| امروز سپتامبر 9th, 2010, 2:59 pm |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
قوانين انجمن
درود بی پایان بر شما
دوستان گرامی
شما در این انجمن میتوانید مقالاتی در رابطه با اخبار و اطلاعات پزشکی عمومی و غیر اختصاصی برای همه مشاهده و مباحث مربوط به آن را ایجاد نمائید .
دقت نمائید مقالات و مباحث شما میبایست تنها در رابطه با اخبار و اطلاعات عمومی و دارای منبع معتبر باشند و از درج مطالب غیر در این انجمن جدا" خودداری فرمائید .
در صورت نیاز به ایجاد مطالب غیر از این بحث میتوانید مطالب و مقالات و ... خود را در بخش پزشکی عمومی و غیر اختصاصی در انجمنی جداگانه ایجاد نمائید .
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin
اخبار کوتاه : سلامت , سلامت و بازهم سلامت
مديران انجمن: thunderclap, kiarash
|
صفحه 3 از 3 |
[ 47 پست ] | برو به صفحه قبلي 1, 2, 3 |
| حالت پرينت | مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي | ||||||
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Azadeh |
|
||||||
تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm پست ها : 365 تشکر کرده: 2055 تشکر ها تشکر شده: 2915 تشکر ها |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: homan, mahsa, Roya, shaparak |
|||||||
| shaparak |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm حالت من: ![]() پست ها : 197 محل سکونت: ایران تعداد مدال: 2 تشکر کرده: 626 تشکر ها تشکر شده: 1314 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 6 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, homan, mahsa, morteza, Roya, thunderclap |
|||||||
| shaparak |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm حالت من: ![]() پست ها : 197 محل سکونت: ایران تعداد مدال: 2 تشکر کرده: 626 تشکر ها تشکر شده: 1314 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 5 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, mahsa, morteza, Roya, thunderclap |
|||||||
| Roya |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm حالت من: ![]() پست ها : 561 محل سکونت: تهران-تبریز تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 6134 تشکر ها تشکر شده: 2145 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, kiarash, mahsa, thunderclap |
|||||||
| Roya |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 25th, 2009, 12:56 pm حالت من: ![]() پست ها : 561 محل سکونت: تهران-تبریز تعداد مدال: 3 تشکر کرده: 6134 تشکر ها تشکر شده: 2145 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 5 کاربر از Roya برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, homan, kiarash, mahsa, thunderclap |
|||||||
| shaparak |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 3 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, mahsa, thunderclap |
|||||||
| shaparak |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, morteza, pirates, thunderclap |
|||||||
|
صفحه 3 از 3 |
[ 47 پست ] | برو به صفحه قبلي 1, 2, 3 |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
چه کسي حاضر است ؟ |
||||
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان |
| شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |

.gif)

.gif)