| امروز سپتامبر 5th, 2010, 7:06 am |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
قوانين انجمن
دوستان گرامی
درود
دوستان , این انجمن کاملا" آزاد است و شما میتوانید به راحتی و آزادانه , همانطور که در جمع دوستانه خود هستید با دیگر دوستانتان در گروه در مورد هر چیزی که خوشایندتان است صحبت و تبادل نظر کنید .
فقط یک مورد که خودتان بسیار بر آن واقفید و آن , رعایت قوانین است .
سلامت و تندرست باشید
P.C Admin
|
صفحه 1 از 1 |
[ 8 پست ] |
| حالت پرينت | مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي | ||||||
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| میم.دال |
|
||||||
تاريخ عضويت: نوامبر 5th, 2008, 3:20 pm پست ها : 195 محل سکونت: ایران تعداد مدال: 1 تشکر کرده: 382 تشکر ها تشکر شده: 1288 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 10 کاربر از میم.دال برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, Geyser, lizard, matrix, O mosbat, pirates, Roya, shyda, thala tala, thunderclap |
|||||||
| shaparak |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm حالت من: ![]() پست ها : 192 محل سکونت: ایران تعداد مدال: 2 تشکر کرده: 589 تشکر ها تشکر شده: 1258 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 12 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, Azadeh, Geyser, lizard, mahsa, matrix, O mosbat, pirates, Roya, shyda, thala tala, thunderclap |
|||||||
| shaparak |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 6:58 pm حالت من: ![]() پست ها : 192 محل سکونت: ایران تعداد مدال: 2 تشکر کرده: 589 تشکر ها تشکر شده: 1258 تشکر ها من: تالاسمی نیستم من: خانم هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 11 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, Azadeh, Geyser, lizard, mahsa, matrix, O mosbat, pirates, Roya, thala tala, thunderclap |
|||||||
| shaparak |
|
||||||
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از shaparak برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, Azadeh, lizard, mahsa, O mosbat, Roya, thala tala |
|||||||
| O mosbat |
|
||||||
تاريخ عضويت: فبريه 8th, 2009, 8:34 pm پست ها : 9 تشکر کرده: 34 تشکر ها تشکر شده: 56 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 7 کاربر از O mosbat برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Ardeshir, Azadeh, mahsa, pirates, Roya, shaparak, thala tala |
|||||||
| Ardeshir |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژانويه 1st, 2009, 6:45 pm حالت من: ![]() پست ها : 274 تعداد مدال: 1 تشکر کرده: 3750 تشکر ها تشکر شده: 2128 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 5 کاربر از Ardeshir برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Azadeh, Konstanz, mahsa, Roya, thala tala |
|||||||
| thala tala |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 5th, 2008, 4:50 pm حالت من: ![]() پست ها : 323 محل سکونت: اون گوشه کنارهای مرکز ایران تعداد مدال: 1 تشکر کرده: 1311 تشکر ها تشکر شده: 2435 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از thala tala برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Konstanz, mahsa, Roya, shaparak |
|||||||
| Geyser |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 5:46 pm پست ها : 15 محل سکونت: غرب تهران تشکر کرده: 70 تشکر ها تشکر شده: 85 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 4 کاربر از Geyser برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Azadeh, pirates, Roya, shark |
|||||||
|
صفحه 1 از 1 |
[ 8 پست ] |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
چه کسي حاضر است ؟ |
||||
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
| شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |

.gif)

خدا کنه این شکلهارو زیر همون چت باکس بگذارن و اونوقته که جشن بگیریم 

.gif)

.gif)