از موش‌هاي آزمايشگاهي سعي کردند تاثير دود سيگار را بر بافت ريه‌ها بررسي کنند.
اين موش‌ها به مدت 2 ماه در معرض دود سيگار قرار داشتند و آن را روزي دوبار به طور مستقيم استنشاق مي‌کردند.
اين مطالعه، که نتايج آن در کنفرانس جامعه فيزيولوژيکي آمريکا منتشر شد، ثابت مي‌کند که قرارگيري مستمر در معرض دود سيگار به طور غيرمستقيم به مدت دو ماه به صورت قابل توجهي باعث تغيير بافت ريه‌هاي موش‌ها شد، اين فرآيند التهاب نام دارد.

بالا
 مشخصات E-mail  

در کل 4 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند:
HEALTH, morteza, pirates, thunderclap
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3
Quick reply

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد