| امروز سپتامبر 5th, 2010, 6:34 am |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
قوانين انجمن
درود بی پایان بر شما
در این انجمن همه مواردی را که بیماران تالاسمی باید حین مصرف داروها و طول مدت درمان با آن داروها رعایت کنند گفت و گو خواهد شد .
در اینجا بیشتر نظرات پزشکان داروساز گرامی مد نظر است و دوستان دیگر میتوانند در صورت نیازشان پرسشهای خود را مطرح نموده و پاسهای خود را از ایشان دریافت نمایند .
بطور کلی این انجمن یک انجمن تخصصی است که دقیقا" دوستان غیر پزشک و متخصص را در یک داروخانه و در مقابل یک داروساز قرار میدهد .
از همه دوستان گرامی درخواست مینمایم در صورتی که تخصصی در رابطه با علوم مربوطه ندارند از راهنمایی و تجویز بیمورد دارو و توصیه های بیمورد جدا" بپرهیزید .
بدانید توصیه دارویی که هم اکنون و یا در گذشته برای یک بیماری شما توسط پزشک تجویز و توسط داروسازان گرامی تهیه و تحویل و توصیه گشته برای یک بیمار دیگر که ممکن است به تصور شما همان علائم را داشته باشد ممکن است مرگ آفرین باشد .
دوستان پرسش کننده برای دریافت پاسخ خود از متخصص گرامی به عنوان کاربری و یا درجه ایشان دقت فرمائید .
دوستانی که به هر دلیل بدون تخصص و ورود به علوم پزشکی و داروسازی و .. به تجویز و توصیه بپردازند از روی IP و شماره نظام پزشکی شناسایی شده و در صورتی که قطعی شود ایشان فاقد صلاحیت فوق میباشند بدون فوت وقت شناسه کاربری ایشان توسط مدریت کل حذف و تمام موارد شاسایی از جمله نام و IP و ... مورد تحریم قرار گرفته و از ورود مجددشان ( از هر طریق ) به مرکز پژواک جلوگیری خواهد شد .
همیشه سلامت و بهروز باشید
P.C Admin
|
صفحه 1 از 1 |
[ 6 پست ] |
| حالت پرينت | مبحث پيشين | اولين پست خوانده نشده | مبحث بعدي | ||||||
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| abdolahi |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژانويه 17th, 2010, 4:39 pm حالت من: ![]() پست ها : 35 محل سکونت: جنوب تشکر کرده: 411 تشکر ها تشکر شده: 253 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 13 کاربر از abdolahi برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Geyser, HEALTH, kafshdozak, mahsa, matrix, morteza, P.C Admin, Roya, shark, siyavash, thala tala, thunderclap, ZORRO |
|||||||
| siyavash |
|
||||||
تاريخ عضويت: دسامبر 18th, 2008, 3:30 pm حالت من: ![]() پست ها : 22 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 188 تشکر ها تشکر شده: 157 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 6 کاربر از siyavash برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Geyser, matrix, morteza, Roya, shark, thala tala |
|||||||
| Geyser |
|
||||||
تاريخ عضويت: مارس 19th, 2010, 5:46 pm پست ها : 15 محل سکونت: غرب تهران تشکر کرده: 70 تشکر ها تشکر شده: 85 تشکر ها من: تالاسمی هستم من: آقا هستم |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از Geyser برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: Azadeh, homan, mahsa, morteza, Roya, shaparak, shark, thala tala |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm پست ها : 364 تشکر کرده: 2050 تشکر ها تشکر شده: 2862 تشکر ها |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 10 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: BohLoL, HEALTH, homan, mahsa, morteza, pirates, Roya, shaparak, shark, thala tala |
|||||||
| mehrgan |
|
||||||
تاريخ عضويت: ژوئن 9th, 2008, 4:45 pm پست ها : 24 تشکر کرده: 5 تشکر ها تشکر شده: 216 تشکر ها |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 8 کاربر از mehrgan برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, mahsa, P.C Admin, Roya, shaparak, shark, thala tala, thunderclap |
|||||||
| Azadeh |
|
||||||
تاريخ عضويت: دسامبر 31st, 2008, 2:35 pm پست ها : 364 تشکر کرده: 2050 تشکر ها تشکر شده: 2862 تشکر ها |
|
||||||
| بالا | |
||||||
|
در کل 5 کاربر از Azadeh برای این پست مفیدش تشکر کرده اند: HEALTH, kafshdozak, Roya, shaparak, shark |
|||||||
|
صفحه 1 از 1 |
[ 6 پست ] |
|
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است |
چه کسي حاضر است ؟ |
||||
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان |
| شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |

.gif)

.gif)