| امروز سپتامبر 9th, 2010, 3:13 pm |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
قوانين انجمن
دورود بیکران بر دوستان و همیاران گرامی
این بخش نیز قوانین خاصی ندارد و دوستان میتوانند با فراق بال ازهر مورد فرهنگی و هنرهایی مانند موسیقی , تئاتر و سینما و .. و تمام آنچه در این حدود است و مورد پسندشان بود و تصور نمودند برای دیگر دوستان نیز مفید است را یا بصورت چکیده و یا ذکر نام با در نظر گرفتن و رعایت قوانین مرکز پژواک معرفی نمایند یا با دیگر عزیزان در باره آن به بحث و تبادل نظر و گفت و گو بپردازند .
آرزوی بنده برای همه شما خوبان
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin
گالری نقاشی خانم زهرا شاهپوری ( انسان زمینی , هدف آسمانی )
مديران انجمن: alireza, thunderclap, kiarash
|
صفحه 1 از 1 |
[ 12 پست ] |
| حالت پرينت | مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي | ||||||
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| thala tala |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 5th, 2008, 4:50 pm حالت من: ![]() پست ها : 325 محل سکونت: اون گوشه کنارهای مرکز ایران تعداد مدال: 1 تشکر کرده: 1311 تشکر ها تشکر شده: 2463 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 11 کاربر از thala tala برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Geyser, HEALTH, mahsa, P.C Admin, Roya, shaparak, shohreh, siyavash, SokooT, soroush, thunderclap |
|||||||
| thala tala |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 5th, 2008, 4:50 pm حالت من: ![]() پست ها : 325 محل سکونت: اون گوشه کنارهای مرکز ایران تعداد مدال: 1 تشکر کرده: 1311 تشکر ها تشکر شده: 2463 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 10 کاربر از thala tala برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Geyser, HEALTH, mahsa, Roya, shaparak, shohreh, siyavash, SokooT, soroush, thunderclap |
|||||||
| thala tala |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 12 کاربر از thala tala برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Geyser, HEALTH, kafshdozak, mahsa, P.C Admin, Roya, shaparak, shohreh, siyavash, SokooT, soroush, thunderclap |
|||||||
| thala tala |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 12 کاربر از thala tala برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Geyser, HEALTH, kafshdozak, mahsa, P.C Admin, Roya, shaparak, shohreh, siyavash, SokooT, soroush, thunderclap |
|||||||
| thala tala |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
|||||||
| thala tala |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
|||||||
| thala tala |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 13 کاربر از thala tala برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: alireza, Geyser, HEALTH, kafshdozak, mahsa, P.C Admin, Roya, shaparak, shohreh, siyavash, SokooT, soroush, thunderclap |
|||||||
| shohreh |
|
||||||
تاريخ عضويت: اکتبر 19th, 2009, 12:34 am پست ها : 37 محل سکونت: خانه دل تشکر کرده: 260 تشکر ها تشکر شده: 271 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 10 کاربر از shohreh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Geyser, HEALTH, mahsa, P.C Admin, Roya, shaparak, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap |
|||||||
| zahra_shahpori |
|
||||||
تاريخ عضويت: آگوست 8th, 2010, 8:56 am پست ها : 1 تشکر کرده: 0 تشکر ها تشکر شده: 9 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 9 کاربر از zahra_shahpori برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, mahsa, P.C Admin, Roya, shaparak, siyavash, SokooT, thala tala, thunderclap |
|||||||
| siyavash |
|
||||||
تاريخ عضويت: دسامبر 18th, 2008, 3:30 pm حالت من: ![]() پست ها : 29 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 193 تشکر ها تشکر شده: 173 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 6 کاربر از siyavash برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: kafshdozak, mahsa, Roya, SokooT, thala tala, thunderclap |
|||||||
| thala tala |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 5 کاربر از thala tala برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, mahsa, Roya, SokooT, thunderclap |
|||||||
| SokooT |
|
||||||
تاريخ عضويت: آگوست 13th, 2010, 4:46 pm حالت من: ![]() پست ها : 12 محل سکونت: ایران تشکر کرده: 105 تشکر ها تشکر شده: 66 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از SokooT برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, mahsa, Roya, thunderclap |
|||||||
|
صفحه 1 از 1 |
[ 12 پست ] |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
چه کسي حاضر است ؟ |
||||
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان |
| شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |

.gif)

.gif)
.gif)